סיכום חודשי

../images/Emo204.gifסיכום חודשי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo204.gif

אז מה היה לנו החודש?
ABL נכנס לMTV והתחיל לככב במצעדים
מיני טור באירופה- שלושת ההופעות בגרמניה, ליסבון, ושתי הופעות בGIAN
התספורת החדשה של תומו, אתן יכולות "להתרשם" ו"להתפעל" משרשור ההופעות בGIAN שמה שמתי תמונות של הזוועה החדשה שפקדה את שורותינו
שרשור קאברים ושירים אקוסטיים שעשתה יקירתינו סתיו (snufkin for ever) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=116275465
שרשור משחק של מרי (fade to black x3) - "השחט משאלה"
שרשור משחק של אלמוג (AlmogiToMars)
הדיון המעניין שפתחה סאוסן (צפרדע דרוסה) בנוגע לאיך הייתם רוצים שיהיה הדיסק החדש של 30
פינת ה"קורבן" שפתחה אלמוג, והקורבן הראשון הייתה סתיו
דיון "מה כדאי שתיקחו להופעות של 30" שנפתח על ידי
שרשור 30seconds to mars feat. שפתחה סתיו (snufkin for ever) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=116541869
כתבה חדשה על 30 מעיתון rocksound http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=116433739
שרשור תמונות ע-נ-ק-י שהשתתפנו בו כולנו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=116890043
כמובן שהעצומה שלנו, אני מקווה שאתן מחתימות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=117035507
ימי הולדת
יום הולדת לי
, היום אני למעשה בת 18 וחודש
יום הולדת לחן (TheMarsArmy)
יום הולדת לעדי (adiiiXD)
קארין (TheTuneOfYourDeath)
החדשים
STEMINEM
מיטל Meytal d
tair XD
ועכשיו.... לשאלון....
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
תמונה! שלכם! זהו. הותשתי!..
הייתם מאוד פעילים החודש!
שני, וענבלירון כמובן

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ראשונה פעם ראשונה!! ../images/Emo6.gif

שם: אלמוגוסס
תאריך לידה: 6.3.1994
מקום מגורים: אשדוד
מה אתם עושים בחיים כרגע: לא הרבה .
מה אתם שומעים עכשיו? בית הבובות - סיגפו
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ^^
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : הטיול שנתי שהיה לי לפני כמה ימים :)
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ.. נוסעים לטבריה!!
תמונה! שלכם! אין ליי חחחח X:
אחלה יום,שבוע ,חודש :)

ShAhArnavonXD

New member
מחר יום הולדת מחר יום הולדת מחר יום הולדת

לי
שם: שחר
תאריך לידה: 2.6.94
מקום מגורים: רחובות
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת -__-
מה אתם שומעים עכשיו? כלום
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אביב גפן- אל תדאג
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- אממ...שיהיו הרבה מבחנים ועבודות ואני מותשת עד מעל הראש..
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יום הולדת לי ומסיבת יום שישי ה-13..
תמונה! שלכם! אני לא יגיב....
שבוע וחודש טוב!

../images/Emo204.gif דאמ.

שם: שני סופר..
תאריך לידה:1.5.1990
מקום מגורים: אורנית
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת.
מה אתם שומעים עכשיו? R-Evolve- 30stm
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Face of god- HIM
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב וול היומולדת שלי. החודש עבר לחוץ. אבל עבר. מהר. בסדר שכזה.וכמובן התערוכה.
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כן. למצוא עבודה. לסיים בגרויות. לסיים עם הלחץ.
תמונה! שלכם!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifשני יא לוהטת!!!!

Can you be hoter?! 'Cause if you do I'll faint from heat!

FFTL

New member
סעמק פעם שלישית כלום. חופרים../images/Emo6.gif

שם: ליעדדדדדדדדד. גיל: 15. תאריך לידה: 2.11 מקום מגורים: השרון!# מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים קשה! חזרות ונמצאים במערכת יחסים! :] מה אתם שומעים עכשיו? FFAF. (:) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: מלאמלאמלאמלא. איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- ממממממ...חזרות, הופעה
, ימי הולדת
, חודשיים
, יום הורים, חתול, לג בעומר וכדומה. :) מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? 3 חודשים?
, הופעות[ממש פופולריות אנחנו!
] ו...בגרויות.
תמונה!

