../images/Emo13.gifאין לי כותרת מתוחכמת אבל מנסה לסכם
סליחה שההודעה מבולבלת, פשוט המחשבות עוד רצות לי בראש. מירי היום שרה כמעט את כל השירים כמו אתמול אך הפעם בהתאם לבקשת הקהל שרה קצת גם מאתה אף פעם (או כמו שמירי אמרה: אתה אף פעם לא תשמע את השיר הזה
) ולאחר מסעות שיכנוע עיקשים שרה גם את הוכחה (כדברי מירי: בגלל האנשים האלו אתם תשמעו את השיר הזה שאורך כ8 שעות ואני בכלל לא זוכרת את המילים
). שניהם הביצועים האלו הביאו לי נחת ואנחת רווחה ענקית. מירי זכרה את המילים לשיר הוכחה כמו גדולה ולא הזדקקה בכלל לדף של שלומי
(אורי פונה ל- ורד ): את באמת הבאת לה את הדף של המילים?
הפעם, כנראה למדה מאתמול, השמלת סטרפלס, הפכה להיות שמלה עם כתפיות, אך באמצע השיר הכתפיה נפלה, והופ, השמלה חזרה להיות סטרפלס. מה שגרר את עלייתה של ענבל פרלמן לבמה שתעזור לה להוריד את הכתפיות, מה שגרר לסיפור ההורס איך ענבל נראית אחרי לידה ואיך מירי. עוד אחד מהגיגיו של אורי אחרי שראה את הראש של תמר : מירי אני רואה שאכלת בשר וחלב ביחד
הפעם שמירי שרה את שיר תקווה בסוף היא הקדישה אותו לגלעד שליט, בתקווה שיחזור במהרה לביתנו
שמירי סיפרה על הביקור האחרון שלה בארה"ב שבו שרה לפני נשיא מצרים אאל"ט , לפני ששרה את 3 אמהות, סיפרה לנו שאותו נשיא ואשתו שיתפו את מירי שהם מכירים את הסרט, אורי :" אז את היונה של השלום?"
במהלך ההופעה מירי דאגה לפטר את כל הנגנים, כולל את ענבל
היום פינטו לא היה, אך אייל הלר היה והוא הפתיע בניגנתו על הגיטרה
לפני ששרה את ה"גשר הישן" הקדישה אותו לאורי בעלה שתמיד יהיה שם על הגשר בשבילה. אורי:" כל עוד זה לא הגשר של האולמפיאדה ברמת גן שקרס , זה בסדר
" היתה הופעה מופלאה, אם ניתן לסכם,אם בגלל האנשים שסבבו אותי בשולחן, אם בגלל האנשים המדהימים על הבמה, אבל מה שחשוב שנתנו בי עוד קצת כוחות עד ההופעה הבאה בחולון בזכות היומיים האחרונים. מקווה להעלות סרטונים ותמונות בימים הקרובים.