וואי מזמן לא הייתי פה. יאללה...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifוואי מזמן לא הייתי פה. יאללה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא:

B a m b o o k

New member
בלופ../images/Emo181.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי):על קו הזינוק-החברים של נטאשה - אלבום השבוע:ההופעה של הקספרים
- האדם שעשה לכם את השבוע:אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הכל מסביב בינונימי מי אני - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הכל בזכותך - דבר שהשגתם השבוע:עוד כבשים!!!!!
- מאכל השבוע:פיצה של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של אביתר בנאי ללא ספק
ושהייתה לי בגרות ממש ממש ממש קלה במחשבים ויש סיכוי ל100
- משהו שהרס את השבוע:בר כועס עלי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין יותר מחשבים!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום רביעי נוסעים לירושלים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעברו המתכונות בתנ"ך ותקשורת בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גלעד סתם: - תמונה כלשהיא:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"...crazy, crazy, baby, I go crazy"

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי): Aerosmith - Crazy Aerosmith - Cryin' Blink 182 - I Miss You blink_182-feelin_this Creed - One Last Breath Good Charlotte- River Madina Lake - House Of Cards ועוד..
- אלבום השבוע:Within Temptation - The Silent Force
- האדם שעשה לכם את השבוע:כרגיל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " ‏When you're close to tears remember Someday it'll all be over One day we're gonna get so high..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאדעת, היו כלכך הרבהההה..
- דבר שהשגתם השבוע:הבנתי בערך מה נסגר איתו
- מאכל השבוע:שניצל תירס! והפעם זה לא היה בבית שלי XD
- משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה איתו ומה שהיה אחרייה
- משהו שהרס את השבוע:סתם קטע מעצבן, אינלי כוח לדבר עלזה.. [לא בדיוק הרס ת'שבוע אבל נגיד]
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תשפטו אנשים לפני שאתם מכירים אותם!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:לאדעת, שהוא יהיה נחמד לפחות כמו הקודם
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיקרה נס ואצליח במתכונת במתמטיקה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:See Who I Am - Within Temptation
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא כזה "משתוקקת" אבל אני רוצה לראות את אלכס, ידיד שלי שדיי הברזתי לו היומ כי שכחתי שקבענו להיפגש
סתם:
- תמונה כלשהיא:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
להפסיק לאכול עוגות. - שיר השבוע (כללי):
אבות ובנים - אביתר בנאי - אלבום השבוע:
אלג'יר- מנועים קדימה / אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:
אפחד, אולי היום מישו יעשה לי ת'שבוע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"יהיה בסדר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- - דבר שהשגתם השבוע:
מינוס 2 קילו. - מאכל השבוע:
אבוקדו. - משהו שעשה לכם את השבוע:
אולי ההופעה היום תעשה לי תשבוע, אני מאוד מקווה. - משהו שהרס את השבוע:
הלוויה/: כואב
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אני לא אוהבת הלוויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ביומחמישי אני ופישי חצי שנה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שומדבר מיוחד................................................. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עדיין לא פתחתי את השבוע מאמי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ה אפחד מסויים. סתם: - תמונה כלשהיא:
אינלי כוח.

AvtipuS

New member
מי צריך תנ"ך מי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף. - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף-אין קץ לילדות [בהופעה בטכניון,ללא ספק!!!!] - אלבום השבוע: קספר בהופעה. [האלבום] - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ נראה לי שברי עם הביצוע המטורף לאין קץ לילדות שחתם סופית ערב בןזונה של יום הסטודנט בטכניון. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולא אכפת לי מה תחשבו, תשנאו או תאהבו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואלה לא זוכר. - דבר שהשגתם השבוע: שהלכתי יום הסטודנט בטכניון!!! - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הסטודנט בטכניון [: - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ימי סטודנט זה ה-דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי שני לעשות תיאוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לסיים תמגן בתנ"ך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פורטיסחרוף-נעליים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכעלי היום. [?] סתם: - תמונה כלשהיא: שיער!

animal bar

New member
"את כזאת שחקנית מפנה מבטך לחלון..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): ששת הימים - שיר השבוע (כללי): רוקנ'רול- שחר אבן צור - אלבום השבוע: עירומים שחר אבן צור - האדם שעשה לכם את השבוע: לאיור
ואבי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...אני חושב שזה הכי טו שהרגשתי כבר שנים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "*ני מתחילה לספר משהו* לא לא לא לא לא!! אני כזאת מפגרת רגע זה לא קשור, אז..." לאיור, זוכרת?!
- דבר שהשגתם השבוע: לאיור
באה אליי :) - מאכל השבוע: ארטיק לימון, או לימון
- משהו שעשה לכם את השבוע: לאיור באה אליי ^__^ - משהו שהרס את השבוע: מיצ''ב :p למרות שהוא היה קל :T - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רכוש \: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני אחכה שהוא ייגמר :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה שאנ אבוא אלייה :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון! D: סתם: - תמונה כלשהיא: התמונה שלאיור רצתה שאני אשלח לה :)

ססילייה

New member
מאבדים תחושה של זמן D:

