סופ"ש.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסופ"ש.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
יאללה הפועל.

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): היהודים-סוף העולם,מוניקה סקס-דם,ג'ירפות-747. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שכהנא אמר אתמול ביום הסטודנט... - דבר שהשגתם השבוע:הייתי ב2 ימי סטודנט. - מאכל השבוע: מה שאכלתי אתמול ביום הסטודנט. - משהו שעשה לכם את השבוע: הימי סטודנט. - משהו שהרס את השבוע: שב2 הימים סטודנט הייתי רק בחלק מההופעות. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מה שבא בא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל. סתם: - תמונה:

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): שלום לך ארץ נהדרת - שיר השבוע (כללי): ימות הקיץ של קספר - אלבום השבוע: AWKIF של paramore - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "חלמתי..." שיר: "גם אני!!!" - דבר שהשגתם השבוע: מחשב נייד אנשים! D: - מאכל השבוע: פלאפל - משהו שעשה לכם את השבוע: קיבלתי מחשב נייד D: - משהו שהרס את השבוע: חזרות לאיזה טקס דפוק -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכת לישון אצל בני דודים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקנות את "איזה יופי" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורלנדו סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
יו

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): בקבוק עליי - אלבום השבוע: האחר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כוסאמאמאמאק כל המנאיק - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: קבנוס - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: היציאה המאוחרת -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שותים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופר סתם: - תמונה: צו 8 הגיע

ססילייה

New member
יא מאמא.

-שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי):בן ארצי-מה קרה לך. - אלבום השבוע:בן ארצי-קרוסלה.
- האדם שעשה לכם את השבוע:ארתור ודור.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ימים רבים הפכו ללילות ולא נראה כאילוווו יש לזה סוף.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחח יו! אתמול! כל כך הרבה דברים! *הסתובבתי עם ארתור [נו רינגו
] בעזריאלי* ומלא מלא ילדות קטנות שאלו אותי אם אני חברה שלו, עניתי "ממ...לא D:" אז הן שואלות בשיא הרצינות "למה?!
" רציתי למות XDDD - דבר שהשגתם השבוע:הרבה חפשנות בנשקייה :) - מאכל השבוע:בורקסים שגנבנו מחדר אוכל
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול :] - משהו שהרס את השבוע:ממ...קצת היום בבוקר, אני שונאת לראות אותו מדוכדך. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי אצל דורון, היום בבית עם אסתוש, מחר בחווה אצל דוד שלי, ובערב שוב אצל דורון...
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה צל של שנייייים צל של שניייים כדי לא להיות לבדדדדד
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צוקרמן מאי ומנצ'יק חוזרים מהגנשים!!!!!!!!
הכי התגעגעתי לכולערות האלה בעולם כולו!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מחזור.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צוקרמןןןןן ומאיו!!!!
סתם: - תמונה: יווו זה כזה ישן!! מאוסטריה!

B a m b o o k

New member
בוהו

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין ואין
- שיר השבוע (כללי): הבוקר שאחרי-יונתן רוזן
- אלבום השבוע: חמי רודנר ושליחי הבלוז-גאולה - האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישו מיוחד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבה זה לחיות מחמד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"בואי נעבור דרך הגן הזה, נבקר את ההומלסים.. היי הם לא פה!" סתיו:"אולי הם בבית"
- דבר שהשגתם השבוע: שריפת מוח באמצעות אמצעי התקשורת וקרל מרקס
- מאכל השבוע: ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת של אסי היה הכי אטרקציה השבוע... - משהו שהרס את השבוע: לימודים לימודים לימודים -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נראלי שהולכים לגיא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעותתת ופסטיבל הבירה, ושימחקו שתי בגרויות מהרשימה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אלך להופעה של התקווה6 ושאני אמצא מישו שיבוא איתי לשי נובלמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifנושא וזה.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): מוקי - באמת ומקרוב The Cranberries - Animal Instinct the beatles - while my guitar gently weeps היהודים - Somebody Else בהופעה ביומהסטודנט!
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: רונקי!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למה את בונה את הרצון להתמוטט? בגלל זה אני הולך, אני בכלל לא צריך אתזה!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תתחילי לאכול כבר, תראי איך את נראית!" כפרה על רונקי השקרנית
וכמובן.."שמע ישראללללללל!!!!!@!@$"
- דבר שהשגתם השבוע: יומהסטודנט. וסטלה מעולהההה:)
- מאכל השבוע: שניצלים
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומהסטודנט
- משהו שהרס את השבוע: אתמול. שהוא היה כלכך מציקקק.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול החבר היה אצלי והיומ כנראה פאב עם חברות..אה ומחר, כרגיל-בחזרה לכרמיאל.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשתות בהופעות זה כלכך טוב!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ..לאדעת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף..ושאמצא עבודה!!!!!!!!!!1
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ..לאדעת.
סתם:
- תמונה:

AvtipuS

New member
כן אני ושי היינו

היינו שם כבר מאיזה 3-4 נראה לי,לפני הפתיחת שערים...

AvtipuS

New member
סרט...

הגענו באוטובוס בלי בעיה, אבל האוטובוס האחרון חזרה יצא ב 22:00 ככה שקצת אחרי שהיהודים ירדו חיכינו להם קצת,דיברנו איתם ואז חיכינו המון זמן למוניות שלא באו ל"תחנה מרכזית", עד שמצאנו מונית ישר שהגענו לתחנת אוטובוס ראינו את האוטובוס נוסע לפנינו... ניסינו להמשיך אחרי האוטובוס עם הנהג מונית אבל לא הספקנו אז המשכנו עם המונית עד לחיפה. [אני ירדתי בצריף בקרית חיים ושי במרכזית המפרץ]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאוי באסה...

הופעה ראשונה שלא היה לי סרט איך לחזור הביתה

למעלה