סיכום שבועי

../images/Emo204.gif סיכום שבועי ../images/Emo204.gif

אז הנה הגענו ליום שישי, ועוד שבוע מייגע של לחימה מאחורינו. כבר שבועיים אנחנו ככה. אם לא קצת יותר, עוקבים בחדשות, עומדים מאחורי החיילים האמיצים שלנו שנלחמים בדרום ומגינים לנו על המולדת. הלב שלנו כואב על כל אחד שאבד, ועל כל אחד שנפצע. וכל העולם ואחותו נגדינו, קוראים להחרים אותנו, אבל הנה, אנחנו עדיין על הרגליים ועוד שבוע עבר. אפילו עם קטיושות בצפון וקסאמים בדרום.. עבר לו עוד שבוע. אז אני מקווה שבשבוע הזה היה לכם עוד כמה דברים שהם חוץ מהמלחמה, ואם לא אז זה ממש רע כי זה מייאש להכנס רק לזה, אחרי הכל, חייבים להמשיך בשגרה. אז בננות, על אף כל אלה, אני מקווה שהיה לכם שבוע טוב, ושהשבוע הבא יהיה טוב גם הוא, אם לא טוב יותר.
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|עונה ואולי סופסוף הראשונה D:

השבוע שהיה: הא ? הוא היה חביב - (מינוס) אם לזה התכוונת XD שיר השבוע של 30:ABL שיר השבוע:simple plan -your love is a lie להקת השבוע:HIM (סתם כי אין לי מה לכתוב XD) אלבום השבוע:ABL
? מאכל השבוע:דוריטוס גריל D: משהו טוב שקרה השבוע:חזרתי לסקייטבורד וחזרתי לחברה הכי טובה שהייתה לי בחיים ! D: והיה כ"כ כייף איתה אבל היא לא רצתה שאני יספר את זה למישהי כי אז היא לא תדבר איתה
שבמקרה המישהי הזאת היא החברה הכי טובה שלי (ושלה) שהפרידה בינינו(טוב זה לא כ"כ טובב...) משהו רע שקרה השבוע:גילו שיש לי בלוג ועכשיו זה כבר לו בלוג אישי כזה כאילו כל מי שאני מכירה קורא מילה מילה של מה שכתבתי ! (ובוא נגיד שזה לא הכי שמח בעולם או צנוע ..) ויש לי שנה גשר
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חברה שלי:"האא הנה הומלסים" אני:"לא!!! זה פועלי בניין" חברה שלי:"נו?" אני:"מה נו?!??!" חברה שלי:"אין להם בית אז הם בונים בניין" XDDDD אתר השבוע:גרייב.. סרט השבוע:החתונה של החבר שלי סדרת השבוע:חברים !! D: תמונת השבוע :אני הכנתי אותה..(ג'ארד הצבעוני אהמ אהמ גיי אהמ אמה XD) השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:אין . משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):תעודות .. אה זה עוד שבועיים ..
שבת שלום ושקטה לכולנו D: בלי קסאמים נפגעים וכוו'... D:

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|שכחתי ת'תמונה XD

~אל תשאלו אותי למה עשיתי את זה (ולא רק לו עשיתי את זה XD)

30stm boo

New member
טוב אז ככה..

השבוע שהיה:נחמד..היה בסדר...
שיר השבוע של 30:Edge Of The Earth
שיר השבוע:Nickelback - Hero
להקת השבוע:Nickelback
אלבום השבוע: ABL
מאכל השבוע:מרק..כל מרק..!!
משהו טוב שקרה השבוע:שהיה חופש(!!!)
משהו רע שקרה השבוע:עוד ריב עם ההורים שלי...זה לא נגמר אף פעם...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:זה לא מהשבוע זה מלפני שנה אבל השבוע נזכרתי בו- היינו בטיול שנתי במסלול,ובמסלול היו פרחים עכשיו חברה שלי חשבה שהיא חכמה אז היא כזה: "הנה פרג,הנה עוד פרג-יש פה מלא פרגיות!!" אחד הקטעים....
אתר השבוע:http://www.deezer.com/#home-אתר מעולה שאפשר לשמוע בו כל שיר שרוצים...
ספר/סרט/סדרת השבוע:אחת שיודעת,חוקי המשחק,של מי השורה הזאת?
תמונת השבוע:הנה עוגה שלפחות אני הייתי מאד שמחה לקבל ליומולדת..
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יש לי יום ראשון טיול שנתי...
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):נגמר החופש,יש לי מלא עבודות ומבחנים!! ותעודות עוד מעט... שבוע טוב אנשים!!

