מומלצים!

Lee Roni

New member
../images/Emo204.gif מומלצים! ../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם ->
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה: גמח"ט, צום קל, סופ"ש חביב וחג שמייח, לירון.

MetallicA100

New member
עונה :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) הממ השיר הזה של הלהקה מיקה =P תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: בית הבובות עשו ביצוע מעולה ל"אל תדאג" ב99 FM פשוט עשה לי את השבוע :] משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם זה לא מהנשמה אז אולי מוטב שלא יהיה בכלל" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המממ..."וטוב שבאת חבר לשמוח, לשתות לברוח, לשתות לשכוח" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ב"ה שוב החיוך =P משהו שהרס לכם את השבוע: לא היה :] משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הופעה של ב"ה.?... אם אני אלך אליה=P ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לירון, שאני מאוד אוהבת אותה והיא בנאדם מקסים :] מסר לאומה: גמר חתימה טובה שנה טובה ויום טוב

FRD

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) שוב החיוך מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) אלג'יר-אני צריך אותך the animals-paint it black geva alon-to hear you smile תופעת דופלר-בדרך כל בשר neil young-cowgirl in the sand תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מממממ משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מממממ משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מממממ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מממממ האוסף של הצ'רצ'ילים מעולה משהו שהרס לכם את השבוע: מממממ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מממממ ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מממממ להילה, לירון.נ, מוריה א., ושירוששששש
מסר לאומה: פה פה פם

eladi88

New member
מווווווווו../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - משחק סימולטני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - סרט הודי של דנה אינטרנשיונל וההוא...וגם גאידמק - התקוה 6 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ארוחת מלכים בצבא
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה שווה כזו אהבה מוטב תגידו לי מה שווה כזו אהבה הוא בטח לא נורמלי מה שווה כזו אהבה כולם יגידו לי מה שווה כזו אהבה חיים בסרט הודי משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שוב החיוך
משהו שהרס לכם את השבוע: חיזל"וש משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שלישי פיינטבול צבאי!!!!! ואתם מוזמנים לתת |מחזור.ליום.כיפור| למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: |מחזור.ליום.כיפור|ללירון הצלמנית |מחזור.ליום.כיפור|לכל הוותיקים שצצו להם מפה ומשם...(מה שמוזר זה שהמנהלת שלנו לא רואים אותה יותר) מסר לאומה: מה שווה כזאת אהבה?

mory89

New member
../images/Emo80.gifמוווווווווווווווווווווווווווווווווומלצים

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
כי אם לא אז בשביל מה?!?!?!
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
beck - lost cause
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> אממ.. אוף אני בהוספת תגובה מהירה ואי אפשר להוסיף פה תמונה..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
ממ.. הייתי בירושלים והיה לי לגמריי מדהים!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אל תדאג, גם אתה תקבל פרח
כמה נפלא שגם באופק שלך יש ספינה!!"
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
משפט שעיצבן אותי.. DON'T ASK WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY, ASK WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU זה של דייב, הסולאן של מגהדת, הוא מעצבן אותי!
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
ושוב החיוך-דיסק נוער הכיפות הסרוגות-ספר
משהו שהרס לכם את השבוע:
עייפות
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
יום כיפור הקדוש
ואתם מוזמנים לתת
לכולם, באמת, בעיקר לותיקים, התגעגעתי!
מסר לאומה:
עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם!!

hila3000

New member
../images/Emo79.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): יש כמה.. "משחק סימולטני", "קטע מעבר", "ילד ירוק", "עד שבאת".
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): מטרופולין - קרח, בודדים.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> עזבו נו..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממ.. לראות מישהי שלא ראיתי הרבה זמן? יש מצב..
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מ"קרח" - "בטח שכחת כבר אותי, לפחות תשקרי". מ"בודדים" - "כאן אנחנו בודדים, בבתים קטנים, בחדרים... פוחדים ברגע שנוגעים". מ"עד שבאת" - רק "עד שבאת". ההמשך לא ממש מסתדר לי בשבוע האחרון.
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משפט.. הסרט "תפוס ת'גלים"..סרט חמוד ביותר ומצחיק.
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר: "קשר עין"/ קאמי מקגאוורן, סרט: "תפוס ת'גלים", דיסק: מטרופולין החדש..
משהו שהרס לכם את השבוע: לא משנה.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: כלום. היתה אמורה להיות הופעה, אבל.. לא.
ואתם מוזמנים לתת
לרן,
למוריה כי היא אמרה שהיא התגעגעה אליי.
מסר לאומה: Don't let yourself fall. ו..קראו ספרים.
גמח"ט, צום קל, סופ"ש חביב וחג שמייח - גם לכם.. :]

mory89

New member
אכן התגעגעתי!

ואני בטוחה שמגיע לי חיבוק גם אם לא הייתי אומרת שהתגעגעתי.. נכון? חח

eden456

New member
../images/Emo15.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):לא איתה,שוב החיוך,כי אם לא ,המשחק הסימולטני. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות):So far-הבנות נחמה ,סרט הודי-עידן ודנה ,ועוד כמה שלא עולים לי בראש. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -> משהו אחד שעשה לכם את השבוע: סיור סליחות !!!!!!!
,ולראות לשנייה שתי חברות שלא ראיתי מלא זמן . משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את אף פעם לא תדעי מה באמת קרה, יד הגורל באה ולקחה את הדבר הכי יקר ..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עשית אמטיה? כן לפני שנה שנתיים..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר-שומרת אחותי מדהים מדהים!!! דיסק-שוב החיוך. משהו שהרס לכם את השבוע: א ממממממ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:לפגוש אנשים שלא ראיתי מללאאאאא זמן ואני מתגעגעת
ולקנות את הדיסק של הבנות נחמה . ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאף אחד
מסר לאומה: צום מועיל.

MetallicA100

New member
כי

א-גם אני
ב- הסיור סליחות שהלכת אליו, עם בני עקיבא לא? אם כן, זה זה שהיה ביפו? או שאני ממש לא קשורה

eden456

New member
חחחחחח

לא לא מבני עקיבא(אני בכלל לא בבני עקיבא [לא אוהבת תנועות נוער עזבי שריטה חחח
) זה היה דרך האולפנא . ואפשר להגיד שאת ממש לא קשורה

למעלה