יום הולדת

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifיום הולדת

שלום, חברה קרובה שלי חוגגת יום הולדת 19 שבוע הבא. אני וחברותיי חשבנו לממן לה פגישה רוחנית. אין לנו מושג מה אנחנו מחפשות.. חשבנו על קריאה בקפה\ קלפים, פגישה עם מאמן חיים ועוד. חיפשתי בפורומים על דברים כאלה ונתקלתי בפורום הזה. האם יש לכם משהו להציע..? פגישה חד פעמית (יכולה גם להפוך לכמה םגישות עם החברה תתחבר) שבאמת תשפיע על החיים שלה ותגרום לה לשנות דברים שליליים ולהסתכל יותר על החיוב. אם למישהו יש אנשי מקצוע להמליץ\ רעיונות אני יותר מאשמח אם תעלו אותם כאן. המון תודה, עדי

יקירתי, רק פה

בפורום הזה - יש כמה אנשים שעוסקים בתחומים שציינת. ויש כמובן עוד ועוד אפשרויות. השאלה באמת מה רוצים - לעשות לה כיף/חוויה, לעזור לה בבעיה ספציפית? בכל מקרה המגוון רחב, זה תלוי מה מחפשים, ויש גם טווחי מחירים שונים.

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifהמון תודה על העזרה

לרומי (החברה) אין בעיה ספציפית. כשאמרתי "להוציא אותה מדברים שליליים" זה בכלליות הצורת הסתכלות שלה על החיים, ולכוון אותה לדרכים יותר חיוויות בכלליות. לכן, אני מניחה שבגלל הסיבה הזו וגם בגלל שזה יום הולדתה- אני מחפשת משהו יותר "כיף\חוויה".. מהו טווח המחירים לכאלה דברים? ואיזה הצעות יש לך בשבילי?
תודה!

אולי זה יעזור...

חברה טובה נתנה לי במתנה ליומולדת פגישה עם מתקשרת זה היה לפני קרוב ל 5 שנים שנה לאחר מכן הלכתי אליה שוב בעצמי כבר.... עד היום זה מלווה אותי גם המורה שלי להילינג הוא תותח עם טארוט, נומרולוגיה וכאלו... אם את רוצה פרטים שלחי לי מסר הצעה אישית? אם החברה שלכן לא מוכנה לקבל את מה שמפגש מהסוג הזה יכול להעניק לה, זה לא יהיה הכי אפקטיבי שבעולם - ואני מבינה שאתן באות ממקום של כוונות טובות...

למעלה