מי בא איתי לאוונסנס?!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifמי בא איתי לאוונסנס?! ../images/Emo7.gif

יאללה... - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):את יפה
- שיר השבוע (כללי): תמיר חיטמן - עוד פעם Yellowcard - - Breathing Wolfmother_-_Woman the_used-smother_me
The Used - Pretty Handsome Awkward Hawthorne Heights - Decembers
Cold War Kids - Hospital Beds
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:מממ..כלמיני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אינלי כוח לחשוב
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)מממ..כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע:שורה ראשונה בשני ריקודים במסיבת סיום
, 140 שקל טיפים
, כרטיס ליומהסטודנטטטטטטטט #@%!@%^!@!!!!
- מאכל השבוע:אבטיח
- משהו שעשה לכם את השבוע:נמממממ.....כלמיני
- משהו שהרס את השבוע:שלא יצאתי ביומשישי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מחר חודשיים!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:המ. יומהסטודנטטטטט...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שולד יבוא
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: simple plan - perfect
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מאמי
- תמונה:

עוד אחיין*

משפחה של גאונים, הייתי בהופעה של אוהד (אח של תמיר ושל ענת-אסתר) שבוע שעבר- הופעת פסנתר יחיד וואה גאון כישרון23$%^&

a d i 8

New member
אין יותר תנ"ך לכל החיייייםםם!DD:

שיר השבוע (של שייגעצ):מרלין מונרו
שיר השבוע (כללי):I Bet You Look Good On The Dancefloor-Arctic Monkeys
אלבום השבוע:Whatever People Say I Am Thats What Im Not-Arctic Monkeys
האדם שעשה לכם את השבוע:יעל
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם:
דבר שהשגתם השבוע:המון כאב ראש
מאכל השבוע:קונפלקס
משהו שעשה לכם את השבוע:הכרתי את ה-Arctic Monkeys
משהו שהרס את השבוע:הלמידה לתנ"ך
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:להלחץ מבגרויות זה לא טוב,בסופו של דבר זה רק פוגע השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה ולישון
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:To the End-My Chemical Romance
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שוב-
סתם:
תמונה:

B a m b o o k

New member
קולולולולווו../images/Emo181.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): soon-דנה עדיני
- אלבום השבוע:Big Girls-דנה עדיני
- האדם שעשה לכם את השבוע: אממ ברי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא שזכור לי משו, אבל בטוח היה - דבר שהשגתם השבוע: הורדתי שני קילו!!! וקומונה חדשה
- מאכל השבוע:מלפפון - משהו שעשה לכם את השבוע: שעברה הבגרות במתמטיקה
- משהו שהרס את השבוע: חוסר חשק לפסטיבל בירה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שום מסר! השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיטר רוט ומאור כהן בצ'יקה!!!!!!!!אחדאחדאחדאחד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אממ הבגרות בתנ"ך עברה בקלות אז רק שהבגרות בתקשורת תעבור בקלות(אני מוגשת על 90!!) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ ידיים למעלה-כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם
- תמונה: מלחמת כריות

יאללה

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): מדבר לציפורים-שרון הולצמן,מארש צה"ל, - אלבום השבוע: שרון הולצמן-סיפור קלוש, אבטיפוס-מה החזאי מבין? - האדם שעשה לכם את השבוע: רז לא ראיתי אותו שנים, - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מדבר לציפורים ולעצים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בן טמבבבלללללל(מעלה זכרונות יפים כשאנשים מסויימים אומרים לי אתזה) - דבר שהשגתם השבוע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה בירה ומשפט צבאי
- מאכל השבוע: בירה - משהו שעשה לכם את השבוע: טעם העירף - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני ניהיה משוגע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

עדי D

New member
שונאת לשון.

שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): Taking Back Sunday - Your Own Disaster - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ דנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): טוב לה עכשיו ורוב הזמן סתם.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: אמ. שוםכלום מיוחד - מאכל השבוע: שניצלD: - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שבט - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בלשון:| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשון זה חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המתכונת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר איתו|: המון. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ כלמני סתם: - תמונה:

כשדני בא לים המיים מתרגשים, השמש מסמיקה

והגלים רוקדים נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה. דני, דני, הו איי לאב יו דני! מה מזהה?! - שיר השבוע (של שייגעצ): כוס קפה. - שיר השבוע (כללי): חרותי דנה ברגר.. - אלבום השבוע: וואי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: איתממממממממממממממר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אוף נו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הכי כייף זה בקרטיב דובדבן, זה למצוץ למצוץ למצוץ - אבל בלי שיגיע הלבן!" - דבר שהשגתם השבוע: מחר בש. - מאכל השבוע: נגיעות בטטה! - משהו שעשה לכם את השבוע: אח שלי, השמן החתיך שלי
בא
- משהו שהרס את השבוע: X: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יודעים מה אני שונאת? כאלו שלא יוצרים קשר, וחושבים שקשר יחזיק. ואם אני לא מתקשרת או משהו אז לא מתקשרים. זה מרגיז. אז המסר פה בעצם הוא לא לעשות את זה >< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כינרת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טובב בכינרת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נו וואמן נו קריי בגירסת דורוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: >< סתם: - תמונה: נוווווווווט

