יומולדת שמח לטל!

../images/Emo204.gifיומולדת שמח לטל! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

כן, טל שלנו [המלאכית בלבן] בת 19, כפול שתיים. [גם לועזי, גם עברי .
] בכל מקרה, טלטל! מזל טוב עצום! ענק! מדהים! שכל משאלותייך יתגשמו, שתזכי לפגוש את מק בלייב, וכל חלומותייך יתגשמו [כולל... כן, אני חושבת שכבר אמרתי לך. XD] יקירתי, אני ממש גרועה בברכות יומולדת שמח, אבל תראי, פתחתי לך הודעה חדשה!
יומולדת שמח, יקירה!

purple floyd

New member
מזל טוב ביץ'!! DDDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טל!!../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

המון המון מזל טוב DD: (אני מקווה שקיבלת את הברכה בפייסבוק, אפילו שמתי עוגה!
והיה כתוב 1$ אבל אני מקווה שזה בחינם XD) שתהיה לך אחלה-בחלה-יחלה של יומולדת
המון מתנות שוות ו100ממות
הרבה הצלחה בלימודים באוניברסיטה
תמשיכי לבקר בחיפה
(ראיתי אותך לפני כמה שבועות בחורב
) המון המון בריאות
הצלחה עם הבנים D:
ובקיצור, מזל טוב וסימן טוב ושתמיד תהיי מאושרת
מרוני D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחח את כבר מזהה אותו? ../images/Emo6.gif

ואת יודעת שהיה היום בחזרה לעתיד 1? ביומולדת שלך! איזה קטע

Little Sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

Orange Sky

New member
מזל טובDDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב ביץ'3> בואי נפגש ונחגוג|גבות| תביאי את החולצה החדשה המהממת שלך! (תתחדשיD:) ~חחחחחחחח "תביאי" כאילו אל תלבשי, רק תביאי איתךXDD~ טוב אממ עכשיו רציני - את בחורה נחמדה ומצחיקה בטירוף וכיף לדבר איתך
יש לך לפטופ שזה פלוס לכשאנחנו נפגשות!*ניצול* ואממ כן כפרה עלייך3> שיהיה לך כל מה שאת רוצה=) יומולדת שמח
שניץ:}

sweet shir

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifמזל טוב כפרהDDD:

אני אתן לך את הברכה הכי טובה- אמן ותממשי את אהבתך עם הארי. ועם צ'אק. XDDDD יומולדת שמח!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יומולדת שמח! DDDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המוני מזל טוב אושר ועושר בריאות והצלחה בהכל אוניבסיטה, ענייני אהבה וכל מיני כאלה ;> הרבה אהבה ושמחה ושתצליחי להגשים את חלומותייך הכמוסים ביותר..
Happy B-Day!

גאש, איילאביו../images/Emo23.gif - תודה../images/Emo79.gif

אני לא יכולה לחכות שתבואי לישון אצלי כבר XDDDDDDDDDDDDD ואני מקווה להתקשר אלייך במוצ"ש כי לא נראה לי שאני אספיק עכשיו >< :)))

גרבע

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif../images/Emo65.gif

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif מזל טוב טללל DDD: ../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

למעלה