i am777

New member
../images/Emo121.gifWeek-end../images/Emo121.gif

השבוע שהיה: את האמת שכל פעם שיש את השאלה הזאת אני לא יודעת מה לענות.... , אני פשוט לא זוכרת... אני בטוחה שהיו דברים מעניינים אבל לא זכור לי...אבל היה שבוע בסדר.. שיר השבוע של 30: Santa Through The Back Door שיר השבוע: Madonna-Milles away להקת השבוע: X אלבום השבוע:X מאכל השבוע: אלפרדו
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי נכשל
מטורף באמנות..., ידיד שלי מרגיז אותי....מה עודד... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: ידיד שלי" חלי , יש היום טיוי דאנס"...לא הפסקתי לצחוק , לידיעתכם , רקדתי עד לא מזמן בטיוי ובפסטיבל אבל יצאתי משם .. , פשוט ברחתי להם כי הם גם עיצבנו אותי! אוופפפפפפ!.... , וזהו...והידיד הזה איתי בטיוי דאנס...אז זה הצחיק אותי שהוא אמר לי את זה.. אתר השבוע: X__X ספר/סרט/סדרת השבוע: יס-מן , העין = סרטים שאתה חייבים לראות! העין סרט אימה מדהים ומעניין ויס מן עם ג'ים קארי ממש מצחיק תמונת השבוע : תמונה שלי ושל החברה הכי אהובה עליי
השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב , שהחיילים שלנו יחזרו בשלום ושנשמיד את כל הטרוריסטים משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ^_^ מתחילה לעבוד עם מוצרי טיפוח כאלו שממש לא מדברים אליי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיקרה משהו רע.......(אין לי מושג)

Rock Terri

New member
אני! יאיי ^_^

השבוע שהיה: נחמד ביותר שיר השבוע של 30:Buddha for Mary שיר השבוע:Skillet- Comatose שיר כזה יפה!!!!!!1 ממליצה לכולם! להקת השבוע:Skillet אלבום השבוע:Comatose מאכל השבוע:גרעיני דלעת XD משהו טוב שקרה השבוע:אמ.... לא היה משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם אחותי. שוב ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:ראו תמונה אתר השבוע:יוטוב ספר/סרט/סדרת השבוע:ההיסטוריון. אחלה ספר תמונת השבוע : AKA ציטוט השבוע השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהבחור שדלוק עליי סוף סוף יעשה עם זה משהו... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בוחן בפיזיקה X_X

טוב אז...אני.../images/Emo204.gif

השבוע שהיה:היה בסדר..מחדש שכזה.. שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:המממ.. lost-coldplay להקת השבוע: coldplay או פאראמור. או שניהם. וואטאבר אלבום השבוע:הפס קול של twilight מאכל השבוע: וופל תותי פרוטי של מקס ברנר. הו יאמ יאמ משהו טוב שקרה השבוע: בוא נראה.. יצאתי עם מיש ואח שלה ביום שישי, סופסוף הגעתי לבסיס ו..זהו? אני מניחה. אוי כן, ואני מוקפת וטייסים חתיכים, חלקם לפחות משהו רע שקרה השבוע:הלחימה נשמכת.. כל מילה אחרת מיותרת ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:הממ.. כלום אתר השבוע:פייסבוק אני משערת ספר/סרט/סדרת השבוע:the hos- stephanie meyer תמונת השבוע : אני כרגע במחשב של אבא שלי אז אין לי תמונת שבוע
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: וול, לא יודעת.. שיהיה טוב יחסית כמו קודמו משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יותר חיילים הרוגים