אפרת P

New member
טו דודודו../images/Emo112.gif

יאללה... - שיר השבוע (של שייגעצ): לא שמעתי - שיר השבוע (כללי): הודו לה' כי טווווב - אלבום השבוע: אממ חלב אם - פלפלים חריפים אדומים וחמים - האדם שעשה לכם את השבוע: ישי ואורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא טוב היות האדם לבדוווו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): SHIT HAPPENS - דבר שהשגתם השבוע: עור חרוך - מאכל השבוע: סנדוויצ'ים - משהו שעשה לכם את השבוע: ים ויומולדת לאמא - משהו שהרס את השבוע: שום כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיזוף ללא הגנה - נזק ללא תקנה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני וסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבלה זמן עם גלעד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הודו לה' כי טוווווווב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלעד סתם: - תמונה: אין לי כוח לעבד אותה
לפני שעוד קלטתייייייייי

AvtipuS

New member
גמכן אלקטרוניקה...

- שיר השבוע (של שייגעצ): אברום בורג. - שיר השבוע (כללי): בילי טאלנט-דוויל אין א מידנייט מסק. - אלבום השבוע: סרג'נט פפר [ריספקט. 40 שנה] - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כן...כן הכל יהיה בסדר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אתם לא מכירים פיפוש!?!?!?" - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי תנ"ך %#^&#%!&#! - מאכל השבוע: אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי תנ"ך. - משהו שהרס את השבוע: מחר מועד ב' אלקטרוניקה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סיימתי תנ"ך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה שאני רוצה-שרון הולצמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה: איזה תמונה איזה

ססילייה

New member
נסיעה ארוכה תעשה לך טוב!

כי זה זמן לחשוב! על עצמך!ועליי! לראות את זה שוב!כל מה שאמרנו ל-א ח-ש-ו-ב! -שיר השבוע (של שייגעצ): שחק את המשחק. שיר השבוע (כללי): קיבלתי ת'פדאל-פאנקייק
אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתי.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש סיכוי מסויים שזאת בעיה זה לא סתם שהיא לא עונה ואני חייב לזכור אין דבר שלא נוכל לפתור באמת, משהו נרקב הוא לא מת זו אולי שחיקה רצינית י-ע-ב-ו-ר אין מקום שלא נוכל לחזור" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את צריכה סך הכל להחזיק את המיקרופון וכשאת צריכה להרים את היד השניה, תעבירי את המיקרופון!!*כפיים לאסתי* " דבר שהשגתם השבוע: רמות ווקאליות שלא ידעתי שאני מסוגלת להגיע אליהן
מאכל השבוע: הדבר הזה מהסנדביץ' בר משהו שעשה לכם את השבוע: ההקלטות היום D: משהו שהרס את השבוע: הריב עם אמא.והכמעט גירוש היום. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להקליט זה כל כך כיף!@#%&^%#&&%#
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: בעיקרון מחר יש נשף רישתי, ויש עד חזרות D: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין משהו ספציפי. שיר שפתחתם איתו את השבוע: יונתן כנען-נסיעה ארוכה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הפנאל D: סתם: - תמונה: הייתה לי חצאית כל כך יפה לכמה שניות

Hezi The One

New member
בתנ"ך אתה נח,רבע ל1 הייתי כבר בחוץ

- שיר השבוע (של שייגעצ):כוחות הרשע - שיר השבוע (כללי):אריק ברמן-המתוקות האחרונות - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:וואלה לאדע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:מלאווח פיצה! - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:מתמטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעידן אין בולבול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חוופש קצת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לאדע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
משלמת עליי כרטיס אני אקפוץ?

- שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): וואו - אלבום השבוע: משוחח עם כיסא - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בא לי קרמבו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הקם להשכימך השכם להורגו - דבר שהשגתם השבוע: yes - מאכל השבוע:קורנפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע:גימלים - משהו שהרס את השבוע:בחורות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האומה לא קוראת פה בכל מקרה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אקשן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה אקשן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאיפה לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifבטחחחח.

כולי בוכה עלזה שאם אני אלך אז תלך לי חצי משכורת של החודש על הכרטיס
נראלי שאוותר
.

AvtipuS

New member
לפחות הרווחת משהו חוץ מהכסף.

חסכת לעצמך סבל בהופעה של סינרגיה.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסינרגיה מחממים?!

יופי רעז
. יותר ביאסת אותי. ועידני..חחחחח..הלוואי שהייתי מרוויחה 700 שקל בחודש. X:. לאמדבריםעלזה

למעלה