יש סופ"ש רד הוט בVH1 !!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifיש סופ"ש רד הוט בVH1 !!../images/Emo99.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
But I wanna know for sure

-שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי):The Troggs-Wild Thing,היהודים-יכול להיות,ישראל בר און-בדיוק כמו פעם. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) השם יקום דמו וישלח אותו לאלף עזאזל"
!
- דבר שהשגתם השבוע: מיקודית באזרחות,סיימתי ללמוד את המיקודית באזרחות. - מאכל השבוע: אנטריקוט מפוייקה בטעם העיר. - משהו שעשה לכם את השבוע: היא. - משהו שהרס את השבוע: היא. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שומדבר מיוחד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אזרחות זה טו-אוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב מחר באזרחות וביתר המתכונות בחמישי ושישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
סופ"ש מהנה? לא אצלי.

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): מאור כהן - שיר של יום חולין. אלבום השבוע: עבודה עברית. האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע: כרטיס הכספומט, סוף סוף יש לי חשבון בנק. מאכל השבוע: ארוחת נאגס במקדונלדס. משהו שעשה לכם את השבוע: היו לי שלושה ימי חופש. ולא כי היה לי בגרות או מגן. משהו שהרס את השבוע: בילוי בסוף שבוע, שלא היה לי איך להגיע. גם המורה לתקשורת. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא עשיתי כלום, הייתי בבית. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להתקע יום שישי בערב בבית זה הכי משעמם ומחרפן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות בתקשורת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב בבגרות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד.. סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
וואו../images/Emo112.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): דניאלה -שלומי שבן - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: ארז\עמרי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא אומרת שככל שהיא גודלת היא לא סובלת את העיר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ג'ואל איז דה מונסטר!!!" - דבר שהשגתם השבוע: סטלה פיצוץ - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי - משהו שהרס את השבוע: מחשבות כואבות -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי במסיבה בים ואז ישנו שם :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תחפשו רחוק השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול ט'
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המתכונת בהסטוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo112.gif

זו אשליה, אני בכלל בכתה ח'.
איזה כיף לך! תבואי לבקר בדרך

ססילייה

New member
יש קלאב מת ביס 2!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף. - שיר השבוע (כללי): איגי וקסמן-דולי פארטון. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: קובי, נועם, דאני ואורטל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי תרגיש כשתתעורר, כי בשתי עינייך לא רואים אותך יותר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אסתי דאני ואני צורחות באוטו שירים של דניאלה ושרונה פיק, זה לא מספיק היסטרי?
- דבר שהשגתם השבוע: שני שירים גמורים שלי :) מייספייס חדש לאומנים, 16 סינגלים מתנה מאבי ולילה כיפי בBבאר - מאכל השבוע: סושי.
- משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי חמישי ושישי, ללא ספק!
שלושה ימים מפוצצים באנדרנלין! - משהו שהרס את השבוע:יום ראשון... \: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול היינו בBבאר קצת, היה מצחיק
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הכל עובר חביבי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ...לסגור שבת עם נועמיקו! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד... :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נועם, לאוניד, וורה ואלצ'קו
סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
אחלה מוזיקה יש מבחוץ

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): אדם צובר זכרונות-אברהם טל
- אלבום השבוע: הדיסק של יהושע - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ אין מישו>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אדם צובר זכרונות כמו נמלים בחודשי הקיץ" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הם ואלוהים לא באותו כיוון בכללל"
- דבר שהשגתם השבוע: 90 בספרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- מאכל השבוע: שניצל של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ היה שבוע מלא לימודים והדבר הכי מעניין שעשיתי היה ליסוע לת"א. אז ת"א. - משהו שהרס את השבוע: רבתי עם אחותי ואנחנו כבר לא מדברות שבוע... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי באשקלון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עוד מעט מסיימים עם היסטוריה לנצח נצחים!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה עברית או קפסטיבל? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתכונות יעברו בטוב
גם בהיסטוריה וגם במתמטיקה
קשה לי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דודי! סתם: - תמונה:

333222

-שיר השבוע (של שייגעצ):עושה ביד - שיר השבוע (כללי): הכל מן ג'ה/שוטי הנבואה - אלבום השבוע: הקלטות אחרונות/ענבל פרלמוטר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איך הכל במעגלים מפתיע אותי כל פעם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: תבשיל - משהו שעשה לכם את השבוע: סופש - משהו שהרס את השבוע:כאפה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נסציונה ולימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה לא משנה מה שיקרה זה הכל אותו דבר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור מתכונת בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתללך טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחיות סתם: - תמונה:

nobody99

New member
וייהי

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): הרבה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - הו טלי:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: -הופעה מעולה מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה! - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יש לי יום הולדת:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח : - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -הממ כלום שיהיה לי כבר 18 משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
טל!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

כפרעליייך! אני הכי מצטערת בעולם שפיספסתיייי!!!!
כל כך יפה לך ככה!!ילד שלי!

למעלה