יאללה יאללה אהההא אח שלו
-שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים. - שיר השבוע (כללי): חחח יותר מדי שירים! בעיקר "מיי דרים איז טו פליי אובר דה ריינבואו סואו היייי" ו "או לאקה לאקה"
כל מה שחרשו עליו במועדונים בנאפה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: איש גבוה שבזכותו הטיול יצא לפועל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשיייייייייייייי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחחחחחחחחחחח לא באמת...
ברכבת לנתב"ג אני ואמיר יושבים פתאום קולטים כזה זנב של טווס מאחורי המושבים שלפנינו,והוא כל הזמן זז כזה... פתאום ההיא שיושבת במושב שמאחורי זה שלפנינו קמה כזה מסתכלת לכיוון שלנו יותר אחורה כאילו היא מחפשת משהו, אז באתי ביציאה: "מה רוצה התולעת? מחפשת טווס!"
זה היה קובר
ב"מלון" בנאפה כמה ישראלים הסתבכו עם הפקידה מהקבלה וכנראה שמישהו צעק מאחורי הגב שלה שרמוטה,והיא כולה הסתובבה בעצבים "who call me sharmuta? you call me sharmuta? me sharmuta? who sharmuta?
אחרי שהתחברנו עם כמה שכנים ישראלים מה"מלון" ישבנו ערב אחד בחוץ על המדרגות של המקום,פתאום אחד בא עם רעיון. להכין שלטים עם מספרים מ1 עד 10 ולדרג את הבחורות שעוברות ברחוב [כי הרחוב היה ראשי כזה,ממנו עוברים לסקוור ששם כל הבלאגן],ומתי שעוברת בחורה עם ציון גבוה כל השאר מוחאים כפיים,זה היה קובר
יש לי סרטונים של זה אני אעלה מתישהו...
אחרי כמה ימים התחלפו לנו השכנים ובאו כמה ישראליות חדשות,פתאום אחת מהן "יאללה בלאגן אני רוצה לעשן אקסטות!"
היינו בהפלגה של ישראלים,איזה 5 שעות ככה,אז ה DJ שם קוראים לו מרשל הוא מדבר אנגלית ויודע כמה מילים בעברית. כל הדרך הוא אומר "יאללה יאללה" "אול דה כוסיות קאם היר",חוץ מזה הייתה תחרות באוניה שנבחרו כמה בנות והן היו צריכות להכניס כמה שיותר מרשמלואים לפה,עמה מה,במקום להגיד מרשמלו הוא קורא להם "בולבול" והוא שיגע אותן "יו פוט דה בולבול אין יור מאות'" "12 בולבול,10 בולבול" ואח"כ הוא כל הזמן אמר "שפיך שפיך"
- דבר שהשגתם השבוע: טיול בן שרמוטה בנאפה. - מאכל השבוע: פיצה האט כפי יכולתך ודאבל וופר עם גבינה ובייקון. - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול. - משהו שהרס את השבוע: לא ה-ר-ס אבל הבלגן הקטן עם החלון,המחסור בנייר,החפירות של איגלו. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שישי יצאנו וזה,אתמול הייתי אצל משפחה במרכז. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מיי דרים איזה טו פלייי אובר דה ריינבואווו סוו הייי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עבודה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע -אתם באים לסלקום? לא. -ולעיר הנוער? אולי. סתם: - תמונה: לפני השיזוף