משחק!!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמשחק!!../images/Emo187.gif

מיכל ואני דיברנו במסן, והחלטנו לפתוח משחק, רק כדי קצת להחיות את הפורום
הרעיון נלקח מפורום פול אאוט בוי: כל אחד כותב כאן 10 דברים על עצמו, שאף אחד לא יודע עליו
בהצלחה!

DarkRomance

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

לא ידעתם עלי ש... 1. שברתי את הרגל ואת היד ואת האצבע ושוב את היד ... 2. יש לי כלב שקוראים לו ראסטי והוא מסוג האש פאפי!! (זה על הקופסאות נעליים....P:) 3.יש לי שכנה שאנחנו החברות הכי טובות מגיל 0 אבל באמת 0..בלי להגזים.. 4.אני אוספת דיסקים ולקים
5.יש לי בובה של פיט! 6.אני לא אוהבת לקרוא... מה לעשות... 7.ניגנתי 5 שנים על חליל צד.. השנה הפסקתי... 8.אני שונאת טייץ ואת המגפיי UGG האלה...:\\ 9.אני מכורה להישרדות...כןכן... 10.פעם התחפסתי לטיפה וזאת הייתה תחפוסת מדהימה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאא נדיר התחפשת לטיפה../images/Emo99.gif

איך? אני מחפשת תחפושת להשנה ואין לי
ומה זה UGG? חח תסבירי לי
ואיזה חתיך דן מהישרדות

DarkRomance

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

את מתלבשת רק כחול... קונה בד כחול כזה שקוף... עושה בו חור ושמה עלייך... ומסביב העין את מציירת טיפה... זה יוצא ממש יפה! UGG זה המגפיים האלה שכולן הולכות איתם עכשיו... לא יודעת איך להסביר XDDD נועם יותר P-:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאללה דן../images/Emo6.gif פיכסה נועם../images/Emo11.gif

סתם הוא לא פיכסה אבל דן יותר חתיך

3has3

New member
../images/Emo112.gif הוא עף ;;

מה היה באי המתים? הלכתי לישון XD

את מתכוונת להעתיק את המשחק? ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

כי אם כן אז בכיף אני פתחתי אותו בפורום FOB אז את יכולה לפתוח אותו איפה שבא לך

3has3

New member
../images/Emo112.gif אני D:

1. כשהייתי קטנה אחותי תקעה לי חרוז באף ולקחו אותי לבית חולים בשביל שיוציאו לי את זה שם כי בכיתי כשההורים שלי ניסו... וזה היה יום שבת XD 2. יש לי חדר עם אחותי [כתבתי את זה כי הרגע אמרתי את זה לתכלת שגם נעלמה מפה
] 3. אני מפחדת מחתולים - כשהיינו ברוסיה היינו אצל קרובי משפחה וחברים ואז כמה חתולים בואו נגיד, לא היו נחמדים אליי והפחידו אותי מאוד XD 4. אני מפחדת מיונים - שנה שעברה נכנסתי לשירותים והתחלתי לעשות אתם יודעים מה [נוו, מה שעושים בשירותים XD] ואז מהמדף למעלה קפצה יונה! והחלון היה כזה קצת סגור והיא לא יכלה לצאת! אז מהר ברחתי מהשירותים! ואז חיכיתי כמה שעות שאחותי תחזור מהבית ספר ותעיף משם את היונה XD לא משנה X: 5. אני מכירה עוד 3 אנשים שנולדו איתי באותו היום - חברה שלי מהבית ספר, חברה מתפוז וריהאנה XD 6. אני מגושרת ואני כבר לא גאה בזה אחרי מה שהם עשו לי היום. הגעתי לעיר השניה שבה נמצאת המרפאה ואז חיכיתי ומישהי שאלה לאיזה רופא אני מחכה ואז היא אמרה לי שהוא לא נמצא היום! ולא יכלו להודיע לי כי אין טלפון בבית
7. אני במצוינות מתמטיקה וזה חרא D: 8. היום קיבלתי הצעה ממש מטרידה במייספייס [הצעת חברות] מ- Against The Wall. זה היה משהו בסגנון של:"חנה!! תוסיפי אותנו!! אנחנו לא גרועים!!" מטריד, נכון? XD 9. יש שלוש להקות שאני בחיים לא אפסיד הופעה שלהן - פאניק, סימפל פלאן ו-30 שניות למאדים. 10. אני הולכת לאכול עכשיו אטריות עם רוטב פומדורו. בטח לא ידעתם את זה, נכון?

fat lip

New member
D:

