"סופשבוע רגוע בגלגל"צ..."

../images/Emo204.gif"סופשבוע רגוע בגלגל"צ..."

*ככה זה כשאתה מבלה סופשבוע בדירה עם שתי חברות ובלי טלויזיה או מחשב..*
אז... מהקורהההההה? :] שיר השבוע של שייגעצ שלכם: שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת ו/או אירוע השבוע: תמונת השבוע: מה עשיתם אתמול? [יומשישי]:

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מהקורהההההה? :]
לאור זה שמחר מקבלים תעודות - לא מש'ו
שיר השבוע של שייגעצ שלכם:
מממ.."לא מרגיש כלפייך כלום, הכל כבר השתנה.." נוו.. איך השם?! *שרה בראש* רוצה ללכת! :] שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:
Taking Back Sunday - Timberwolves At New Jersey
Simple Plan - Addicted
Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby
Ne-Yo - So sick קליפ השבוע:
מממ..כלמיני אלבום השבוע:
עדיין RHCP - Stadium... עצבון השבוע:
ש...ש...מממ...חזרנו מוקדם מהגאלה.. הפתעת ו/או אירוע השבוע:
מממ לא'דעת.. תמונת השבוע:
מה עשיתם אתמול? [יומשישי]:
מממ...הייתי בכרמל עם שתי חברות, אח"כ היינו בדירה כרמל [לשעבר של סבתא של אחת מהן], בערב היינו בגאלה והיום בבוקר חזרנו :]

../images/Emo204.gifלא, רק אנחנו נראלי...

אני חושבת שזה בגלל שאמורים לקבל ביומשלישי וברביעי ישלנו בגרות אז שני שלישי חופש.

ססילייה

New member
רגוע!!!! ../images/Emo11.gif

אז... מהקורהההההה? :] לא משהו.. שיר השבוע של שייגעצ שלכם: לקפץ
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: אפרת גוש-מועדון ריקודים קליפ השבוע:אין.. אלבום השבוע: הפסקול של הסרט "10 דברים שאני שונאת בך".שוב. עצבון השבוע: חחחחח עזבו. הפתעת ו/או אירוע השבוע: יוםשני
תמונת השבוע: ->ישןישןישן >< מה עשיתם אתמול? [יומשישי]: רעננה.דודים.איף.התנחלות של כמה אנשים אצלי.הועפו לקראת 6 בבוקר.מפגרים.

ססילייה

New member
אני עדין לא יודעת מה אמרת לו..

ואם אחד מכם לא יגיד לי.... שניכם. חוטפים. מובן!?!?!?
נ-|

../images/Emo121.gifלעלעלע

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:שד נושף-ג'ירפות קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:משוחח עם כיסא- ג'ירפות/כיכר החלומות-שם טוב לוי. מקווה לקנות בקרוב אחד של yes עצבון השבוע:אין כל כך:] הפתעת ו/או אירוע השבוע:מממ אחות שלי מתחתנת... וגם אח שלי:] תמונת השבוע:אין מה עשיתם אתמול? [יומשישי]:כלום

Hezi The One

New member
צוות תבל!!!!11111

אז... מהקורהההההה? :]-הכל טוב שיר השבוע של שייגעצ שלכם:התחרות האולימפית שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:קרן פלס-איתי קליפ השבוע:התחרות האולימפית אלבום השבוע:לוידע עצבון השבוע:שהפסדתי ת'משחק של אנגליה הפתעת ו/או אירוע השבוע:פסטיבל שכבות בוגרות תמונת השבוע: מה עשיתם אתמול? [יומשישי]:סתם יצאתי

אפרת P

New member
בלעט../images/Emo112.gif

אז... מהקורהההההה? :] בין זבל לבסדר שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: אל תנדנד את הסירה - יהלי סובול קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: יהלי סובול - סוס\המכשפות - עד העונג הבא עצבון השבוע: הוךך שלא תדעו מצרות
הפתעת ו/או אירוע השבוע: אממ יומולדת של רז
תמונת השבוע:
מה עשיתם אתמול? [יומשישי]: ישנתי עד שחברים העירו אותי והלכנווווווו עא באלמות

אפרת P

New member
גררר../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

עעא לא ידעתי שיש לו
הוא כזה חמוד ;[ הוא לא הסכים לשיר את Stairway מאז שג'ון <בונהאם> מת ;[

AvtipuS

New member
אני מדבר בסטריאו אמא שומעת רק במונו

אבא שומע דיסק קלאסי, הוא לא יודע מה קורה פה" שיר השבוע של שייגעצ שלכם: משקאות חריפים שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: פתח חלון-הג'ירפות קליפ השבוע: לאדע. אלבום השבוע: משוחח עם כסא-הג'ירפות עצבון השבוע: בגרות בהיסטוריה. הפתעת ו/או אירוע השבוע: יומולדת. תמונת השבוע: צילמתי ביום הסטודנט בטכניון. אביב מלך. מיטלמן גם. מה עשיתם אתמול? [יומשישי]:ישנתי.

למעלה