הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo204.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo204.gif

שם הפרק:טבע דומם תקציר:אליסון מוזעקת לזירת רצח,אמבטיה מלאה דם,אלא שהגופה לא נמצאת שם. מבדיקות הדם מתגלה זהותה של הנרצחת,וחזיון של אליסון מביא אותה לגלריה לאומנות שם היא רואה את הנרצחת באחת התמונות. עוד מידע:http://www.tv.com/medium/show/22414/summary.html לפי התקציר הולך להיות פרק טוב אז מקווה שתהנו

YaEl 15

New member
נשמע פרק קלאסי../images/Emo45.gif

אני לא יכולה לחכות... (מזל שאני באמת לא צריכה לחכות הרבה...) תודה על השרשור והתקציר והכל

YaEl 15

New member
ידעתי שזה איידס...../images/Emo6.gif

פרק ממש נחמד~!!! הסדרה הזו פשוט מעולה~~~!!!! אני לא קולטת איך שוקלים להוריד אותה אחרי העונה הזו
יש כ"כ הרבה סדרות אחרות מיותרות הרבה יותר!!! אז ככה: אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל ג'ו ממש חמוד!! ויש לו שיער ממש יפה (צ'ייסטייל XD) ראיתם את הקטע בהתחלה?? עם העניבה, כשהיא הוציאה לו אותה, וכל השיער שלו התבלגן?? איזה חמוד...
התעלומה בפרק הייתה מעניינת, וכמו כל פרק של מדיום, ההתפתחויות היו מפתיעות.. אני לא מאמינה שהוא הרג את הבן שלו!! בשביל כסף! הבן שלו! במדיום אוהבים לעשות גברים שרוצחים אנשים כדי לא לאבד כסף, שבכלל לא שייך להם, כמו בפרק עם החלום על הצבאים... לא הבנתי מה הבעיה במינון של החברה
בקיצור, ממש אהבתי...|כן רגע, מי הרג את הצעירה?? שכחתי פתאום...

adi love noa

New member
ואוו איזה פרק../images/Emo70.gif

אחח אלו הפרקים שאני אוהבת...זה היה פרק מעולה. לא אהבתי איך שבהתחלה ראש העיר התקפל בפני האבא ולדעתי התובע צודק זה לא משנה אם הוא עשיר או עני לכולם יש את אותם החובות והזכויות,זה רק מראה שלעיתים הכסף כן משפיע וחבל... אני לא מאמינה על האבא הזה כמה רשעות צריך כדי להרוג את הבן התינוק החולה שלך רק בשביל כסף?זה פשוט לא אנושי,והילד עוד זכר את זה בתת מודע וצייר את זה. היה קצת מוזר כי לא ממש סיפרו למה הוא רצח את הבת של העזרת(או שסיפרו וחלמתי?)כי כאילו סיפרו את הסיפור עם העזרת שהאבא רצח אותה ואת התינוק שלו אבל לא כל כך סיפרו מה קרה לזו שרצחו באמבטיה(דרך אגב רק לי זה לא נראה כמו אמבטיה?)אבל בעיקרון היה בסדר .אהה והסצנה עם סכין בגב היתה נראת כאילו לקוחה מסרט אימה רע. ג'ו ואליסון כאלו חמודים
אהבתי את מה שאבא של ג'ו ניסה לעזור להם כדי שלא יקרה למשפחה שלהם מה שקרה לו ולדעתי זה היה ממש מתחשב ואבהי
היה פרק ממש חמוד הלוואי ויהיו עוד כאלו ולא פרקים בבתי משפט משהו עם יותר אקשן... מקווה שגם אתם נהנתם כמוני

always be me mc

New member
המ.. פרק דיי מעפן לדעתי

לא אהבתי ממש את הקטע עם הציורים ואת העלילה שהזכירה לי טלנובלה והתקשתי לעקוב אחריה
בקיצור לא פרק ממש בשבילי אבל אני מקווה מאוד שאתם נהנתם
אה וממה שראיתי מהפרק פטרישיה/אליסון נראתה פחות אהבלה מאשר הפעם הקודמת וזה כבר משהו חח אגב צריך לשנות את האימרה של I see dead people ל-I see dead people and yeah I talk to them too אחרי הפרק הזה
כמו כן עלי להגיד שהפרק של נעדרים(הראשון מבין ה-3) שהיה ביום שישי הקודם היה הרבה יותר טוב מהפרק הזה והרבה יותר מותח ומזוויע(יו זה עדיין מעביר צמרמורת הקטע עם הנערה
והפסיכו-פסיכולוגית חח) טוב לא נורא תהיה ל"מדיום" הזדמנות לשפר

YaEl 15

New member
תודה על התמונות!!../images/Emo140.gif

גליה, למה כ"כ לא אהבת את הפרק?

always be me mc

New member
סתם, לא סוגי הפרק שאני אוהבת

אני לא אוהבת כשמתעמקים/מסתבכים מדי במשהו
ועדי, אם את קוראת את זה אז באמת תודה על התמונות

למעלה