מתחיל איך פגשתי את אמא שלך!!יאללה מהר

שם:סתיו גיל:14 וחצי תאריך לידה:2.9 מקום מגורים:חולון מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים להיסטוריהP: מה אתם שומעים עכשיו? - שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: משהו של דה קילרס איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:א-י-ל-ת אין ספק. מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לסיים מבחנים תמונה! שלכם! נע..

i am777

New member
I AM FROM MARS ZOBI

(בבקשה אל תתייחסו כל כך לכותרת....חברה שלי הרסה אותי כשהיא אמרה לי את זה) אזזזזזזזזזז- לשאלון: שם:חלי, HeLiCooLiT גיל: עוד כמה כמה זמן 17 תאריך לידה: 28.10.91 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע:סתם.....בגרויות... , מנסה לחסוך כסף לטיול באילת עם חברי מה אתם שומעים עכשיו?אממ.....יש כמה... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: את האמת שנדבקתי לכמה מהארוויזיון איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב....לחברה שלי הטובה , הייתה בת מצוות לאחיות התאומות שלה...היה בהחלט כיף....ככה לראות את מה שהיה פעם לנו......מלכת הכיתה , מלך הכיתה , משחק החגורות המטומטם ביותר ...אויייייי כמה שזה מטומטם! תארו לעצמכם: טוב ילדים בואו נשחק משחק החגורות!!! ומה עושים במשחק החגורות ?! מעבירים את החגורה ונותנים נשיקה בלחי! - מטומטם. אז כל הבנות נתנו נשיקה למלך של הכיתה ואז נתנו לי נשיקה(ילד בכיתה ו' , כן...) ונתתי לחננה של הכיתה.....שישחק גם....חחחחח.....זה היה קורע ......איך הוא התלהב....הוא לא ציפה. הוא ציפית.YD... מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא ...אולי לעשות משהו מעניין עם עצמי....ללכת לרקוד סמבה , לדוג ציפורים ואחר כך לאכול שווארמה בפיתה ולראות את השקיעה. תמונה! שלכם! :אהא.....

אע.

שם: דנה. גיל: 15 תאריך לידה: 8/3 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: מגרבצים. סתם האמת שמתחילים להגמר לי המבחנים אז אני נהיית חסרת מעש כזאת. חה. מה אתם שומעים עכשיו? amaranth - nightwish שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: האלבום החדש של נייטוויש, כל השירים הנוסטלגים ממש של בולט, אבל הכי הכי, Plug in baby של מיוז לוקח את כולם. איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - אוי הוא וההודעות שלו. לגמרי. מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פעם ראשונה שאני לא רוצה שיגיע החופש. כאילו, יש אנשים שאני רואה על בסיס יום יומי רק בגלל הבית ספר וחבל לי שזה ייגמר והם ייעלמו לי בחופש. גם הייתי בטיימינג טוב איתו. סאקס. ובכלל, בא לי חופש, אבל כ"כ לא בא לי להעביר אותו פה. מישהו יכול לממן לי לונדון/אמריקה/סאמר סקול? תמונה! שלכם! מאדרפאקר.

i am777

New member
רוצה לנסוע ביחד אהובה?

דרך אגב , תמונה מרגשת;(.....:)

A Broken Myth

New member
יוני ../images/Emo9.gif

שם: נועה
תאריך לידה: 21.4.91
מקום מגורים: רעותתת D:
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת :]
מה אתם שומעים עכשיו? שומכלום
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Emergency - Paramore
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: תחילת מאי, מעולה, אח"כ לא טוב. מה שאני זוכרת הכי טוב? לצערי, הניתוח |:
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? נאמ, אינשומדבר, בעיקר פיזיותרפיה.
תמונה! שלכם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo79.gif יוו רק עכשיו ראיתי את השרשור יומולדת^^

תודה
שם: קארין גיל: 15 ושלושה ימים
תאריך לידה: 31.5.93 מקום מגורים: אשדוד מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים חח מה אתם שומעים עכשיו? A7X - The Wicked End שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: פיו היו מלא
איך עבר עליכם מאי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב יומולדת, סבתא רבא שלי נפטרה, עשינו אירוע שיצא ביומולדת שלי לבנות דודות שנולדו לפני חודשיים וחצי
מה אתם מתכננים ליוני? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להצליח במחבנים ובלימודים, חווווופש!@!$ תמונה! שלכם! אין לי

DarkSecretLove

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

שם: אופקיטה גיל:15.5 תאריך לידה:14.1 מקום מגורים: קרית חיים מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת מה אתם שומעים עכשיו?דיוויד קוק-בילי ג'ין..שיר ממכר שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: מאןסאן-וייד אופן ספייס איך עבר עליכם מאי? עבר
ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים ליוני? ללכת לראיון הזה של גרמניה..ובתקווה לצאת עם תשובה חיובית יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חח הראיון הזה תמונה! שלכם!

למעלה