סופ"ששש.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסופ"ששש.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
ילו סבמרין

-שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי): הנך יפה-עידן רייכל, סאן חוזה-מוניקה סקס (אבל בביצוע של נאורי) - אלבום השבוע: גבע אלון השני
- האדם שעשה לכם את השבוע: ברי. כ"כ
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה להיות חופשי" (חייל להשכיר) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בר+צליל=
"
- דבר שהשגתם השבוע: עברו מלא מתכונות! וכיף חיים! ומזרק שוקולד
- מאכל השבוע: המזרק שוקולד! הדבר הכי טעים שאכלתי בכל ימי חיי
- משהו שעשה לכם את השבוע: סמילנסקייייייייייייייי - משהו שהרס את השבוע: המתכונת בהיסטוריה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכים לפארק בה' ודודים באים לשבת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני חושבת שהפסיק להיות לי אכפת ממתמטיקה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות! מלחמת מים! בריכה! יש שבוע הנוער... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות בספרות תעבור טוב כמו המתכונות (אחת 86 והשניה 90
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה: יאמייייייייי

מיכמיך3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין, אני די חורשת על השיר הזה בזמן האחרון. - שיר השבוע (כללי): נפשי - שאנן סטריט וחווה אלברשטיין. - אלבום השבוע: שאנן סטריט - בזק חולף. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא קלה, היא לא קלה דרכנו." דרכנו - הבורגנים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בום טרח נפל תותח, אחד מהכיתה שלי אמר את זה, נפל על השכבה שלי, וכמובן עליי, פצצה, כתלמיד מהשכבה שלי נפטר השבוע. - דבר שהשגתם השבוע: משקפיי ראייה חדשות. - מאכל השבוע: דובדבנים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שהלך לי טוב בבגרת בתקשורת. - משהו שהרס את השבוע: מוות של תמלמיד מהשכבה שלי, בנאדם הכי נערץ והכי אחלה שבעולם. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יומולדת של ידיד אז חוגגים לו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשתדלו לחייך הרבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות, ושאני אקבל את המשקפיים החדשות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו... סתם: - תמונה: יותר מאוחר.

323331

-שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי): פה ביפו/שוטי הנבואה - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: רז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):זה לא משנה מה שיקרה זה הכל אותו דבר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - 'וואי איזה כיף סוף סוף שתיתי ולא הקאתי!' 'את הקאת' ): - דבר שהשגתם השבוע: מתכונת בהיסטוריה! - מאכל השבוע: ברחשים - משהו שעשה לכם את השבוע: סופש - משהו שהרס את השבוע: מממממממ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נס ציונה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שבועות נחמד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
"חבל שאת לא..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי): ברי-הכל מהכל עם דגש על ככה זה. - אלבום השבוע: ברי-הכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: ברי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עד שזה יכאב לך,קצת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח בצ'אט של היהודים היו דברים קורעים... בשיר "היום" של מאיר בנאי: "היום,אבא שלך משהו טעים!"
"מה? אני לא שומעת! התינוק יונק!"
"מצד שני..." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: המבורגר טוב אתמול ב"?". - משהו שעשה לכם את השבוע: ברי אתמול בסיטי הול עם חימום של ננוצ'קה [
] ועבודה עברית. - משהו שהרס את השבוע: she. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול ברי בסיטי הול עם חימום של ננוצ'קה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ברי מלך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת? הופעה בזאפה? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יהיה נדיב ויחליט לקנות לי כרטיס לזאפה.
ושהבגרות בספרות תהייה קלה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע. סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
באיחור! אבל היידה.../images/Emo6.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד. - שיר השבוע (כללי):אם הוא ילך-הראל סקעת - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:יש רשימה מטורפת:רותם,עוז,נדב,חן,אייל,עומר,נופר,איתי,אנה ומאי :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אין זמן לנשום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את נותנת ביס בשולחן ומתה!"
- דבר שהשגתם השבוע: צחוקים :) - מאכל השבוע: מקדונלדס שההורים הביאו לי בשבת לבסיס
- משהו שעשה לכם את השבוע: השבת
- משהו שהרס את השבוע: ממ..רק העייפות.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?סגרתי את השבת הכי מצחיקה בעולם כולו, ועירבבתי רצח.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כיף בצבאאא :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הוא יהיה קצר, אז זה יהיה מגניב :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עדיין לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל אלה שברשימה למעלה

