יאללה, השבוע כוווווולם עונים!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifיאללה, השבוע כוווווולם עונים!

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -אתם באים לסלקום? -ולעיר הנוער? סתם: - תמונה

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): אדיש, סימנים של אהבה, עולם מכור ומגניב - קוב.
- אלבום השבוע: מופע הארנבות של ד''ר קספר. [הראשון. ] - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שולל ורק מבטיח, אין שום דרך להצליח, רק ליפול. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "....הכור במודיעין! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. - דבר שהשגתם השבוע: לא יודעת. :p - מאכל השבוע: לא יודעת. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של פיטר רוט ומאור כהן.
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אנשים באים אליי. :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני כנראה הולכת לעילי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עילי. -אתם באים לסלקום? אולי. -ולעיר הנוער? לא. סתם: - תמונה: -

ברוך245

New member
כן כן אני מפגרת מה זה עוזר לי בחיים?

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): the kill- 30stm - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: זילבר מלצ'י ושישת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ילדים בפארק:" אסור לשתות מהכינרת היא תתקלקל" מלצ'י:" איך הכנרת יכולה להתקלקל? היא דומם!", זילבר:" נכון האזוניים עוברים דרך הראש?" חחחח - דבר שהשגתם השבוע: גופייההה =] - מאכל השבוע: פרוזן יוגורטטטט!!!!של דלי קרים לא סתם - משהו שעשה לכם את השבוע: שהרווחתי 1000 ומשהו שקל =] =]ואתמול כשיצאנו =] - משהו שהרס את השבוע: הפיגור השכלי שלי... כרגיל, כאילו מה חשבתי לעצמי באותו רגע?! -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חוגגים לאופיר יומולדת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני מפגרת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המשכורת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסוף סוף נלך לימית 2000 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותוווווווווווווווו אווף -אתם באים לסלקום? לא -ולעיר הנוער? לא לקוקה קולה וילאג' =] סתם: - תמונה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifAll i think about is you

-שיר השבוע (של שייגעצ): לא באלה
- שיר השבוע (כללי): sweetest girl של וויקליף ז'אן Kids In Glass Houses - give me what i want Kate Nash - Mouthwash
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא אמר לה: 'ככה אני אוהב אותך, תראי איך אני אצחיק אותך, יותר אל תבכי ולא תהיי עצובה כזאת ואוכיח לך שעצבות היא סתם מילה מהאגדות.'"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!" [שבוע של 'החיים זה לא הכל' - הסדרה הכי גאונית שיש].
- דבר שהשגתם השבוע: 4 חולצות חדשות ושתי חזיות :)
- מאכל השבוע: כלום
- משהו שעשה לכם את השבוע: שלא עבדתי 3 ימים
- משהו שהרס את השבוע: השיעמום
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול כלום, היומ...ישמצב שגם כלום
ומחר בטח החבר יבוא
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני מתקרבת לרישיון שלי [בצעדים איטיים, אבל מתקרבת
] [וכן, זה בערך הדבר הכי חשוב לי בחיים כרגע]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ..שיעורי נהיגה. זה הדבר היחיד המרגש שקורה בחיים שלי עכשיו..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה משו מעניין!!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כהן..וטול..אבל זה לא משנה שאני רוצה כי הן סוגרות 21
-אתם באים לסלקום? כן! ולאכפת לי גם אם זה יהיה לבד! צבא מזדיין.
-ולעיר הנוער? כנ"ל.
סתם:
- תמונה

B a m b o o k

New member
ל"ו צדיקים אוכלים לוויתן

שיר השבוע (של שייגעצ): שלום לך ארץ נהדרת - שיר השבוע (כללי): כוורת-דויד וגולית. שיר ענק
- אלבום השבוע: מאור כהן-טוב לנו יחד - האדם שעשה לכם את השבוע: כפיר וירין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פגע לו בול בפוני" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מתוך סרט (הנסיכה הקסומה) "אתה מנסה לחטוף את מה שאני גנבתי ביושר" - דבר שהשגתם השבוע: שתי חולצות וגופיה - מאכל השבוע: גלידה ב11 בלילה - משהו שעשה לכם את השבוע: גלידה ב11 בלילה עם כפיר וירין. איך אני אוהבת להיות איתם
- משהו שהרס את השבוע: כל השבוע הזה היה מיותר. גם כן הט' באב הזה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? פארק ה' בטח... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קשה להיות דתי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של מור, מסיבת גיוס של אליאור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי בכל זאת? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פוף -אתם באים לסלקום?
-ולעיר הנוער?איפה זה? סתם: - תמונה

