הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo204.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo204.gif

שם הפרק:הוראות הרופא תקציר:רוחו של רופא מבתר הנערות מהמאה ה-19 מנסה לפעול שוב. אליסון חולמת שהוא מנסה לפגוע באריאל דרך נער שאיתו היא רוצה לצאת,ואשר אביו רופא. נשמע פרק מעולה(זה מה שאני אומרת תמיד)מקווה שתהנו
תמונה שמצאתי לפני כמה ימים וממש התאפקתי לא לשים אותה ולחכות עד לשרשור...משפחה כזו מושלמת

adi love noa

New member
ראיתי...

אהבתי את הרעיון של העלילה. שמתם לב איך המשפחה של אליסון הופכת לחלק נכבד מהעלילה? הרופא הזה הזכיר לי איזה שד ממכושפות שגם עשה משהו דומה,אליסון ממש הפחידה אותי לרגע שהיא התנפלה על אבא של טוד. קצת צחקתי שאריאל נתקעה בחלון
זה היה קורע. הדו שיח בין אליסון לרופא היה מעניין,אהבתי את זה שכל הענין עם אריאל היה רק כדי להטעות אותה מרצח האמיתי. כמו תמיד המונולוגים היו נחמדים ומצחיקים במיוחד בין אליסון לבנות ובינן לבין עצמן
ג'ו היה קצת חסר לי בפרק וככה גם התובע המחוזי והבלש,היה חסר התעלומה מסביב לאיזה נעדרת או משהו אבל נחמד לפעמיים לשנות קצת ולצאת מהשיגרה
היה פרק מעולה ואפילו יותר מזה(יתכן שאני מגזימה אבל לא אכפת לי...) מקווה שגם אתם נהנתם,כנראה שאני מחר מפסידה אנשים יפים
אני צריכה ללמוד לבגרות בדינים ליום חמישי

always be me mc

New member
אהעהאה! גם אני אפסיד בגלל בגרות בחמישי!

(דינים ואישיות באותו יום רק שלאישות באמת צריך ללמוד) טוב נו אבל אפשר תמיד להקליט

YaEl 15

New member
איזו תמונה מהממת!! אפילו אריאל נראית טוב!!

לא ראיתי
אוףףף!! חחח... אבל הלכתי לקניות, ופתאום אמא שאלה אותי משהו כמו "זה מדיום, או סמול?" ואני כזה חושבת לעצמי "אויש, מדיום!" חח.. אבל חזרתי רק עכשיו... תודה על השירשור והתמונה המדהימה, יש שידור חוזר רק ביום שישי, נכון? אוףףף... חח.. לילה טוב

adi love noa

New member
../images/Emo6.gifאהבתי...

נראה לי יש שידור חוזר רק בשישי
. תמונה באמת מדהימה. וגם אני היתי היום בקניות עם חברה וסוף סוף קניתי עדשות ועכשיו אני רואה יותר טוב
לילה טוב

always be me mc

New member
פרק נחמד מאוד../images/Emo9.gif

מדיום אכן משתפרת מפרק לפרק אז זה לא שאת סתם אומרת
חה חה אהבתי מתי שאליסון קפצה על האיש המסכן
וכשהרופא הקניט אותה
וכשהיא נכנסה לכלא(ממש לו דלגאדו זו נהיית לי. רק קצת פחות חכמה
) בקיצור פרק נחמד מאוד עד מעולה
אה ואהבתי את השם של הפרק

always be me mc

New member
אם הרוב בלונדיניות אז מי המוח במשפחה?? חח

סתם סתם למרות שנדמה לי שזה הבעל בכל מקרה

always be me mc

New member
אם הוא לא היה רוצח הוא חופשי היה חמוד../images/Emo13.gif

בעצם איכשהוא הוא עדיין חמוד

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מגיע לה!../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif

(למרות שלואיזה עדיין שווה יותר ממנה כשהיא בכלא
)

למעלה