יאללה שיהיה

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי): סע לאט-מיקי גבריאלוב, שפויים-שלמה אצרי, לעולמים-שלמה ארצי - אלבום השבוע: שפויים-שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע: זה ישמר אצלי..... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין האמת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר ארגגג.... - דבר שהשגתם השבוע: דברים כאלו ואחרים - מאכל השבוע: אוויר...לא עשינו קניות....אפילו שווארמה לא הלכתי לקנות... - משהו שעשה לכם את השבוע: סמילנסקיי, כנרת - משהו שהרס את השבוע: החום המעיק הזה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נסעתי לכנרת...וזהו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קיבוצניקים מטעתשים עם עניים פקוחות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר תלת בכוכב יאיר, וזהו נראהלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד, רק קצת שקט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא ערבים! סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אהמ. אי אפשר להתעטש (?)

עם עיינים פקוחות! כי העיינים יצאו מהחורים אם זה יקרה!!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gifהתגעגעתי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): -- - שיר השבוע (כללי): אסף אמדורסקי- רכבת לצפון - אלבום השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: צחקי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם את רוצה מתוק, לכי הכי רחוק, את לא צריכה לחשוב עליי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא רוצה לריב איתך, בואי נשלים." - דבר שהשגתם השבוע: השלמתי עם הרבה מאד אנשים. - מאכל השבוע: אוויר? - משהו שעשה לכם את השבוע: צחקי אוהב אותי. באמת באמת. - משהו שהרס את השבוע: שבועות בבסיס, רק אני והיתושים של הטכני. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מומלדת לחבר הכי טוב בעולם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יתושים זה חרא. במיוחד כשהם ביוניים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה סוד. =) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד. סתם: - תמונה:

danieli skaat

New member
עונה. יוהו. בטוח אתם לא זוכרים אותי. 0:

-שיר השבוע (של שייגעצ): רוצה ללכת. שיר השבוע (כללי): - כנסיית השכל - שום דבר לא ייפגע בי עברי לידר - השדות האדומים אלבום השבוע: Underoath - Surive, Kaleidoscope האדם שעשה לכם את השבוע: גיסי, וחברה שלי. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא מרגיש כלפייך כלום, הכל כבר השתנה" - חברשלי ואני נפרדנו, השורה הוקדשה לי. XD משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "לי, אין שכל, אין דאגות" לי: "בגלל זה אני לא דואגת" XDDD דבר שהשגתם השבוע: המוןהמוןהמון צמידים, קניתי תיק, גופיה, ועיתון. <: מאכל השבוע: מוקפץ חלומי, או איך שלא קוראים לגבינה הזאת, רק בלי הגבינה@##@$!~^& משהו שעשה לכם את השבוע: אמ. הייתי הרבה זמן בת''א. D: משהו שהרס את השבוע: שנפרדנו. =\ מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אינלי מושג. בטח בבית. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב" השבוע שבפתח: יהיה... מגניייייבבבבבב. שבוע אחרון ללימודיםD: משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיום לימודים. להלהלהלה. ואולי גיחה. ~אני כיתה ט'~ משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הגיחה. O: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שליD:::: סתם: סתם? תמונה: חהחהחה. רק תראו כמה צמידים מגניבים ישלי. :) >>

ססילייה

New member
וואי, הזכרת לי את התקופה שהייתי חייה על אלה!

כל מה שחשבתי עליו זה כמה כאלה לקנות
ובאיזה צבעים
אחח...היו זמנים...

danieli skaat

New member
חחחחחחח, זה הכי סטייל8]

עכשיו אני מחפשת את "ישראל אמיתי לא משתמט". 0: אני רואה אנשים ברחוב, אפילו שאני לא מכירה, אני מבקשת מהם שיתרמו לי, היו כמה שנתנו. D:

למעלה