סיכום חודש ספטמבר

../images/Emo204.gifסיכום חודש ספטמבר../images/Emo204.gif

היי חבר'ה, סורי על האיטיות בפורום. נראה לי כולם מטיילים בחגים, אני ביניהם
לא קרה הרבה החודש, חוץ מהזכייה המיוחלת בVMA וכמובן לא לשכוח להצביע לEMA לכל החדשות בפורום- סורי שלא בירכתי אבל ברוכות הבאות לפורומינו הקט, תהינו
החל ממחר הוא יחזור להיות קצת יותר פורה ועכשיו לחידון
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
וכמובן תמונה שלכם

Why So Serious

New member
../images/Emo86.gif

שם:סתיו גיל:17 תאריך לידה:2.9 מקום מגורים:חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, הולכת הרבה לתל השומר. חיים רגילים. מה אתם שומעים עכשיו? Misty Mountain Hop של לד זפלין שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Katherine Wheel של הימ איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- יום הולדת.. משחק בבלומפילד! מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא להיות חולים!
וכמובן תמונה שלכם- Not today

simsital12

New member
עונה גם..

שם:לי טל לוי גיל:20 תאריך לידה:27.7.1990 מקום מגורים:גבעת זאב מה אתם עושים בחיים כרגע:כרגע בחופש שנגמר מהצבא.. מה אתם שומעים עכשיו?את המחשב שלי מרעיש שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Aslyn - That's When I Love You איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היה כל כך טוב בלי תורנויות בלי שמירות בלי כלום ^_^ מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אולי הופעה של לינקין פארק>< עדיין בהחלטטיות וכמובן תמונה שלכם

cloe101

New member
../images/Emo24.gif

שם-מישל גיל-37 ת.לידה-23.2.73 עובדת מה אתם שומעים עכשיו?את ג'ארד עושה BAD ROMANCE של גאגא באקוסטי... שיר שנדבקתם?היו הרבה... ספטמבר-נחמד ודי רגיל. מתכננת לאוקטובר?כן....חופשה בצימר ויום נישואין. והנה התמונה:

HARMONY224

New member
עונה :)

שם: הרמוני גיל: 15 תאריך לידה: 07/10 מקום מגורים: חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת בעיקר מה אתם שומעים עכשיו? Avenged Sevenfold - Nightmare שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: linkin park- the catalyst איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. הרבה חופשים (; מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יוםהולדת, אולי קונה כרטיסים להופעה של LP, גיטרה אקוסטית חדשה וכמובן תמונה שלכם

NASTIAtheSAVIOR

New member
../images/Emo3.gif

שם: נסטיה ^-^ גיל:עודמעט 15 >: תאריך לידה: 18/12/95 מקום מגורים: חור בדרום. מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים... :D מה אתם שומעים עכשיו?Katherine McPhee - Over it שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:U smile של ג'סטין ביבר,מה לעשות,גם אני נדבקתי בביבר פיבר. :O איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה מעולה,לא זוכרת הרבה. :D מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להשקיע בלימודים ואני מצפה שזה ישתלם בציונים ^^ וכמובן תמונה שלכם התמונה מאתמול בערב , לא יצאה משו אבל זה מה יש. :)

DarkSecretLove

New member
חודש קטלני ../images/Emo13.gif

שם: אופקיטה גיל:18 או-טו-ט|ו תאריך לידה:14.11 מקום מגורים: ק.חיים[חיפה] מה אתם עושים בחיים כרגע: מחכה שהצבא יחליט מה לעשות איתי. מה אתם שומעים עכשיו?Hurts-Rosey Affair ברצינות אם אתם לא מכירים אותם רוצו לשמוע את השיר הזה,אין דבר שיגרום לכם לבכות יותר ממני
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Violent Soho- Jeus stole my girlfriend איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הציפייה לטקס פרסים,הזכייה אה ופתיחת חשבון בנק[מה שמזכיר לי שאני צריכה ללכת לקחת את הכרטיס שלי =\] מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?: נסיעה לאנגליה שוב..אני לא מאמינה שזה אשכרה קורה.. וכמובן תמונה שלכם: כשעוד היה לי את הפוני ,אבל זאת הכי נורמלית שיש לי
אז סורי.

DarkSecretLove

New member
כן ../images/Emo9.gif

אספר לך הכל בטלפון..רק אם אדע מתי אני יכולה לצלצל אלייך זה יהיה נחמד
מה שאני יכולה להגיד זה שאבא שלי מושלם!

Pooola

New member
מסכמת

שם: נטע גיל: 20 תאריך לידה: 16.12 מקום מגורים: מעגלים (יש מקום כזה.) מה אתם עושים בחיים כרגע: מובטלת להנאתי מה אתם שומעים עכשיו? כלום. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: בילי ג'ין של מייקל איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- אהה קניתי בגדים מגניבים. (הכי מרגש החודש, באמת. כל החודש לא עשיתי כלום!) מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מתכננת למצוא משהו לעשות עם עצמי... מישהו פה יודע איך מכינים קורות חיים?

אסכם ../images/Emo13.gif

שם:שני "לאמפסיקהלקרואהאריפוטר" סופר גיל: 20 תאריך לידה: 01.05.90 מקום מגורים: פתח (עלאק) תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: אני בערך נער שליחויות כי אני לא עובדת אז אני עוזרת להורים בכל מיני דברים, מחכה כבר לקבל את העבודה שרציתי מה אתם שומעים עכשיו? Paramore - only exception שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Linkin park- waiting for the end איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? עבר בסדר, קניתי כרטיסים ללינקין פארק. היה לי אחלה לטיול לכנרת עם חברות וחרשתי את הארץ עם המשפחה גם, אז באמת נראה לי אני צריכה חופש מהחופש מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לעבוד, אני מקווה.. לא יודעת אין לי עוד דברים באופק וכמובן תמונה שלכם

A Modern Myth

New member
ME

שם: עדיין אילנה גיל: 17 בחודש הבא תאריך לידה: 18.11.93 מקום מגורים: ק. גת מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת עובדת וכו' מה אתם שומעים עכשיו? Scorpions - Rock you like a Hurricane ברוח ההופעה של היום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Korn - Blind גם ברוח ההופעה של שבוע שעבר!! איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אחי התחתן
, אוזפסט, שנה אחרונה בבצפר מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? טיול שנתי אחרון וכמובן תמונה שלכם

alltimeliron

New member
סיכום ../images/Emo6.gif

שם: לירון גיל: 20+ תאריך לידה: 12.7.1990 מקום מגורים: ראשל"צ מה אתם עושים בחיים כרגע: בצבא..לצערי הרב
מה אתם שומעים עכשיו? כלמיני :) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Attack? טוב הוא תמיד תקוע לי בראש איך עבר עליכם ספטמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אין משו מיוחד..רק שמירות והרבה עבודה. מה אתם מתכננים לאוקטובר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ללכת להופעה של לינקין פארק! בע"ה. קודם נזמין כרטיסים
וכמובן תמונה שלכם

למעלה