סיכום שנתי!!!!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifסיכום שנתי!!!!../images/Emo23.gif

מישהי עשתה את זה בפול אאוט בוי אז אני יעשה כאן=]
משהו טוב שקרה השנה:
משהו רע שקרה השנה:
שיר השנה של פאניק:
שיר השנה לא של פאניק:
סרט/סדרת השנה:
משהו שלא הספקתם לעשות השנה:
תכנונים לשנה הבאה:
תמונת השנה:
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם:
שנה טובה לכולם!!

DarkRomance

New member
ראשונה D:?

משהו טוב שקרה השנה: הורידו לי את הגשר!!!! D: עברתי כיתה !! משהו רע שקרה השנה: אממ הרבה אנשים מעצבנים שיר השנה של פאניק: לכל השנה זה כולם :) שיר השנה לא של פאניק: וווווווווואו מלאא סרט/סדרת השנה: חברים D: משהו שלא הספקתם לעשות השנה: אממ...לא יודעת... תכנונים לשנה הבאה: לא יודעת לא חשבתי על זה.. חח.. תמונת השנה: הו שיןן...
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: ממ.... 5 :\\

fat lip

New member
העיקר שהשנה הזאת נגמרה כוסאמק$#

משהו טוב שקרה השנה:הכי משמעותי- יש לי סוף סוף את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי.ואני מאוהבת בה. משהו רע שקרה השנה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אולי כל השאר. שיר השנה של פאניק: קמיסאדו.אין אין. אין עליו. שיר השנה לא של פאניק: היו..מלא.. אבל בעיקר fat lip
וcute without the e [הניק הקודם שלי] של טייקינג בק סאנדיי. סרט/סדרת השנה: סרט הוהוו משפחת סימפסוןןD: משהו שלא הספקתם לעשות השנה: למצוא חברים חדשים 0_0 ולהפסיק לשאול "מי אני". שזה חלק חשוב בחיי. תכנונים לשנה הבאה: שיהיה לי כלבבבבב XDDDDDDD אני נשמעת כמו ילדה בת 7.. אבל ההורים שלי ממש השלו אותי עם זה רבאק.. וממש בא לי כלב עכשיו!! >_> זאת החולשה שלי היצורים האלה. ולהצליח בגיטרה. ולעשות יחידה במתמטיקה. ובללעע. תמונת השנה: אני בתגובה מהירה ~מצחקקת ברשעות~ מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: 2 בלחץ. באמת. שנה מזעזעת. שנה טובה לכם :}

galoosh33

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השנה: לא יודעת, קשה ככה להכליל! משהו רע שקרה השנה: ^^ שיר השנה של פאניק: ממ קשה. נראה לי I Constantly Thank God... שזה ממש מוזר כי בהתחלה בכלל לא אהבתי אותו. שיר השנה לא של פאניק: לפי המצעד השנתי שלי, שאני אדבוק בו - Good Charlotte - The River סרט/סדרת השנה: סרט - Little Miss Sunshine
סדרה - אבודים, השרדות. משהו שלא הספקתם לעשות השנה: להוציא רישיון?
טוב זה לא חוכמה, 17 רק בחודש הבא. תכנונים לשנה הבאה: לא משהו מיוחד.. :) תמונת השנה: מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: 8-9 נראה לי :}

../images/Emo41.gifהשנה שלי...

משהו טוב שקרה השנה: קרו מלא! אממ...הכי חשוב, הגיטרה האקוסטית היפה החדשה שלי !
משהו רע שקרה השנה: אממ...לא זוכרת, וטוב שכך?!!
שיר השנה של פאניק: וואיי, מלאא אבל מה שהכי נראה לי But It's Better if You Do. שיר השנה לא של פאניק: יש כל-כך הרבה!! כל מיני של פול אאוט בוי, פארמור, מי כמיקל רומאנס, לינקין פארק, גוד שארלוט ועוד... סרט/סדרת השנה: המרדף לאושר [אם זה השם, לא זוכרת :\ ] סידרה - עקרות בית נואשות. משהו שלא הספקתם לעשות השנה: ללכת להופעה של פאניק! או של פול אאוט בוי, חח תכנונים לשנה הבאה: לעשות כיף, להצליח בלימודים ו...ללכת להופעה של פאניק! או של פול אאוט בוי. תמונת השנה:יש הרבה אבל אני אבחר בזאת.
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: 8
שנה טובה לכולם!!

