סיכום שבועי?

../images/Emo204.gifסיכום שבועי? ../images/Emo204.gif

ולחשוב שלפני שבועיים התלוננתי כאן שאין סימן חיים מהלהקה. הנה תראו כמה מיילים קיבלנו. וכתבות. יאי וחולצה חדשה של גריפון, וחדשות על הספר מחזור ועל הדיסק. קיצר אחלה בחלה. שנסכם את השבוע? השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע:

Luda007

New member
ראשונה :)

רק עכשיו שמתי לב שלא הצגתי את עצמי אז משהו קטן: בת 23 (נראה לי שאני הזקנה פה
) מהצפון, סטודנטית. השבוע שהיה: טוב שהיה, למדתי למבחן רק כדי לגלות שהוא היה מבחן מהגיהנום שיר השבוע של 30: X שיר השבוע: Bush - The Chemicals Between Us ישן ועדיין אחד האהובים עליי להקת השבוע: X אלבום השבוע:X מאכל השבוע: סושי!!! אני חולה על סושי משהו טוב שקרה השבוע: המכתב, הכתבה והוידיאו. מבחן אחד עבר ועוד שלושה נשארו משהו רע שקרה השבוע: מבחן ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אני סנילית אז אין סיכוי שאזכור אתר השבוע: X ספר/סרט/סדרת השבוע: X תמונת השבוע : X השבוע שיבוא: שיעבור בקלות עם עוד סירטונים מהבנים משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יום הולדת של אח שלי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שאני אקבל את הציון במבחן

../images/Emo204.gifאני שנייה

השבוע שהיה:בסדר יחסית שיר השבוע של 30:X שיר השבוע:אוקיי יש כמה. באמת שיש כמה. אז זאת הרשימה- Coldplay- glass of water. coldplay- rainy days the killers- joy ride. the killers- this is your life להקת השבוע:30. קולדפליי. דה קילרז וקינגס אוף ליאון אלבום השבוע:קולדפיי- Prospek't Match EP מאכל השבוע:מלוואח משהו טוב שקרה השבוע:אמרו לנו שאנחנו יוצאיםל הדממה! יא משהו רע שקרה השבוע: אני לא ממש יכולה לפרט אותם כאן, אוי כן, נכנסתי למינוס של 400 שקל בבנק. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא זכור לי אחד כזה אתר השבוע: פייסבוק נראה לי. אני לא במחשב הרבה. ספר/סרט/סדרת השבוע:אוקיי מבחינת ספרים אז יש שניים. לוליטה של נאבוקוב וגנבת הספרים של מרקוס סוזאק. שהם ספרים מדהימים כל אחד בדרכו. וסדרת השבוע היא true blood כי הפרק השבוע היה מאלף תמונת השבוע : אני לא חושבת שיש אחת כזאת השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לסיים 2 ציורים. לסיים את לוליטה ולהתחיל את אנה קארנינה של טולסטוי. אוי והיומולדת של סבתא. וכמובן הדממה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שאני אסיים את אנה קארנינה מהר מידיי והספרים של true blood לא יגיעו בזמן ואז לא יהיה מה לקרוא. ואוח. כל ארבעת הרופאים שאני צריכה לראות

etmiys

New member
../images/Emo114.gifסה מואה!../images/Emo114.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:the story
שיר השבוע:Requiem For a Dream soundtrack- Clint Mansel
להקת השבוע:No Name Jazz Sextet- אם יש בינכם חובבי ג'אז, זו להקה מצויינת ממונטריאול שמנגנת יצירות מדהימות!
אלבום השבוע:The Reckoning- Asaf Avidan and the Mojos
מאכל השבוע:סלט טבוקדו של אחותי.. יאמי.
משהו טוב שקרה השבוע:מפקדת חדשה!!! מקסימה.. הלוואי שלא יתברר אחרת..
משהו רע שקרה השבוע:הממממ.. לא ראיתי מישהו שתכננתי ממש לרואת. באסה.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"גברררר! עם ביצים!! כל ביצה- ביצה!"... מצחיק שאני מצטטת את עצמי..
אתר השבוע:facebook
ספר/סרט/סדרת השבוע:"מעשיית חורף" של שייקספיר. מישהו מכיר את זה?? בחיים לא שמעתי על המחזה הזה.. ואני ממש חובבת של שייקספיר..
תמונת השבוע : ושמישהו יגיד לי שאין לי את האחיינית הכי חמודה בעולם!! השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שיעבור מהר, שתהייה שבת קלה ושאני לא אחטוף תלונה..
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע:יודעת בודאות שיקרה- סוגרת שבת... באסה עלללל!! טוב, לפחות שבת קלה ועם מלא חברים...

