והיום עוד הופעה בזאפה

veredmp

New member
../images/Emo204.gif והיום עוד הופעה בזאפה ../images/Emo204.gif

שתהיה הופעה מהממת לפחות כמו אתמול. בואו לספר לנו איך היה!

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif חבר'ה, היה נחמד לראותכם הערב!

שמחה שנהנתם מההופעה
כיף לכם ...הייתי מעדיפה הופעה של מירי בשנית, מאשר 4 שעות מתמטיקה עם מורתי הזקנה
אבל לא יכולתי לפספס שיעור ...בכל אופן ספרו חוויות חדשות, אני מחכה לשמוע, ושיהיה לילה מצוין בנתיים
אגב מירב, לא "להעלב" משטויות

../images/Emo13.gifאין לי כותרת מתוחכמת אבל מנסה לסכם

סליחה שההודעה מבולבלת, פשוט המחשבות עוד רצות לי בראש. מירי היום שרה כמעט את כל השירים כמו אתמול אך הפעם בהתאם לבקשת הקהל שרה קצת גם מאתה אף פעם (או כמו שמירי אמרה: אתה אף פעם לא תשמע את השיר הזה
) ולאחר מסעות שיכנוע עיקשים שרה גם את הוכחה (כדברי מירי: בגלל האנשים האלו אתם תשמעו את השיר הזה שאורך כ8 שעות ואני בכלל לא זוכרת את המילים
). שניהם הביצועים האלו הביאו לי נחת ואנחת רווחה ענקית. מירי זכרה את המילים לשיר הוכחה כמו גדולה ולא הזדקקה בכלל לדף של שלומי
(אורי פונה ל- ורד ): את באמת הבאת לה את הדף של המילים?
הפעם, כנראה למדה מאתמול, השמלת סטרפלס, הפכה להיות שמלה עם כתפיות, אך באמצע השיר הכתפיה נפלה, והופ, השמלה חזרה להיות סטרפלס. מה שגרר את עלייתה של ענבל פרלמן לבמה שתעזור לה להוריד את הכתפיות, מה שגרר לסיפור ההורס איך ענבל נראית אחרי לידה ואיך מירי. עוד אחד מהגיגיו של אורי אחרי שראה את הראש של תמר : מירי אני רואה שאכלת בשר וחלב ביחד
הפעם שמירי שרה את שיר תקווה בסוף היא הקדישה אותו לגלעד שליט, בתקווה שיחזור במהרה לביתנו
שמירי סיפרה על הביקור האחרון שלה בארה"ב שבו שרה לפני נשיא מצרים אאל"ט , לפני ששרה את 3 אמהות, סיפרה לנו שאותו נשיא ואשתו שיתפו את מירי שהם מכירים את הסרט, אורי :" אז את היונה של השלום?"
במהלך ההופעה מירי דאגה לפטר את כל הנגנים, כולל את ענבל
היום פינטו לא היה, אך אייל הלר היה והוא הפתיע בניגנתו על הגיטרה
לפני ששרה את ה"גשר הישן" הקדישה אותו לאורי בעלה שתמיד יהיה שם על הגשר בשבילה. אורי:" כל עוד זה לא הגשר של האולמפיאדה ברמת גן שקרס , זה בסדר
" היתה הופעה מופלאה, אם ניתן לסכם,אם בגלל האנשים שסבבו אותי בשולחן, אם בגלל האנשים המדהימים על הבמה, אבל מה שחשוב שנתנו בי עוד קצת כוחות עד ההופעה הבאה בחולון בזכות היומיים האחרונים. מקווה להעלות סרטונים ותמונות בימים הקרובים.