השנה שלי D:../images/Emo38.gif

משהו טוב שקרה השנה:
הייתי בהופעה של MCR
משהו רע שקרה השנה:
רבתי ריב ענק עם כמה בנות
אבל השלמנו בסוף D:
שיר השנה של פאניק:
אממ.. KP ן BIBIYD
שיר השנה לא של פאניק:
כל השירים של MCR
סרט/סדרת השנה:
דקסטר,הנפילים,גיבורים,נמלטים,איש משפחה,חברים,העשב של השכן ועוד מלאאאא!!
משהו שלא הספקתם לעשות השנה:
למצוא מישהו לנשק בסילבסטר.. כנראה שזה יהיה שוב תמונה של MCR או שאולי אני יגוון ואני יקח תמונה של ספנסר. למרות שאני בטוחה שהוא תפוס בסילבסטר..
תכנונים לשנה הבאה:
עוד הופעה של MCR[הפעם עם בוב!!] הופעה של פאניק!! ושל TU.. ושאני יהיה דודה בעזרת השם D: ודחוף!! חבר-____-"
תמונת השנה:
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם:
למרות שאי אפשר יותר מ10.. 45893497689 [זאת אומרת.. הכי טובה שיש..] הודגש באמצעות סילבסטר וטוויטי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחח נתת לי רעיון איך לא חשבתי עליו עד+

עכשיו
[למקרה שלא הבנת זה לנשק תמונה של ברנדון, כי גם לי אין את מי לנשק היום חוץ ממנו
]

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחח../images/Emo6.gif

אני לא יכולתי להישאר ערה עד הסילבסטר [קמתי בבוקר ממש מוקדם
] אז הלכתי לישון בערך שעה לפני ונתתי לתמונה של ברנדון נשיקה שהייתה יותר כמו נשיקת לילה טוב ולא נשיקת סילבסטר

chen010189

New member
כן כבר 2 אבל חזרתי מהעבודה..

משהו טוב שקרה השנה:עלה לי הביטחון מאוד והכרתי מלא אנשים חדשים, רזיתי ועשיתי נזם אחרי כמה חודשים טובים שרציתי מאוד ולא יכלתי בגלל הצבא.. משהו רע שקרה השנה:18.9-24.12 והמבין יבין שיר השנה של פאניק:את האמת יחסית אני אוהבת אותם לא כזה הרבה זמן..יחסית לשנה שלמה הכוונה אבל בכל מקרה Lying Is The Most Fun שיר השנה לא של פאניק:קשה.. סרט/סדרת השנה:פוסיידון משהו שלא הספקתם לעשות השנה:לדבב
והקורס שעשיתי לא נחשב!! אני רוצה מקצועי..השנה אני אדאג לזה תכנונים לשנה הבאה:לדבב, לעשות קעקוע, לקנות פלאפון חדש, לרזות עוד, לנסוע לאילת, להמשיך לעבוד ולא יודעת מה עוד כרגע.. תמונת השנה:יותר קשה משיר בחייכם
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם:8

סיכוםD:

משהו טוב שקרה השנה: היו מלאDDD: @ ! משהו רע שקרה השנה: האאמ לא זוכרת .. אבל בטוח היה משו .. |: שיר השנה של פאניק: ל י י נ ג
שיר השנה לא של פאניק: ווואי , היו הרבה ... [: סרט/סדרת השנה: האאמ היו כמה D = משהו שלא הספקתם לעשות השנה: אין משו כזה
תכנונים לשנה הבאה: האאאמ ... לא יודעת P: תמונת השנה:
מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: 7 :]

DontWakeMeUp

New member
הפי ניו ייר אבריבאדי../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה השנה: נממ.. לא הרבה.. שביתה! משהו רע שקרה השנה: כמעט הכל
שיר השנה של פאניק: קשה קשה
שיר השנה לא של פאניק: כנ"ל סרט/סדרת השנה: סימפסונים ומת לצעוק 1 2 3 4 משהו שלא הספקתם לעשות השנה: עבודה תכנונים לשנה הבאה: לעבוד להרזות
ללמוד גיטרה ומממ.. זהו
תמונת השנה: בין האהובות מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: 3

panci thet i

New member
D: קדימה..

משהו טוב שקרה השנה:D: דייב משהו רע שקרה השנה:-.- אין..לא דעת שיר השנה של פאניק:XD שיר השנה עלאק..נו ל דעת..-.- שיר השנה לא של פאניק:כנ"ל סרט/סדרת השנה:האי D: משהו שלא הספקתם לעשות השנה::\ לא דעת תכנונים לשנה הבאה:=\ אין...(^^" חוץ מלחיות כה?) תמונת השנה:^^ נכון שהוא סקסי?! נכון? נכון? מ-1-10 איך היתה השנה שלכם:7..(רגילה כזאת..=\ לא משהו..)

NoAmItA ChAn

New member
בדיליי~

משהו טוב שקרה השנה: הרבה. משהו רע שקרה השנה: הרבה. שיר השנה של פאניק: I write sins not tragedies שיר השנה לא של פאניק: im not ok - MCR סרט/סדרת השנה: רק בישראל, גור ואוח, הפיג'מות, זינה, ארץ נהדרת ועוד. משהו שלא הספקתם לעשות השנה: הרבה. תכנונים לשנה הבאה: בעיקר - חשמלית. תמונת השנה: X מ-1-10 איך היתה השנה שלכם: ממש טובה :)

למעלה