מצטערת על ההודעה החדשה

../images/Emo204.gif מצטערת על ההודעה החדשה

אבל חלמתי על עופרה!!! כןכןכן. היינו אני וחברה שלי, בבית שלה אבל בחדר שלי [
]. אני זוכרת רק את השיחה שלנו [לא זוכרת את הכניסה שלו או משהו]. בהתחלה התיישבנו כולנו על המיטה ודיברנו איתו והוא כ"כ חמוד!!!
אוגאד. שאלתי אותו למה הוא לא מופיע בצפון והוא הגיב בצורה כ"כ יפה! אוף, היו הרבה דברים אבל אני לא זוכרת. אה, אח"כ הוא שכב על המיטה כמו נסיך חח. והבאנו לו שתייה.
הוא היה אצלנו משהו כמו שעה וחצי!
אני זוכרת ששאלתי אותו אם השמועות שהוא חתך את הידיים בגלל האקס/ית שלו [אין לי מושג מאיפה זה בא] נכונות והוא ענה שכן! ואפילו הראה לי את הצלקת הארוכהההה שנשארה לו. טוב, ההודעה יצאה סתומה כי אני לא זוכרת כלום אבל רק רציתי לשתף!
[ד"א, זו הפעם השנייה שאני חולמת עליו]

SummerNightCity

New member
אין מה להצטער כפרה. ../images/Emo25.gif

החלום הזה גם אחלה וגם קצת מפחיד [הקטע עם הצלקת. אולי באמת נשארה לו.
]

X Slider

New member
OMFG ../images/Emo6.gif

דילגתי על השורות הראשונות ולא הבנתי!! נכנסתי לשוק!! ואז קראתי שוב..
. חחחיחי.

PoolooP

New member
טוב בואו נפצח מיתוס ../images/Emo13.gif

(אם אתם מחובבי עופר ניסים ואיכפת לכם ממה שאתם חושבים עליי תסגרו את ההודעה
) קודם כל עופר ניסים הרבה זמן מתעסק במוסיקה ולא רק האוס אז כבודו במקומו מונח. מאז שהוא נכנס לעסק של ההאוס הוא הספיק לעבור הרבה מאוד סגנונות הספיק לתחום בסטאר69 (NY) שזה וואחד כבוד. אבל מה, תשמעו סתם לדוגמא קטע שלו משנת 2000-2002 ותשמעו עכשיו, התמסחרות טוטאלית
עכשיו יש שמועות שהוא לא יוצר שהוא רק אומר ליוצר שיעשה...אז זה נכון, ליוצר קוראים ינון יהל (ע"ע LOVE שהוא הכין לו מיקס, והמיקס שלו ל-RAIN בדיסק האחרון של עופר) א-ב-ל, ופה האבל הגדול, עופר ניסים עושה את המאסטרינג, ומי שיוצר יודע שזה די מעצבן :-\ וגם בתור דיג'יי (או בעברית תקליטן) אני שומע סטים ויוצא לי לשמוע סטים שלו אם במסיבות ואם ברדיו והוא די לא נוגע ב-BPM (פיטץ') הוא די רק משחק בווליום. הוא בחצי שנה האחרונה השתפר אבל עדיין לא רמה עולמית (תשמעו סטים של קלדרון או מייק קרוז ותבינו
) אז דנה (הילה) תקראי את ההודעה ותביני אם הוא באמת כזה איי איי איי של דיג'יי ויוצר...אולי יש לו שואו אבל איך נאמר, יש גדולים ממנו

למעלה