shay keran21

New member
בוקר...תכף זז לעבודה אך...3 משפטים

החפירה תבוא שאחזור(עייף מת אך כולה משמרת של 5 שעות..מקווה שיהיה בסדר....אני באמת עייף מאוד) האואמנם הייתי כבר בהופעה של מירי.בתאטרון הצפון.אך ישבתי נורא נורא גבוה...הכי למעלה....והאומנם ראיתי מצוין..אך לא ראיתי ממש את מירי.לפחות לא את הפנים...ואמש..ישבתי שורה שניה....וראיתי כל פרצוף וכל דבק קטן....העיניים של מירי פשוט זורחות ונוצצות...לא יודע אם זה בגלל כל הדברים האלו...שקשורים באורות וזה של הבמה...היא פשוט זרחה...ארשום על כמה שירים מיוחדים ששרה 1-שיר תקווה-היא סיימה בלשם,ואיך שהנגנים כבר החלו לרדת היא ממש התחרטה,וביקשה שיחזרו וישירו את זה....היה מדהים ומרגש....לפני ששרה שמעתי מאחורי בחורה שאומרת:"אהה זה השיר ששירי מימיון שרה" דמי רתח...סליחה??!!! ושל מי השיר הזה בידיוק?! 2.שער הרחמים-וואוו וואוו וואווו!!! מירי לוקחת שירים ישנים ישנים(לא חסר) ונותנת להן נפח אחר 3.על הגשן הישן-שמירי לא תעז להוריד אותו מההופעה..עכשיו בתור מישו שישתדל לבוא לכל זאפה-כדאי לה מאוד לא להוריד!!!!! 4.והשיר שלי-הוכחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאחר אלף פעמים שצרחתי את השיר,(בעזרה של כל השולחן:p) מירי השתכנעה ושרה את השיר.....כמובן בכיתי קצת...אפילו עוד כשסיפרה על השיר.....מאוד התרגשתי....כמו מפר בסוף קמתי..זה היה דחף...מאוד גדול....היה מרגש ועצמתי... אם אזכר בעוד משו אכתוב..בסופו של דבר חפרתי...תמונות העלתי לפייסבוק..אך אעלה לפה כמה תמונות נבחרות...יש 4 מצוינות..ת וך 24 תמונות

veredmp

New member
טוב, אני רואה שסיכמו כבר את הרוב

היתה הופעה מהממת! כבר באמת שאין לי סופרלטיבים שלא השתמשתי בהם בעבר, וכל פעם זה נראה מגוחך לרשום את זה, אבל מירי פשוט זמרת שאין דברים כאלה..... את "על הגשר הישן" הקדישה לאורי, ובסיום השיר אפשר היה לראות שהעיניים שלה ממש נוצצות מדמעות. זה היה פשוט מקסים. השיר הזה תמיד היה אחד החביבים עלי, ואתמול הביצוע שלו היה מדהים יותר מתמיד. "ברכת המלך" גם היה עוצמתי ביותר, היא שמה שם שאגה בסוף השיר שגרמה למחיאות כפיים גדולות מהרגיל. באיזשהו שלב בתחילת ההופעה מיקי סיפר איזו בדיחה (לא זוכרת איזו) אז מירי החליטה באותו שלב להציג אותו
אח"כ כשכל הנגנים התחילו לקשקש על הבמה והוציאו אותה מריכוז היא הודיעה לנו שהיא מקווה שאנחנו נהנים מהם, כי הם מפוטרים! אח"כ כאמור, היא פיטרה גם את ענבל על עצם היותה כוסית. אח"כ כשאורי ניסה להתחכם מירי אמרה לו להיזהר, אז הוא אמר שאין לו מה להפסיד כי הוא גם ככה כבר פוטר
היה קטע משעשע "הוכחה" שאחרי ששי צעק לה (וחזר וצעק לה וחזר וצעק לה) היא החליטה שלמרות שהיא לא זוכרת את המילים היא תשיר אותו וקישרה את זה גם למהות המקורית של השיר וגם ליום השנה לרצח רבין. כשאמרה שהיא לא זוכרת את המילים שלומי נזכר שיש לו עותק בתיק והביא לי כדי שאביא לה (אני ישבתי יותר קרוב) אז אחרי שהיא בהתה בי בהלם קל, היא אמרה שאם היא תשכח משהו, שנזכיר לה. רק ששלומי האינטיליגנט החליט להחזיר את המילים לתיק, ולקראת סוף השיר שמירי אותתה שהיא צריכה רמז המילים לא נמצאו, אבל כצפוי, היא זכרה את כל המילים ולא היתה צריכה את הסיוע
היה לי ממש כיף. גם ההופעה, גם כל החבר'ה בשולחן. פשוט הופעה מושלמת
תמונות מאוחר יותר (ואני זוכרת שאני עוד חייבת לכם תמונות מאתמול....)

