מחברת החלומות שלי

פתי בו

New member
../images/Emo204.gifמחברת החלומות שלי../images/Emo204.gif

מכיוון שיש לי סדר קצת בראש ואני לא תמיד מצליח לארגן לי את הבלגאן החלטתי לנסות משהו חדש.... אני לא מתחברת לכתיבת בוקר,העיניין דיי מקשה עליי ובעבר שניסיתי את זה לא תמיד הצלחתי להתמיד בזה ואז הייתה לי עוד סיבה לכעוס על עצמי. לכן החלטתי לקנות לעצמי מחברת הכי פשוטה ולכרוך אותה בנייר,לקשט ולעטר אותה איך שאני רוצה.... ופשוט לרכז את כול החלומות שלי,השאיפות שלי,המטרות שלי. פשוט במשפט אחד. אחרי זה,לקחת נושא או שניים כמה שאני אבחר לנכון לאותו שבוע ולחשוב מה אני צריכה לעשות בכדי להגשים אותו ולבנות לעצמי מיני תוכנית. מה אתם חושבים על הרעיון?

ניאו30

New member
לי זה נשמע טוב ../images/Emo140.gif

אבל עזבי אותך מאחרים! אם זה מתאים לך אז זה טוב.כל אחד מאיתנו הוא בן אדם שונה ויחיד,ולכן לכל אחד מאיתנו מתאים משהו אחר,ולכן היחיד שצריך להקשיב לו בחיים-זה אתה עצמך. אני,למשל,לא מסתדר עם כתיבת בוקר,עם כתיבת מטרות ועוד...אז מה? לדעתי לכתוב את החלומות שלנו לטווח הארוך זה אחד הדברים החשובים ביותר בדרך להשתנות...אז מה? תהני מהדרך שלך,תהיי שלמה איתה וכל השאר יבוא מאליו,וגם אם לא...טוב,אבל אני מאמין שכן,כי כשאנחנו עושים משהו שאנחנו אוהבים אותו,מתוך תחושה של שליחות ואהבת הדבר,אז נראה לי שכל השאר מסתדר בדרכו שלו,גם אם לא רואים זאת או מבינים באותו הרגע,כלומר עכשיו.

פתי בו

New member
צודק מסכימה איתך מאוד

האמת היא שהצגתי את זה לא נכון. כאילו שאני מבקשת את האישור שלכם. ההודעה נכתבה במטרה לשתף אותכם ברעיון שלי ולא בכדי שתאשרו לי. אבל תודה רבה הזכרת לי דבר מאוד חשוב בדרך לשינוי.

ניאו30

New member
מה פתאום מסכימה איתי? ../images/Emo46.gif

סתם,בצחוק
חוץ מזה,הבנתי את הכוונה שלך,זה בסדר...פשוט ניצלתי את ההודעה שלך כדי להעלות כאן משהו שבולט כאן מאוד לאחרונה בכל מיני הודעות...ותיקי הפורום כבר מכירים את הדעות שלי...אני חושב...בכל מקרה,אין טעם לחזור על זה... האמת,שכשהתחלתי לכתוב את הבלוג שלי...הדבר (הרציני
) הראשון שכתבתי שם היה בנוגע לחלומות שלי...בשבילי זה היה הבסיס לשינוי,ולכן אמרתי שזה דבר שאני מאוד מתחבר אליו...וכל השאר שכתבתי זה בשוליים...שיהיה בהצלחה!

למעלה