A Modern Myth

New member
באמת נקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Occam's Razor שיר השבוע: קאבר מטורף של איזו להקה לStill Loving You של הסקורפיונס, Matchbox 20 - How Far Wev'e Come וגם The Cross של Within Temptetion להקת השבוע: 30 למרות שהם מייבשים בטירוף, שיוציאו כבר איזה סינגל או סימן חיים או משהו בסגנון
אלבום השבוע: - מאכל השבוע: הרבה, הרבה סושי. משהו טוב שקרה השבוע: בראשון היתה יומולדת לחברה והיה נחמד. חזרנו לסטודיו אתמול אחרי שבוע שהתבטל בגלל המלחמה. סוף סוף עשיתי גבות
משהו רע שקרה השבוע: שאחרי שבוע של לשבת בבית וללעוס רהיטים נהייתי פדלאה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: תמיד יש כל כך הרבה, אבל כשמגיע סוף השבוע אני שוכחת את כולם. אתר השבוע: Facebook. נכנעתי ללחץ ופתחתי לעצמי משתמש- Ilana Brisker למי שמעוניין להוסיף
ספר/סרט/סדרת השבוע:
ספר- סיימתי סוף סוף את הספר השני בטרילוגיה של מייקל מרשל. הראשון היה אנשי הקש, השני שסיימתי השבוע הוא האדם הזקוף ועכשיו אני פשוט חייבת להשיג את הספר השלישי, דם מלאכים. ובכל מקרה, עד שאשיג אותו אני קוראת את 1984 של ג'ורג' אורוול, שגם אותו רציתי לקרוא כבר מזמן.
סרט- ראיתי הרבה השבוע, אבל נגיד שCube הראשון כי אני בדרך כלל לא רואה סרטי אימה בלילה לבד אז זה כבר הישג עבורי.
סדרה- התחלתי להוריד אתמול את הפרקים של True Blood שהתחילו לשדר ביס, ועם כמה שזו סדרה מעוותת ומוזרה היא דיי ממכרת. וגם Gossip Girl שחזרה מהפסקה
. וגם העונה השמינית והחדשה של סקראבס. תמונת השבוע: זאק
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חתונה של בת דודה שלי. ז"א להתלבש יפה ולהצטלם, לחתונה אני פחות מחכה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: סתם משהו טפשי (שאני מקווה שלא יקרה). וואו, לגמרי חפרתי. בכל מקרה, שבת שלום שתהיה למי שקראה (קרא?)

DarkSecretLove

New member
סופ"ש מעולה לכולם ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:
שיר השבוע: the prodigy-firestarter להקת השבוע: KMFDM U COMBICHRIST אלבום השבוע:TWILIGHT SOUNDTRACK מאכל השבוע:פיצה
משהו טוב שקרה השבוע: נכנסתי לקריאה רציפה של eclipse משהו רע שקרה השבוע:האמת שהרבה דברים רעים קרו השבוע ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I'm a fang banger אתר השבוע:מייספייס ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-אקליפס סרט-העורב סדרה-דם אמיתי תמונת השבוע : רק תגידו שהם לא חמודים XD קאלן נראה כזה מוזר XDD השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:רגיעה למרות שזה לא נראה שזה הולך להיות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שהמצב יחמיר ותתחיל גם לחימה בצפון

Luda007

New member
תורי...

השבוע שהיה: טוב שהיה שיר השבוע של 30: X שיר השבוע: השיר הזה פשוט נתקע לי בראש, Allegrova Irina & Leps Grigoriy - Ya tebe ne veruy להקת השבוע: X אלבום השבוע: Scorpions and the Berlin Philharmonic Orchestra מאכל השבוע: מרק עוף משהו טוב שקרה השבוע: ת'אמת הכל היה רגיל משהו רע שקרה השבוע: טפו טפו טפו ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אחד שאני זוכרת אתר השבוע:X ספר/סרט/סדרת השבוע: er, House M.D, ncis תמונת השבוע :X משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: העומס בלימודים טיפטיפה יירד משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): התחממות בצפון

עונהה..