אוי שייקספיר הוא ברשמית הTO DO שלי

כרגע אני בקלאסיקות. סיימתי עכשיו את לוליטה, ואני מתחילה עוד מעט את אנה קארנינה של טולסטוי, אולי אני אמשיך עם החטא ועונשו והאידיוט של דוסטויבסקי, ואחר כך כל המחזות של שייקספיר. קראתי רק את הסוחר מוונציה וזה גם היה בשיעור אנגלית דוברים, וזה היה בערך הדבר הקשה ביותר שקראתי. קראת את זה? על מה מסופר ב"מעשיית החורף"? אוי אוי ואת יודעת אם נגיד יש כזה ספר שמאגד בתוכו את כל המחזות של שייקספיר כי אם כן אני רצה לקנות
ובהצלחה עם המפקדת החדשה! מפקדות טובות זה פשוט מסדר את החיים, המפקדת שלי פשוט מותק. ובהצלחה בשבת הבאה

etmiys

New member
הממ...

אני עוד לא יודעת על מה מסופר, כי עוד לא ממש קראתי אותו.. רק קניתי אותו...
ולגבי הספר, אני לא בטוחה. אני לא חושבת שיש משהו שמאגד את כולם, אבל יש אוספים של המחזות המפורסמים יותר..

A Modern Myth

New member
ואני.

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Message In A Bottle, אז מה אם זה קאבר... שיר השבוע: Franz Ferdinand - Take Me Out ו-James Morisson - Wonderful World להקת השבוע: פרנז. אלבום השבוע: הורדתי את Tonight של פרנז, נראה איך הוא. מאכל השבוע: מנה חמה? משהו טוב שקרה השבוע: סינמה סיטי וחופש ביום הבחירות. משהו רע שקרה השבוע: שהוא התחיל. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I thought that I was doing well, but I just wanna cry now אתר השבוע: Facebook ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- "ההסכם" של ג'ודי פיקו, סרט-Choke, סדרה- Supernatural הפרק האחרון לפני הפגרה למרות שטכנית זה היה בשבוע שעבר.. תמונת השבוע: ... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שוב סינמה סיטי ואולי לצבוע את השיער. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שהוא יהיה כמו השבוע הזה...

etmiys

New member
אני ממש אוהבת את ג'יימס מוריסון..../images/Emo9.gif

אבל את השירים היותר ישנים שלו.. כמו "וואנדרפול וורלד", לא הממש חדשים.

30stm boo

New member
תורי!!

השבוע שהיה:שבוע עמוס בחזרות להכתרה שיש לנו עוד שבועיים!!! שיר השבוע של 30: Anarchy in Tokyo שיר השבוע:Gotta Be Somebody של Nickelback להקת השבוע:^^^ אלבום השבוע:^^^ מאכל השבוע:מרק (שוב ..אני יודעת..) משהו טוב שקרה השבוע:ישנתי באחד עשרה בלילה!! שזה מזה התקדמות בשביל מישהי שכל לילה ישנה באחד!! (וקמה בחמש בבוקר...אבל זה כבר נושא לשיחה אחרת...) משהו רע שקרה השבוע:שקופצים לי פיוזים מהר מדיי !! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: זה כשעמדתי ליד שניי זקנים בתחנת אוטובוס: "תגיד אתה נוסע לתל אביב?" "לא, אני נוסע לתל אביב" "אהה,חבל,רציתי לנסוע לתל אביב.." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D אתר השבוע:^^^ ספר/סרט/סדרת השבוע:משום מה התחלתי לאהוב הארי פוטר (שתבינו,עד עכשיו חשבתי שאין דבר יותר משעמם מזה!!) אז סרט השבוע זה-"הארי פוטר והאסיר מאסקבן" (נראלי שכותבים את זה ככה...) תמונת השבוע : ^^^ השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:עוד חזרות....מתה על זה!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה...(הגיוני לא?!)

adiiiXD

New member
חזרתי מארה"ב!

השבוע שהיה: מדהים, מן הסתם
שיר השבוע של 30: was it a dream שיר השבוע: נוטינג ספיישל להקת השבוע:- אלבום השבוע: - מאכל השבוע: פירות יבשים וקרקרים
משהו טוב שקרה השבוע: דיסנננייייי משהו רע שקרה השבוע: טיסה של 15 שעות רצופות, ועוד 4 שעות ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: my name is rainbow ! the sky is yellow- נאמר ע"י איזה מטורף שפגשתי בממלכת החיות
אתר השבוע: - ספר/סרט/סדרת השבוע: האלכימאי תמונת השבוע : לא הצלחתי להעלות :\ השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חלוקת תעודות הצטיינות (ממוצע 99! ) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע:מממ.... ללמוד ..?

i am777

New member
מגניב../images/Emo70.gif

איזה כיף לך, גם נסעת לארהב וגם ממוצע 99....
כל הכבוד!

למעלה