וואי הפורום הזה דד!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifוואי הפורום הזה דד!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא:

AvtipuS

New member
קריפ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי): פצעים ונשיקות-מוניקה סקס. - אלבום השבוע: פצעים ונשיקות-מוניקה סקס. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד נראה לי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"השמיים הגבול ולשם אני עף זה נפלא ואת על הקרקע אז מה את חושבת לעצמך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם הכדור היה נכנס, זה היה גול." - דבר שהשגתם השבוע: האלבום של מד בליס. - מאכל השבוע:פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר. - משהו שהרס את השבוע: יום עצמאות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לשרוד תמגן בהסטוריה ותבגרות בחינוך תעבורתי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נגיד שנפתח עכשיו-Korn-Creep (Radiohead Cover) [מההופעה הקאסוטית] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה כלשהיא:

מיכמיך3

New member
אחלה תמונה, אהבתי, יש לי משהו בסגנון...

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין. שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - מה עוד ביקשת. אלבום השבוע: משקאות חריפים - שייגעצ. האדם שעשה לכם את השבוע: השבוע אין אחד כזה. משפט השבוע (משפט משיר שמאפיין את השבוע שלכם): אמממ... אין.. משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חברת קווים נוהגים בטוח". בפ"ת יש בעיה שחברת האוטובוסים שנואה על כל התושבים, סיפור ארוך אני לא אפרט עכשיו. דבר שהשגתם השבוע: קניתי כמה חולצות. מאכל השבוע: אורז. משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של טיפקס, מוניקה סקס ואריק ברמן ביום העצמאות. משהו שהרס את השבוע: ההופעה של נינט ביום העצמאות. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומר: מסקנה - לנסות להתגבר על הביישנות שלי. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעשות מדורה עם כל החבר'ה בל"ג בעומר. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: גבי ודבי של הדג נחש. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם אהוב שאני מכירה מתנועת הנוער שהייתי בה. תמונה כלשהי: ===========================>

nitzan lei

New member
XDDDD

ואי התמונה הזאת פאקינג מאפיינת את הילדי בלוג שבאים בלי כסף ואז הם מקבציםXD ומרוששים אותיXS אחלה תמונה~_^

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif O.O

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): להפסיק לאכול עוגות. :) - שיר השבוע (כללי):
גשם כבד עומד ליפולללללל - אלבום השבוע:
דארק סייד. - האדם שעשה לכם את השבוע: אביק, רעז ופישי שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לפעמים צוחקתתת ככה סתם, היא תמיד כזאת! [נעם של הים] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
האף שלי כואבת ]; - דבר שהשגתם השבוע:
פיצה בחינם. - מאכל השבוע:
לזניה -_____-. - משהו שעשה לכם את השבוע:
ערב אהבה:) - משהו שהרס את השבוע:
אתמול... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
יש היום ערב אהבה 07' של שכבת שקנעים [אמפריה
] יאאאאאאאאאאאאאאא
^^ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משו..........................
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
משו.........
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
רק בשביל לקבל חיבוק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אין מישו מיוחד... סתם: - תמונה כלשהיא:
צילמתי עכשיו את עצמי עם השמלה לערב אהבה [[:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע (של שייגעצ):אבא עורך דין - שיר השבוע (כללי):מסיבת התה של עליסה-איפה הילד - אלבום השבוע:איפה הילד-זמן סוכר
- האדם שעשה לכם את השבוע:רעיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לתה היה טעם מוזר, הוא עשה לי דברים בראש - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היה לך פעם קטע עם בנות?" - דבר שהשגתם השבוע:הופעות
- מאכל השבוע:עוגת שמרים של סבתא יאמ - משהו שעשה לכם את השבוע:רוק"צ - משהו שהרס את השבוע:מתכונת במתמטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לתת לחברות שלי לשתות!!!!!!
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של שייגעצ ושהמתכונות יעבורו טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי זמן לנשום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אממ לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גלעד
סתם: - תמונה כלשהיא:

week

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אם את בעניין - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: האוסף הכפול החדש הקלאסי
- האדם שעשה לכם את השבוע:גלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש לי לחץ באוזנים וסרטים כחולים בראש יש לי עראק ופסנתר ואין לי אהבה בנתיים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):השיחה עם ליאור^^ - דבר שהשגתם השבוע:בגדים ואוסף קלאסי. ואוהל. שניים
- מאכל השבוע: לחם קל
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: דון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול שנתי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה כיף בטיול. וגם............... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל הקלאסיקות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:p: סתם: - תמונה כלשהיא:

ססילייה

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo99.gif!

- שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים. - שיר השבוע (כללי): פרפר-מוניקה סקס. - אלבום השבוע:מוניקה סקס-פצעים ונשיקות. - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בהתחלה נהייה לי רע-אחר כך נהייה לי טוב." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ליל.תרימי את המכנסיים ותיהי גבר לעניין בקטע הזה!"
אסתי.כפרעלייך.
- דבר שהשגתם השבוע: קעקוע חדש. - מאכל השבוע: העוגה שחברה של אחי הקטן הכינה
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון, שאני ואסתי היינו אצל עמוס וקועקעתי
- משהו שהרס את השבוע: משחקים מיותרים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לדבר תמיד ישר ולעניין, זה חוסך הרבה זיוני שכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מניחה שה3.5 [גם בגרות בפסיכולוגיה וגם הופעה של נועם רותם בערב.
] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של נועם רותם -_- -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מוניקה סקס-פרפר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה כלשהיא:

freaky cow

New member
נהנהנהניי ניי ניי נהנהנה ניי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): אירוסמית'-cryin - אלבום השבוע: אופספרינג, אמריקנה - האדם שעשה לכם את השבוע: קשקש? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): or a playgrowng if we choose, and i choose ווהו האופטימיות השטלתה עליי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פות סגול - דבר שהשגתם השבוע: תודה לאל סיימתי עם הדמה מתכונת בהיסטוריה - מאכל השבוע: מסטיק וובה בובה - משהו שעשה לכם את השבוע: דברים פשוטים למדיי - משהו שהרס את השבוע: אמ... לא נהרס לי השבוע נראה לי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות נזקקים מדי לאלכוהול ברמה של בואו נשתכר מיין לבן זה פתטי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בצפר. [ככןכן] לפגוש אנשים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יקבל את העבודה:p -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע עוד לא נפתח דרך אגב... וזה כנראה סקס פיסטולס - בודיס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני סתם: - תמונה כלשהיא:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif הכלטוב../images/Emo9.gif

מה שלומך מתוקה? ^__________________________^

עדי D

New member
מכונת השירים הגדולה..תכניסי לי מטבע..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): bullet for my valentine-all these things i hate - אלבום השבוע: שייגעצ-ניו יורק רפיח - האדם שעשה לכם את השבוע: עדןD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פרקההה פרקההה חחח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יא נעללללל. - דבר שהשגתם השבוע: ממ.. סיימתי שיפםוצים בחדר ואני אוהבת אותו^^ אאא ומצלמה חדשההה להלהלה. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: היום ללא ספק - משהו שהרס את השבוע: מממ.. לא משנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שירבו השביתות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ממממ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרקההה פרקההה חחחח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ישהמון סתם: - תמונה כלשהיא:

ססילייה

New member
חחח אללי!../images/Emo6.gif

רק לי השורה הזאת ממש נשמעת קינקית ברמות מטורפות?
ונדמה לי שזה ''תכניסי בי מטבע" למרות שזה עדיין קינקי P:

למעלה