התכנון השבועי :)

ספירצ

New member
../images/Emo204.gifהתכנון השבועי :) ../images/Emo204.gif

אזזזזזזזזזזזזז מה התכניות שלכן לשבוע הקרוב? :) ראשון (10.4.11) - שני (11.4.11) - שלישי (12.4.11) - רביעי (13.4.11) - חמישי (14.4.11) - שישי (15.4.11) - שבת (16.4.11) חופשה נעימה וחג שמח בנות :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתכננת.../images/Emo192.gif

ראשון (10.4.11) - היום כמעט הסתיים אבל בעיקרון - מ- 12:30 עד 14:00 הגשתי עבודה באזרחות
|| מ- 14:00 עד 16:00 תגבור באנגלית
שני (11.4.11) - מתמטיקה מ- 8:00 עד 14:00
|| מתכונת במתמטיקה
שלישי (12.4.11) - פסיכומטרי מ- 8:00 עד 12:00
|| באר שבע
רביעי (13.4.11) - ביולוגיה מ- 8:00 עד 13:00
אוף... ממש אין לי כוח לראות את המורה הזה ><
חמישי (14.4.11) - ביולוגיה מ- 13:00 עד 17:00
|| בת מצווה של בת דודה שלי
שישי (15.4.11) - פסיכומטרי מ- 9:00 עד 12:00
|| לנוח
שבת (16.4.11) - לישון, לישון, לישון
- - - שבוע טוב.

dafnashz

New member
בהצלחה במתכונת!!

וואי יש לך מלא תיגבורים...לא נורא יש עוד הרבה חופש ^^

purpleminnie

New member
יש לך בית ספר?!

מה נסגר עם מערכת החינוך, תוקעים את הבגרויות יום אחרי החופש בהצלחה בהכל
תהני בבאר שבע ובבת מצווה
שבוע טוב

StayAwake

New member
זה עוד כלום...

הבגרות במתמטיקה יום אחרי ל"ג בעומר כשכולם עדיין חצי שיכורים ומתים מעייפות והבגרות בערבית יום אחרי יום העצמאות, בין הבגרות בהיסטוריה לבין הבגרות בתנך יש 4 ימים הפרש וכל המתכונות... זה בכלל סיפור אחר
יום אחרי פסח יש לי במתמטיקה

dafnashz

New member
משרד החינוך הזה....

אני גם בי"א וזה ממש נוראי עם הבגרות בהיסטוריה ותנ"ך, זה יותר מדי קרוב אחד לשני ויש מלא מלא חומר. והכי מעצבן זה ל"ג בעומר, נראה לי אני אשאר בבית ואלמד :,( כמה יחידות את במתמטיקה?

StayAwake

New member
והכי נורא זה שבהתחלה

המתכונת של תנ"ך הייתה יומיים לפני היסטוריה! ואז הקדימו אותה בחודש אז היא ממש עוד מעט
אני בחמש... כמה את?

dafnashz

New member
גם חמש ואני חייבת לשאול משהו על זה...

גם אצלכם הציונים במבחנים במהלך השנה דיי גרועים? כי המורה שלי אמרה לנו לא לדאוג לגבי זה כי ככה זה אצל כולם, אבל אני חייבת לוודא את זה כי אני דיי דואגת לגבי זהץ האמת הלוח מגנים שלי הוא יחסית בסדר. יש לי ילדים שיש להם מגנים יום אחרי יום ולמזלי לי אין כזה דבר ^^

StayAwake

New member
שמעי...

המורה שלי עושה מבחנים ממש קשים בשביל להכין אותנו בצורה הכי טובה לבגרות... יש כאלה שתמיד מצליחים ויש כאלה שתמיד נכשלים.. זה ממש תלוי במבחן.. לי נגיד יש השנה שלושה ציונים של 70-75 ועוד שני נכשלים... (וזה עוד אחרי ששנה שעברה היו לי מאיות
) פתרנו את הבגרות חורף והיא הייתה פשוט בדיחה יחסית למבחנים אז אם זה ככה אז הכנסת בי תקווה (במיוחד כי הוא אמר שהמתכונת תהיה ממש קשה
) אני לא מפחדת מהבגרות אלא רק מהציון הגשה..
ואת עושה את 806 או 006?

dafnashz

New member
אני עושה 806 לצערי

גם לנו עושים מבחנים ממש קשים כדי "להכין אותנו יותר טוב" וגם אצלנו המתכונת תהיה ממש קשה....אני שונאת אותם גם לי שנה שעברה היו מאיות XDD אני מתגעגעת לזה וגם אצלי אותו דבר הציון הגשה הוא המפחיד... איזה שאלון את עושה?

StayAwake

New member
גם את 806 ../images/Emo10.gif

אוף זה הדבר הכי מפגר שקיים. במקום שעתיים כל שאלון (=שני שאלונים ב4 שעות) נותנים לנו רק 3 וחצי שעות ואותו מספר שאלות?
אני בקושי מספיקה 4 שאלות איך אני אעשה 6?! שיהיה לך בהצלחה*-*

dafnashz

New member
זה באמת הדבר הכי נוראי שהם עשו

זה נוראי 3 וחצי שעות אני מתחרפנת אחרי שעתיים-שעתיים וחצי אחרי כמה זמן פשוט אי אפשר לפתור יותר או בכלל להתרכז.... אממ 97, 100, עוד אחד משהו כמו 80 ומשהו, ושלושה או שני נכשלים, אני לא יודעת מה הם מחשיבים.... המון בהצלחה גם לך ^^

למעלה