sp400

New member
החזרת לי אז חשבתי שזה לא נחוץ

סיכום בהמשך היום

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif חייבת להגיד רגע מילה על תמר...

עם חוש הומור מדהים כמו של מירי ובטח כמו של אורי, שהם שניהם ק-ו-ר-ע-י-ם מצחוק, אני סקרנית לדעת עוד כמה וכמה שנים איזה חוש הומור נדיר לתמר יהיה
יש לה אמא ואבא הכי מצחיקים שאני מכירה......

BRANGELINA

New member
היתה הופעה מדהימה!

ישבתי עם כולם בשולחן והיה ממש כיף לחכות שההופעה תתחיל בחברתכם! טוב שלא ישבתי כבר על הבמה ישבתי על מירי..אם הייתי מושיטה את היד הייתי בכיף נוגעת בה...חחח כשהיא התכופפה וירדה על הברכיים בחוזר בחזרה היא היתה ממש מולי ופשוט הסתכלתי איך היא שרה בעיניים עצומות בהתרגשות גדולה מכל השיר... כבר אין לי מה לכתוב כי כולם כתבו הכל..אז אני באמת שמחה שהחלטתי לבוא בסוף כי אם הייתי מפספסת את ההופעה הזו הייתי מתחרטת בטוח! נתראה בראשון ב18.11 !!!!

Music4Life

New member
אני גם ישבתי שם, צמוד למירי.

אני מבינה על מה את מדברת ...גמני ישבתי כבר "על הבמה" מרוב שזה היה קרוב. מדובר בהופעה של ה18, זה היה המקום שלי, באושר רב..רק שטיפה התרחקתי כי זה באמת היה קרוב מידי. חח....כשבאתי לפני ההופעה, היה כזה תור ארוך, נבהלתי כבר שאני לא אשב קרוב ובאמת שהייתי בלחץ, ובסוף, בדיוק כמוך, ישבתי כמעט "על מירי"
זה המקום הכי טוב לדעתי. את מרגישה את מירי, את הסאונד, את ההופעה כולה בצורה הכי "חיה" שיכולה להיות כי את ממש מול הפים שלה ושל כל הנגנים. זו חוויה.
שמחה שנהנת אגב . ואני כל כך אוהבת את הצורה שמירי נכנסת לשירים ולמוסיקה...אני חולה על הדרמתיות הזאת, זה כל כך מרשים אותי... היא חוויה אחת גדולה, אין מה להגיד.

I מ י ר ב I

New member
גם אני הייתי ומאוד נהנתי!

היה ערב מאוד מהנה.מירי נתנה הופעה מצויינת.כל פעם מחדש אני מוקסמת ונדהמת מהקול שיש לאישה הזו. היה בסוף קטע של אתה אף פעם-אני ממש אוהבת את השיר הזה.אז תודה למי שצעקה
אייל הלר התארח,אי אפשר שלא להיות מוקסם מאיך שהוא פורט על הגיטרה עם האצבעות שלו.מדהים!! על הגשר הישן היה מצוין לטעמי. תודה למירי ולכל הלהקה על ערב מקסים ולכל האנשים בשולחן שלי- היה כיף ותענוג להעביר איתכם ערב שלם

sp400

New member
היה מדהים

היה ממש כיף ההופעה הייתה מדהימה שחכתי כמה היא אדירה האישה הזו והיה כיף איתכם ורד מירב עדי ירון שי קסם ועדי השנייה

למעלה