אני מנגנת בגיטרה מגיל 10, אני בת 14 היום ומנגנת על חשמלית... קיבלתי אותה באוקטובר ביום הולדת שלי
אני יודעת לנסוע על סקייטבורד. אני ממש אוהבת. רק לא בחורף המזדיין הזה. אני טומבוי. which beats being a girly girl.
אני לא יכולה שבוהים בי. זה מלחיץ
פעם הייתי ממש אובססיבית להורוסקופים ואסטרולוגיה ועד היום אם תגידו לי מתי נולדתם אני אגיד לכם איזה מזל אתם ויהיה לי איזשהו מושג מי אתם XDD. אבל הפסקתי עם זה, אני לא ממש יכולה לשפוט אנשים
החלום הכי גדול שלי זה להיות גיטריסטית בלהקה שכולם בנים [בארה"ב. אחרי הצבא]. באמת. זה יעשה אותי מאושרת. כן. אני צריכה תשומת לב.
אני שונאת שמזכירים לי דברים שקרו פעם, לרוב זה דברים שאני רוצה לשכוח. מה שהיה היה.
אם תעצבנו אותי אני אהיה כלבה, זה בטוח. אבל אם תתחברו איתי אני אהיה החברה הכי טובה שאי פעם תהיה לכם. ממש אכפת לי מאנשים שקרובים אליי.
אני חולה על רדבול 3>.
אני שונאת להיות אובססיבית למישהו\משהו. איכ
קראו לי "השפעה רעה" פעם. אבל אני לא בן אדם רע. אני אוהבת לעשות מה שבא לי מתי שבא לי, אני לא שמה על אף אחד, ממש לא. אני שונאת אנשים שכן. זה כל כך מזויף.

fat lip

New member
שכחתי משו קטן-

אני לא רואה הישרדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111חק'חקעכאן'ח'קן אף פעם לא התפתתי לראות וגם לא אראה XD אתם מוזמנים לנדות אותי מהחברה.

NoAmItA ChAn

New member
את בן אדם מדהים ומקסים

ואת ממש ממש לא "השפעה רעה"@?%<!@#%<!@#<%<??%<@!# סג, טומבוי שליטה!1111 ויש לך אחלה חלום! יום יבוא וננגן יחד על במה באיחוד להקות מטורף #?@^@#$<^@#$<?^#<@$^<#$@ 333333333333333333333333333>

DontWakeMeUp

New member
טומבויים זה הכי אחי../images/Emo6.gif

גם אני רוצה להיות טומבוי...כזאת שרוכבת על סקייטבורד..אני ניסיתי אבל פחדתי ליפול אז הפסקתי
~סיפרתי לך כבר~ אניוואי

../images/Emo220.gifP:

1.אני אלרגית לארנבים. 2.אני בנוע"ל מכתה ד'. 3.אני מאוהבת בצבע ירוק,והוא לדעתי הולך מעולה עם כתום. 4.אני שומעת רוק מכתה ד'. 5.אני מאוד רוצה לעשות סיידליפ,ואז וומפאייר כבר שלוש שנים. 6.אני חושבת שסוג של מאוהבת כבר ארבע שנים,והיו לי הרבה הזדמנויות לומר זאת אבל אני פחדנית,וכל פעם שהוא אומר לי שהוא אוהב אותי(בתור ידידה) מרוח לי חיוך על הפנים ואני חולמת על מה אם זה היה בתור חברה:) 7.הייתי מכורה לנורופן(סוג כדורים)הייתי לוקחת כ4-6 ביום. 8.שברתי את היד בכתה ו' שנפלתי כשיצאתי למשמרות זה"ב ורסקתי את העצם ועברי בגלל זה ניתוח,והשבר עוד לא החלים. 9.הרבה אומרים לי שמתאים לי להיות וטרינרית,וזה סוג של חלום בשבילי,משהו שאני אשמח לממש. 10.אני מאוד אוהבת לשחק כדורסל וכדורגל,ככה רוב השכיבהP:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה 10 אחרים מפול אאוט בוי

1. יש לי הליקס מכיתה ה' 2. השנה אף ציון לא היה לי מתחת ל-85
3. השנה התחלתי ללמוד גיטרה קלאסית
4. אני מכורה למסטיקים 5. נולדתי באותו יום עם תום אבני וכרמן אלקטרה
6. אני דלוקה על אותו ילד מכיתה ז'
7. כשהייתי קטנה רציתי להיות וטרינרית/אסטרונאוטית
8. הדבר שאני הכי אוהבת אצלי זה השפתיים 9. כשאני יהיה גדולה אני רוצה ללמוד בקולג', ובתור תחביב גם לנגן על גיטרה 10. העונה האהובה עלי היא אביב|סדגש
מקווה שגיוונתי מפול אאוט בוי

למעלה