הפרק השבועי:אנשים יפים

adi love noa

New member
../images/Emo204.gifהפרק השבועי:אנשים יפים../images/Emo204.gif

שם הפרק:התמונה הגדולה תקציר:לין מתבקשת להכין עיצוב מקורי במסגרת השקת "מיסורה" בחנות כלבו יוקרתית,ורוצה שקארן תשמש כדוגמנית. ג'וליאן ורונה משוחחים על נישואיהם. סופי ואנאבל מתחרות על מלגת התמחות בצילום. למדתי כל היום לבגרות מחר במחשבים(הדבר הכי מגעיל בעולם
),באתי רק כדי לפתוח שרשור ואני כבר הולכת להמשיך ללמוד מקווה שתהנו מהפרק אני אולי אראה בהקלטה מחר. תהנו מהפרק

always be me mc

New member
אוקי למה קוראים לפרק "התמונה הגדולה"?

באנגלית ובמקור זה בכלל Blow up שאם אתם שואלים אותי נשמע יותר טוב מהתרגום אבל נסלח חח בכל מקרה גם ככה וגם ככה השמות מייצגים טוב את מה שהולך בפרק שבכל זאת צפיתי בו ואהבתי מאוד. אהבתי לראות התפתחות בקטע של קארן, בקטע של גדעון וסופי וגם אצל האם קצת רק מה.. למה לדחוף הכל לפרק אחד?
המ.. ואני יודעת שהרקע מאחורי גדעון וסופי היה קיטשי ברמות אבל ממש ממש אהבתי את זה
(כן מה לעשות אני ילדת הקיטשיות חח) ובכלל גיליתי בפרק הזה שאני ממש מחבבת את הסדרה בתור עצמה כי לא ניסיתי למצוא השוואות פה ושם אז אני מניחה שצדקתם אחרי הכל
יו ושהמורה הקריפי(וקארן הנראית קריפי ורזונת) הזה יתרחק מקארן ומהר! הוא ממש מפחיד וגם בטח מסוכן טוב לסיכום פרק יפה אין לי ממש מה להעיר כי באמת נהניתי למרות הכל אבל שמישהו בבקשה בבקשה יציל את קארן ויתן לאנאבל בטחון עצמי כדי לתפוס את גדעון ולנשק אותו חזק
חח אמן או והיו גם כמה קטעים מצחיקים והנה ציטוט שאהבתי באדיבות Tv.com: Tyler Lustig: Great artists are born they’re not made. Gideon Lustig: So are jerks and I guess you are proof of both
אין זה פרק ממש נחמד אבל מה הקונפליקט המרכזי בסדרה?(כן הייתי בסוף חייבת להעיר) אני כבר ממש ממש מבולבלת
ועדי תודה על השירשור

adi love noa

New member
בסוף כן ראיתי...

אין לי ממש כוח לחפור על הפרק כי אני ממש עייפה אבל: סופי מתוקה,כל-כך מתוקה שאפשר לחטוף צרבת. גדעון חמוד אני מתחילה ממש לחבב אותו ולהעריך אותו על זה שהוא מצליח להיות שפוי עם אבא כמו שלו. אנאבל מתי תקבלי קצת אומץ?מתי?. קארן מפחידה אותי,היא נראתה ממש מפחיד בתמונות של סופי והתנהגה כמו משוגעת במשך כל הפרק(דרך אגב סוף סוף סופי הזכירה את הכדורים שהיא ראתה,הגיע הזמן באמת)המורה הזה ממשיך להפחיד אותי מפרק לפרק
רונה תפסה סוף סוף אומץ ומודיעה לג'וליאן שאם המצב לא משתנה היא הולכת well done
רק לי היה מוזר שבלילה שלין עיצבה את השמלה היא היתה ערמה של בדים סבוכים,היה נראה לי כאילו היא מסובבת את הבד מאחורי הבובה בתקווה שיצא משהו ובסוף יצא מהמם...מעניין למה
אגב השמלה של השניה היתה דוחה ברמות בדיוק כמוה היא התנהגה ממש מגעיל ללין. ניקי וסופי חמודים בתור ידידים בלבד. וכמובן:הנשיקה של סופי וגדעון
היה ממש חמוד במיוחד עם הרקע של הכוכבים והמזרקה,מסכנה אנאבל
אז אולי גדעון וסופי יהיו ביחד למרות הכל
פרק נחמד,נהנתי וזהו אני הולכת לישון מחר בגרות
איך לא בא לי...

always be me mc

New member
הייתה נשיקה?!@?!?.!.!

אוף פיספסתי את הקטע הזה.. זה מסביר את השמחה של פייזלי. ושוב למה פיספסתי את זה?!??!!?? טוב נו נקווה שיהיו יותר נשיקות כאלה
אגב בגרות במה? שיהיה לך הרבה בהצלחה בכל אופן

adi love noa

New member
במחשבים(פסקל)../images/Emo3.gif

סתם מקצוע מעפן שאני לא אראה יותר בחיים
היה נחמד,עכשיו אני צריכה ללמוד לדינים
איך פיספסת את הנשיקה??ובאמת חשבתי לעצמי איך לא הזכרת אותה במה שכתבת,זו היתה נשיקה ממש יפה

always be me mc

New member
גם המגן שלי בתקשורת ממש יפה../images/Emo8.gif

בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שהוסחה דעתי ואם זה בגלל לימודים אל תתפלאי. ובהצלחהההההההההההההה
הדבר היחיד שאני עושה עם מחשבים בבית ספר זה לערוך את הסרט אבל היי זה גם כיף

למעלה