סופ"ש.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסופ"ש.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifמממממממממ.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Toto - Africa מוניקה סקס - פרפר רן דנקר ועיליי בוטנר - אני אש היהודים - תענה לי Adele - Chasin Pavements
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: באופן מסויים, יעל.וזאבי, שדיי פקחו לי ת'עיניים...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I's gonna take a lot to drag me away from you..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היה כיף להכיר אותך....."
- דבר שהשגתם השבוע: וואו. סוגשל כלום.
- מאכל השבוע: כלום
- משהו שעשה לכם את השבוע: נראלי שכלום
אולי הסטלה של אתמול קצת..
- משהו שהרס את השבוע: שאני מטומטמת! פשוט מטומטמת!!!!!$#!@%%
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בחמישי הייתי בביתקפה עם שתי חברות ואח"כ הסתובבתי עם חברה ואתמול הייתי פה בעתלית במדורה בחוף עם כל החברים ואח"כ נסעתי עם חברה וחבר שלה למדורה של חברים בקיסריה..והיומ אמור להיות לי [בע"ה!!!!] ראיון עבודה ואולי אחזור לכרמיאל..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני בנאדם מטומטם.ומתוסבך.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאעבוד
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. בעצם..אולי את דין..שיצחיק אותי..
סתם:
- תמונה:

AvtipuS

New member
עושים שבת עם ג'ירפות ב24

-שיר השבוע (של שייגעצ): יש פרחים. - שיר השבוע (כללי): יהלי סובול ורע מוכיח-חייל להשכיר. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני חייב להתחיל מחדש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: על האש. - משהו שעשה לכם את השבוע: לגבה עומר. - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא הרבה,בעיקר סידרתי תמוזיקה במחשב... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "הייתי בורח אבל אין לי לאן הקירות של הכלא זורמים לי בדם צריך לסנן את הכל מחדש להשיל את העור הישן כמו נחש להפריד את הזהב מהקש אני חייב להתחיל מחדש" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: וואלה לא יודע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע. סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
שבוע טוב! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין. שיר השבוע (כללי): זה כל הקסם - נמרוד לב. אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא קל, מישהו קם וחותך הוא הולך, לא קל" לא קל - היהודים. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היה טוב, היה נחמד, אבל תרד על עצמך לבד. דבר שהשגתם השבוע: עבודה. מאכל השבוע: טורטייה של מקדונלדס. משהו שעשה לכם את השבוע: שהתחלתי לעבוד.
משהו שהרס את השבוע: יחס של ידיד אחד כלפיי. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ביום חמישי סתם ניפגשתי עם כמה חברים. יום שישי - סרט בסינמה סיטי. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לחברים שלכם להתייחס אליכם בזלזול! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמשיך לעבוד. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנאדם אחד, ממש חמוד. סתם: תמונה: בהמשך...

פעם ראשונה../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו - שיר השבוע (כללי): נמאס לי ממך - אלבום השבוע: Abbey Road - האדם שעשה לכם את השבוע: דודי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המממ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הממ.. - דבר שהשגתם השבוע: וואי.. - מאכל השבוע: סטייקים וכאלה - משהו שעשה לכם את השבוע: לג בעומר - משהו שהרס את השבוע: אבא של חברה שלי שנפטר. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שבת אצל חברה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמעו שייגעצ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את איתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאראה אותו כאילו? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אויש... סתם: - תמונה: קלטו את האחיין ההורס שלי

B a m b o o k

New member
אהה שונאת מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): הוווווווווו אי פיל גוד טנהנהנהנה כי חברה שלי שרה את זה במדורה כל הזמן והיה מצחיק
- אלבום השבוע: משו של הביטלס - האדם שעשה לכם את השבוע: דני (הבת). ללא ספק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)):"יש לך סוג של דבשות על היד" - דבר שהשגתם השבוע: צחוק. והרבה. ועברתי שתי בגרויות כבר! - מאכל השבוע: מרשמלו - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של התקווה6, הופעה של שי נולבמן, עיר הבירה היה נחמד... ול"ג בעומר שהיה ממש מצחיק
- משהו שהרס את השבוע: אממ לא היה משו נראלי.. אולי רק קצת העייפות שמצטברת לי. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? היינו אצל מור - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קבלתי צו גיוס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נוסעים לת"א
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתכונת במתמטיקה תעבור טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
איכס, זה עומד להיות שבוע מגעיל.

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין לי אוויר. - שיר השבוע (כללי): מרסדס בנד-ימים רבים. מרסדס בנד-עד מתי. בן ארצי-מה קרה לך. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:מיכאל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ניסתה לשמוח, עשתה כמעט הכל..אך בגרון יש חול. וברחובות עברו מזמן להסתובב עם לבבות מבטון.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את סתם רוסיה, השמש משתזפת ממך מרוב שאת לבנה!" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי בבוקר ובצהריים. - משהו שהרס את השבוע: כנראה שזה הסוף.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי במרכז. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בלי שום רעידות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גיאצ'וק. סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
הלו../images/Emo112.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו
שמעתי ילדים שומעים אותו. - שיר השבוע (כללי): כי אמיתי היא ולא דגל ולא סמלמל - אלבום השבוע: אפרייזינג בוב מארלי - האדם שעשה לכם את השבוע: מייקל ואנשי קשת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היר קאמז דה ריל סיטואיישן לה לה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יואו איך אני שונאת את זה, שיש אנשים שצריך לשכב איתם ופשוט אין זמן.."
- דבר שהשגתם השבוע: כח עבודה - מאכל השבוע: פיתה - משהו שעשה לכם את השבוע: קירוב לבבות המוני - משהו שהרס את השבוע: כלום היה אחלה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי בים ביום שישי
ובבית.. ובמושבה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין לג בעומר בלי גיטרה (ואהבה) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי מסיבת ים :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבוץ לא יסדק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סבתא סתם: - תמונה:

XXX

-שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד - שיר השבוע (כללי): אבק כוכבים/ירמי קפלן - אלבום השבוע: שוטי הנבואה -שוטי הנבואה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)איש איש איך אתה מרגיש? - דבר שהשגתם השבוע: 96 בספרות - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:מאמ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נאדה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור מבחן בפיזיקה בהצלחה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור מבחן בפיזיקה בהצלחה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ציון טוב במבחן בפיזיקה סתם: - תמונה:

למעלה