נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo204.gif נקודות אור וגאווה../images/Emo110.gif

יאללה. אני לא אכנע לכאבי הראש או לברכה שאני אמורה לכתוב לאח שלי ומתחמקת!
מסיבת גיוס לידיד שלי, היה מצחיק.
וארוחת בוקר עם חברה שלי!! יו, היה כיף. כלומר, המקום היה גרוע, אבל חברה שלי!!!! והיא הכי מקסימה בעולם!! היא הסתובבה בכל לונדון כדי לחפש לי איזה משהו שבחיים לא היה סיכוי שהיא תמצא (נו, סינגל של טורי שבכלל לא התכוונתי שהיא באמת תחפש), ובסוף היא קנתה לי דיסק שלה כי היא פשוט לא ידעה מה לקנות. אני כלכך אוהבת אותה.
שופינג!!!! אני!!! עשיתי שופינג!! בחנויות כאלה, שמוציאים בהן כסף!!! זה לא ייאמן. זה לא קורה אף פעם. ולא סתם, אני קניתי. שמלה. ולא כי אני צריכה בשביל איזה אירוע. סתם כי היא הייתה יפה ואהבתי אותה. והיא כלכך מגניבה, היא כזאת סיקסטיזית עם הדפס שחר-לבן כזה של מעויינים (נו, יש לזה שם ואני לא זוכרת), בגזרת A כזאת (הרוב כאן בנות, מותר לי לדבר על זה!) והיא ממש יפה, אני כה מרוצה ממנה!! וגם מלא גרביים מגניבים/ות.
אוקיי, תקשיבו. אני לא יודעת למה מישהי מהצוות שלי כלכך נחמדה אליי, אבל היא ממש נחמדה אליי. והיא הביאה לי מלא דברים טעימים השבוע. קודם כל - ריזס. ולא סתם ריזס, ריזס בר, שזה חדש, וזה ממש, ממש, ממש טעים. ואתמול היא הביאה לי סנדוויץ' מבריוש משובץ בשוקולד, עם חמאת בוטנים. אלוהים, השלמות. ולחברה אחרת היה יומולדת והיא קנטה עוגת קראנץ' שוקולד בוטנים. אוף, מנסים להרוג אותי.
ועוד דברים קולינריים שלא קשורים לשוקולד ובוטנים: קיש ממש ממש טעים במזרין, ואכלנו שם גם איזה טארט קטן כזה של כסיס ופירות יער, שהיה מדהים ממש. וג'ירף. התפרעתי השבוע |MILK|.
ביומולדת של חברה שלי קניתי לה מקרוּנ'ס במזרין, ושמנו לה בלונים והיא הייתה שמחה וזה היה כיף. ואז הלכנו לאכול במוזס, והיה כזה, נחמד. דיברנו, ובאיזשהו שלב היה ברקע את Marllena on the Wall והשתתקנו כדי להקשיב ואז המשכנו לדבר.
שיעור ציור, רשמתי הרבה והיה מצחיק.
אני קצת יוצאת המקונכיה של חוסר הבטחון שלי, ואנשים שלא חשבתי שאי פעם ידברו איתי כלכך נחמדים אליי ולגלות חלומות משותפים ורעיונות דומים ואפילו טעם משותף באוכל, וסתם, פתאום האלים האלו הופכים אנושיים וכל מני דברים שהיו טבועים בי משתנים קצת, לכיוון של, אולי אני בסדר ואין שום סיבה שלא, בעצם. אני שמחה שאני מצליחה להשתחרר קצת, במיוחד עם אנשים שלא חשבתי שאוכל.
אמג היה לי את הקטע הכי מצחיק בעולם כשפגשתי ברכבת מישהו שלא ראיתי הרבה זמן ושנינו חרדים חברתית. עזבו, אני לא הפסקתי לצחוק איזה שלוש שעות. זה היה ענק.
שיחת ספרים עם חברה שלי מהעבודה שכמובן הסתכמה במאיר שלו, והיא הביאה לי את יונה ונער!! אז עכשיו יש לי מה לקרוא.
היה לי גוד הייר דיי, עם תסרוקת מגניבה, וקיבלתי מחמאות
וגם התלבשתי יפה. יאי! |סבלונדינית|.
לא יודעת, אנשים, אני לא מבינה למה אפילו, לפעמים, אבל אנשים שטובים אליי וכמובן סמסים וטלפונים וחפירות. חבל שאני יכולה לקחת בינתיים רק עד כמה שאני יכולה מתוך זה. אוף כלכך הרבה מזה קשור לאוכל
זה לא ייאמן. נקווה ששבוע הבא יהיה מתון יותר. שבת שלום לכולנו
. ושיהיה שבוע נפלא.

דוVשה

New member
../images/Emo198.gif.

|אמג!!!| - התאומים
. נסיכת ליבי והנסיך הקטן שאומר לי, פתאום בלי קשר לכלום [השיחה בכלל הייתה על זה שאני בירושלים ואיך אני יכולה לבוא אליהם ככה וכו' וכו'] 'אבל את לא נתת לי חיבוק!', ואז אני אומרת לו 'טוב, אז תתן לי חיבוק גדול גדול' ואז הוא שותק, מחכה, ואז הוא אומר 'אבל למה אני לא רואה אותך!?'.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |אמג!!!| - אני שולטת על הפסיכוזות שלי!!!! המרצה נתנה כבר ציון מ-מזמן, אבל הוא יפורסם רק ביום שני!!!! והתאפקתי [קשותקשותקשות] ולא שאלתי אותה בכיתה אם, מכיוון שהיא כבר נתנה את הציון, היא יכולה להגיד לי כמה קיבלתי במקום שאני אחכה עד יום שני!!!!
. |אמג!!!| - אומנם זה לא אור או גאווה או ואטאבר, אבל שננננייייםםםם לא ראיתי תוכנית על רוצחים סדרתיים וכו', ופתאום! הייתה תוכנית כזו. איזה כייף
. |אמג!!!| - הפחדתי את בני דודים שלי
בדיבורים על מוות ורצח והתעללות, אמג!!!!, מה, הם לא מכירים אותי!?
. ואז קצת התחלתי להפחיד את עצמי גם!! אמג!!!
|אמג!!!| - היה לי עוד משהו אך אינני זוכרת אותו!
.

דוVשה

New member
אמממ...

אנשים אחרים [מלבדך] השתמשו במילה הזו [מגחגכת] אבל אסור לי להגיד איך אני קוראת להם, כי זה או ימחק או הפורום מקום מוגן/מעוגן וכו', אז רק אחזור שוב, שאינני מגחגכת עלייך, אלא איתך

אמג |גרופית| יעל דקלבאום ברגעים אלו בעצרת

כאילו כל ה3 נו
אבל אמרו לי שמצלמים בעיקר אותה ממש מלא
הו היא תהיה הכוסית הבאה של המדינה איי סיי!!! חבל שהברזתי. טוב. אולי עוד לא מאוחרררר. אור? נמ. חברה טובה מהבסיס שאנחנו עדיין שהשבוע עבר, גם זה משהו.

רעוּת

New member
אמג הן נוראיות,

כשהן התחילו לשיר חשבתי שזה שחזור של הרצח או משו כזה

רעוּת

New member
ועכשיו שרית חדד ../images/Emo5.gif

כאילו, אני מבינה שצריך לסבול כי רבין מת והכל, אבל יש גבול

דוVשה

New member
סתמי.

שרית מלכה עולמית
אני שוקלת לרצוח את יגאל עמיר, רוצה לבוא גם?

למעלה