סיכום שבועי 16.2.06

מילי17

New member
../images/Emo204.gifסיכום שבועי 16.2.06 ../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה?
מה שיר השבוע שלכם לא של דנה?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
רמז - הופעה של דנה...
מסר לאומה-
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום
סופש מקסים

../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה? גן מאיר מה שיר השבוע שלכם לא של דנה? take me away משישי הפוך
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הראשון של אלאניס.. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- טקס כשרונות צעירים
מסר לאומה- תשנו הרבה. ואני מעניקה גביע למילי
כי מגיע לה!

סיכום שבועי../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה?חמימות חולפת מה שיר השבוע שלכם לא של דנה?קיץ-איה כורם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קייטנה של קנסלר- אתגר קרת
אה! ונטיעות בט'ו בשבט|עץ|
משהו שהרס לכם את השבוע-אמ.. אין כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- רמז - הופעה של דנה... שבוע הבא? אמ................ אין משו. מסר לאומה-שבת שלום. ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום

A t z a

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה?-מותר שוב
מה שיר השבוע שלכם לא של דנה?-מסתובבים,חלק מהאוויר,תאת"נ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-נואופ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט נקודת מפגש
פשוט סרט טוב!! סקרלט ג'והנסון הזאת שחקנית מעולה(ויפה
מעצבנת) משהו שהרס לכם את השבוע-בעע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
סינגל חדש וההמממ שאתם תלכו להופעה של דנה
? מסר לאומה-אחיות זה דבר מצחיק
הולך ל...רעות על ההשקעה בחזרות

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאא אני עונה...

או פעם ראשונה שאני עונה לסיכום שבועי - מגניב...
מה שיר השבוע שלכם של דנה?
בומביי
( שמעתי אותו היום שוב...
) למה?!?שיר מקפיץ...
מה שיר השבוע שלכם לא של דנה?נו נלך על מה שאני שומעת עכשיו למעני של בית הבובות...
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-נממ אין לי כוח לחפש...
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-משינה - היום - בהאנגר !!!
משהו שהרס לכם את השבוע-נממ לא זכור לי...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הגמר של נולד לרקוד!!!
סתם לא וואלה אין לי מושג...
מסר לאומה-לחייך המון

Sideitself

New member
don't feel bad for me ../images/Emo64.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה? 2007 / חרותי מה שיר השבוע שלכם לא של דנה? Asleep - The smiths עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קליק אין נוגט. משהו. P: משהו שהרס לכם את השבוע- מצברוח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעת. שאמות או משהו כבר... מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום קחו, לכולכם :

../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם של דנה
מחכה לו
מה שיר השבוע שלכם לא של דנה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה שבוע די טוב למען האמת
שיחה עם חברה, מצלמה, מוזיקה, משפחה, מיל...פשוט שבוע כיף
משהו שהרס לכם את השבוע- היה...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- סרט ביום שלישי עם השכבה רמז - הופעה של דנה...
מסר לאומה- שוקו זה טעים

למעלה