השבוע שהיה: היה אחלה שבוע.. :) שיר השבוע של 30:Oblivion שיר השבוע:paramore - Decode להקת השבוע:paramore אלבום השבוע:אין מאכל השבוע:סלט משהו טוב שקרה השבוע: סופסוף ראיתי ת'סרט דמדומים..! משהו רע שקרה השבוע: עבודה בתנ''ך.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא זוכרת.. אתר השבוע: facebook ספר/סרט/סדרת השבוע:Twilight.. מסכנות החברות שלי מה שהן עבו בגללי אחרי הסרט.. חחח תמונת השבוע : קשה לי לשכוח אותו..! הוא כזה חמווווווווד! השבוע שיבוא: יומולדת 15.....!!!!!!!!!!!!!!!...
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יומולדת 15..!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לאדעת.. מקווה רק לטוב..

etmiys

New member
../images/Emo82.gifסופסוף בית../images/Emo82.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:a modern myth
שיר השבוע:הפסקול של "רקוויאם לחלום".
להקת השבוע:depeche mode
אלבום השבוע:30STM S/T
מאכל השבוע:פיצה קרה בערב צחוקים עם קולנוע ביתי מאולתר בחמ"לים של בסיס צאלים...
משהו טוב שקרה השבוע:צחוקים אששששש בשבת בבסיס.
משהו רע שקרה השבוע:שבת בבסיס. בעיקר עם המפקדת, שהתגלתה כחולת נפש מסוכנת ואלימה. ולשם שינוי- אני לא צינית.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"מאור! תוציא את החיילים שלך מפה לפני שאני אזיין אותך!! *בום!* *בעיטה* *בום!*"
אתר השבוע:לא היה. בחיי שלא ראיתי מחשב השבוע.
ספר/סרט/סדרת השבוע:kill bill השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:אולי לא לסגור גם בשבת הזו?..
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לסגור שבת. שוב. עם המפקדת הפסיכופטית שלי, שהתגלתה כמטורפת, אלימה ומסוכנת לציבור. כבר הזכרתי את זה שהיא מטורפת?..

ShAhArnavonXD

New member
איזה יום אנחנו היום?...חמישי?..חחחחXD

השבוע שהיה: אממ..סבבה לגמרי.. שיר השבוע של 30: מי זוכר? זה היה לפני הרבה זמן..(יש לי זיכרון של דג נא לא להאשים אותי-תודה.) שיר השבוע: שוב...לא זוכרת להקת השבוע: האמת שכרגע זה מסתובב סביב DISTURBED ו A7X אלבום השבוע: את זה אני דווקא זוכרת...את החדש של דיסטורבד..שכחתי מה שמו..>< מאכל השבוע: זוכרים את הזיכרון של דג? כן כן,אני... משהו טוב שקרה השבוע: ציונים נחמדים ביותר. משהו רע שקרה השבוע: לא היה...השבוע היה נחמד.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: את זה גם כשאני אהיה בת 100 אני לא אשכח..המורה התמניה לערבית ברגע של פולניה זקנה: "אתם רוצים שאני אהיה חולה,אבל לא....ה' שומר עליי שאני לא אהיה!" כן כן...בכל תמני מסתתר פולני קטן שמת לצאת החוצה... אתר השבוע: אוםםם..אין?.. ספר/סרט/סדרת השבוע: יש את הספר היפה ביותר "משחקי כוח" של הסופר המעולה ג'וזף פיינדר. תמונת השבוע: אין... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אני כבר יכולה להגיד (מוחעחעחעחע) אהיה חולה (עכשיו..) ולא אהיה בבה"ס.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא מפחדת! אני כבר יודעת שהכל היה בסדר...חע!

The Fantasy

New member
אוי כמה שאני התגעגעתי אליכן../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: האמת שלא היה ממש
שיר השבוע: Beyonce-Halo..למרות שאני לא כ"כ אוהבת אותה, שיר ממש טוב.ממליצה לשמוע. להקת השבוע:המ כל מיני..נלך על Snow Patrol ו-Coldplay אלבום השבוע:Circus של בריטני. באמת שזה דיסק ממש טוב חח מאכל השבוע:אוכל של אימושלי
משהו טוב שקרה השבוע: בית
חברות
משפחה
משהו רע שקרה השבוע:המ לא משהו מיוחד.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Say you'll come and set me free" "Just say you'll wait, You'll wait for me Coldplay-Till kingdom comes אתר השבוע:facebook כ"כ חח |מכורה| ספר/סרט/סדרת השבוע:לא יודעת..כל מיני תמונת השבוע : תמונה מהתגלית BirthRight 2009
אני וסינת'יה :) השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיעבור מהר משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

למעלה