עננים נוטים לרדת מכיוון מערב
הוא מתקרב אליי בשקט ומלטף לי את הגב
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי):Justincase-Dont Cry For Us - אלבום השבוע:Justincase - האדם שעשה לכם את השבוע:
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אנחנו מתמוטטים ושוב מתעוררים.אנחנו מתמוטטים-בדרך למילווקי!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מה שטוב טוב :] - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש
[כפרעליו
] - מאכל השבוע: טוסט >< - משהו שעשה לכם את השבוע: עזבו
- משהו שהרס את השבוע: אבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשנו, זה לא בריא.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מניחה שסוף השבוע O_O - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ..מה שיבוא-בכיף ^^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איגי וקסמן-לא מחכה יותר לדוור
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה כלשהיא:

"אני פקיד אפרורייייי חילזון מקומי"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):פקיד אפרורי - שיר השבוע (כללי):מוניקה סקס-איש קש כיקרן הקדישה לי אותו - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:קרן ונטע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)איפה שירהההההה - דבר שהשגתם השבוע:אממממ לא יודע - מאכל השבוע:אמממ לא יודע - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה עם שחר - משהו שהרס את השבוע:שלא הלכתי למוניקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כמה שיותר צופים יותר טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממממ לא יודע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יעבור תמתכונת בהיסטוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אמממ 30stm-form yestrday -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אמממ אין סתם: - תמונה כלשהיא:

ג'ננות פיסטוקים../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): >< - שיר השבוע (כללי): עד הקצה- דנה ברגר - אלבום השבוע: קובי - הדורבנים - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עד התהום עד הקצה, עד שניפול ונתרצה. עד שזה נגמר עד שזה עבר, אני כאן - ואתה שם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אביק שימי מוזיקה- שחורה." - דבר שהשגתם השבוע: לא חיים.זה מה שבטוח - מאכל השבוע: אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: איילת רוצה איילת מקבלת. מתקדדדדדדדדם - משהו שהרס את השבוע: איילת רוצה איילת מקבלת. לא מתקדם מספיייייייק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
Simba: Oww! Jeez-- what was that for? Rafiki: It doesn't matter; it's in the past! {laughs} Simba: {Rubbing head} Yeah, but it still hurts. Rafiki: Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it... or ... learn from it.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד הקצה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא: אני אפלה :) זה בכוונה נו. עם הגיטרה החדשה של דיאגו במקלט דווה לפני השיפוץ

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif הכל זה לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת

תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה!!!!!! (ודנה צודקת!) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פקיד אפרורי - שיר השבוע (כללי): - Linkin Park - What I've done אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: סיוון =) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): When you go Would you have the guts to say "I don't love you Like I loved you Yesterday" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני הולכת לדבר עם האבא'לה" "איזה אבא"לה?" "נו, האבא של הילדים שלך!" - דבר שהשגתם השבוע: גימלים - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: האחד והיחיד שלי =) - משהו שהרס את השבוע: הנקע =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפול ברכבת זה רע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להנות =) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש את האחד והיחיד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Linkin Park - What I've done -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האחד שלי =) סתם: - תמונה כלשהיא: ----->

טולייצ

New member
ספיידרמן!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): חייל של מאה שירים. יש לי שותף בקורס שכל הזמן שר ת'שיר הזה
- שיר השבוע (כללי): שובי אל ביתי - אלבום השבוע: עברי לידר live - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש לה הסכם עם עצמה,תמיד כשנשברת עולה לקחת אויר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - אין משהו מיוחד - דבר שהשגתם השבוע: לא משהו מיוחד
- מאכל השבוע: ארטיק תותי פרוטי - משהו שעשה לכם את השבוע: עוד איקס בגרף מלבנים! עוד שבוע עבר! רק עוד 4 לסוף!! - משהו שהרס את השבוע: מצב רוח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש כ"כ הרבה אנשים רעים בעולם הזה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור מהר. איכ,סוגרים שבת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהש"ד יעבור בהצלחה.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי-אבות ובנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני לא אראה אף אחד השבוע,חוץ מהאנשים בצבא
תמונה אח"כ

week

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין לי כח - שיר השבוע (כללי):הדפוק הזה/ירמי קפלן - אלבום השבוע:Dark Side Of The Moon/PinkFloyd - האדם שעשה לכם את השבוע:גלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הכל לטובה - דבר שהשגתם השבוע:בגד ים ומצית - מאכל השבוע:קוקומן X-: - משהו שעשה לכם את השבוע: (; - משהו שהרס את השבוע: ); - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:טבעות לבבות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:^^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:^^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ידיים למעלה/כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איציק סתם: סתם - תמונה כלשהיא:

אפרת P

New member
צ'ה../images/Emo112.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: איילת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Take your time, build your power" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: כיף ותמונות - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי בערב אצל אורי ושבת אחה"צ אצל אחי עם איילת. קיצר הסופ"ש - משהו שהרס את השבוע: תהיות מיותרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קשר רציף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני יודעת.. אולי יום ירושלים אולי שבועות, אולי לראות כמה אנשים (או איש אחד) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, שנראה את דין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סטרוברי פילדס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דין וישי סתם: - תמונה כלשהיא:

אפרת P

New member
גאון הדור../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

אתמול ראיתי כד באותו הגודל! אצל חברה שלי והתחננתי שתרשה לי לקחת אותו אבל היא לא הסכימה בו-פאקינג-הו

למעלה