מיכמיך3

New member
אני מרוצה מעצמי, פשוט מרוצה!! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): new soul - yael naim אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תבכי, זה לא שווה את זה.. בחיים בוכים הרבה.." משהו כזה.. שיר החדש של מרגול. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע: מכנס חמוווווד לאללה. מאכל השבוע: שום, שום ועוד שום. משהו שעשה לכם את השבוע: שעברתי עוד שבוע, אפשר להגיד שבוע אחרון, של הקורס, ושהורדתי עוד קילו מגופי.
משהו שהרס את השבוע: הקורס בהיסטוריה. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מסיבת גיוס לידידה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו דברים שיגרמו לכם רק טוב! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים סופית, סופית עם היסטוריה ועם הקורס. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בבחינה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שאני אראה יהיה תענוג! [לא כולל את אה שאני שונאת]. אתם באים לסלקום? לא. ולעיר הנוער? לא. סתם: תמונה תמונה שאני צילמתי

AvtipuS

New member
יאללה יאללה אהההא אח שלו

-שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים. - שיר השבוע (כללי): חחח יותר מדי שירים! בעיקר "מיי דרים איז טו פליי אובר דה ריינבואו סואו היייי" ו "או לאקה לאקה"
כל מה שחרשו עליו במועדונים בנאפה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: איש גבוה שבזכותו הטיול יצא לפועל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשיייייייייייייי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחחחחחחחחחחח לא באמת...
ברכבת לנתב"ג אני ואמיר יושבים פתאום קולטים כזה זנב של טווס מאחורי המושבים שלפנינו,והוא כל הזמן זז כזה... פתאום ההיא שיושבת במושב שמאחורי זה שלפנינו קמה כזה מסתכלת לכיוון שלנו יותר אחורה כאילו היא מחפשת משהו, אז באתי ביציאה: "מה רוצה התולעת? מחפשת טווס!"
זה היה קובר
ב"מלון" בנאפה כמה ישראלים הסתבכו עם הפקידה מהקבלה וכנראה שמישהו צעק מאחורי הגב שלה שרמוטה,והיא כולה הסתובבה בעצבים "who call me sharmuta? you call me sharmuta? me sharmuta? who sharmuta?
אחרי שהתחברנו עם כמה שכנים ישראלים מה"מלון" ישבנו ערב אחד בחוץ על המדרגות של המקום,פתאום אחד בא עם רעיון. להכין שלטים עם מספרים מ1 עד 10 ולדרג את הבחורות שעוברות ברחוב [כי הרחוב היה ראשי כזה,ממנו עוברים לסקוור ששם כל הבלאגן],ומתי שעוברת בחורה עם ציון גבוה כל השאר מוחאים כפיים,זה היה קובר
יש לי סרטונים של זה אני אעלה מתישהו...
אחרי כמה ימים התחלפו לנו השכנים ובאו כמה ישראליות חדשות,פתאום אחת מהן "יאללה בלאגן אני רוצה לעשן אקסטות!"
היינו בהפלגה של ישראלים,איזה 5 שעות ככה,אז ה DJ שם קוראים לו מרשל הוא מדבר אנגלית ויודע כמה מילים בעברית. כל הדרך הוא אומר "יאללה יאללה" "אול דה כוסיות קאם היר",חוץ מזה הייתה תחרות באוניה שנבחרו כמה בנות והן היו צריכות להכניס כמה שיותר מרשמלואים לפה,עמה מה,במקום להגיד מרשמלו הוא קורא להם "בולבול" והוא שיגע אותן "יו פוט דה בולבול אין יור מאות'" "12 בולבול,10 בולבול" ואח"כ הוא כל הזמן אמר "שפיך שפיך"
- דבר שהשגתם השבוע: טיול בן שרמוטה בנאפה. - מאכל השבוע: פיצה האט כפי יכולתך ודאבל וופר עם גבינה ובייקון. - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול. - משהו שהרס את השבוע: לא ה-ר-ס אבל הבלגן הקטן עם החלון,המחסור בנייר,החפירות של איגלו. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שישי יצאנו וזה,אתמול הייתי אצל משפחה במרכז. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מיי דרים איזה טו פלייי אובר דה ריינבואווו סוו הייי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עבודה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע -אתם באים לסלקום? לא. -ולעיר הנוער? אולי. סתם: - תמונה: לפני השיזוף

AvtipuS

New member
חחח איזה...

כל חנות שניה מכרו ריזלה ו OCB
לא שיש לי קשר לזה כן?
הכוונה הייתה לנייר הרבה יותר חשוב

חחח כיאלו שפה לא מוכרים../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

רז! אני רוצה מפגש של אנשי הפורום החמודים..[
] תאגן משהו! אני בבית עד ה20

למעלה