מומלצי השבוע

../images/Emo204.gif מומלצי השבוע ../images/Emo204.gif

מומלצי השבוע! השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מרוב עייפות שכחתי לשנות
נו תעני! את יכולה עכשו לעשות העתק הדבר מהיהודים!

../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא שמעתי היהודים השבוע
. - שיר השבוע (כללי): כל מיני. - אלבום השבוע: קרן פלס- אם אלה החיים, איה כורם- איה כורם, נינט טייב- יחפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רואה הכל ולא רואים אותה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
יש לכ מיני. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: סלט
<?!> - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קוקה קולה לייב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאגיע לקוקה קולה לייב ^.^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום טוב- עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש המון
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
שבוע טוב לכולם
.

מילי, פעם הבאה תעתיקי בסטייל ../images/Emo3.gif.

מומלצי השבוע! השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ג'קי. - שיר השבוע (כללי): נרדם על החולות. - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע:נראה לי זמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):תנסה לעבור את הלילה... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הייתי חייב להסתכל אחרי כל המאמץ".. "הציצי שלי יצא מכלל שליטה." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ראיתי 'המסור 2'. - מאכל השבוע:בגט של הקוסמוס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:משגב. - משהו שהרס את השבוע:הם, ואני, והבחנים ש"היו". השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אני מאבד אותך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד.

למעלה