סעמקקקק

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסעמקקקק../images/Emo178.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
כוסעמק אנשים

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): רק תבקש - עברי לידר. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היום יום הולדת, היום יומול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: מתנת יומולדת מחברה
- מאכל השבוע: עוגת יומולדת. - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת. - משהו שהרס את השבוע: ששנת הלימודים הארכה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ניפגשים אצל ידיד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רוצה לסיים כבר את שנת הלימודים הזאת!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת יומולדת שאני מתכננת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכולם יבואו לחגיגת יום ההולדת שלי ושלא יבריזן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שאני אראה בכיף! סתם: - תמונה:

ברוך245

New member
דאמ יו וומן!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס - פצעים ונשיקות - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: וואי כל כך הרבה!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "שמתי הכל בצד וחיכיתי שמשהו יציל אותי ותמיד ידעתי שהאדם היחידי שיכול, זה אני אבל למי יש כוחות להציל בן אדם אחד, בן אדם קטן, שלא חושב על אף אחד, שלא חושב על עצמו" מלחמה יומיומית-אביגיל רוז - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*הרצאה בכיתה* מרצה: "מישהו יודע למה אני פה?" מאיה: "כי משלמים לך", מאיה: "עשית שלושה תארים? לא התעייפת?" גדולה - דבר שהשגתם השבוע: שמלההה
- מאכל השבוע: וודקה תות שדה
- משהו שעשה לכם את השבוע: חמישי-שישי - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון שובצתי ל4 יחידות במתמטיקה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכים לסרט ואז לשרעבי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: וודקה תות זה חתיכת גועל נפש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר בהחלט!! פאקינג החזרי שביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן מעבר יהיה ב11 ביולי במקום ב29 ליוני... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
מצאתי דרך.

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): מרסדס בנד-מצאתי דרך,השמועה,עד מתי,רוטשילד. - אלבום השבוע: מרסדס בנד-מרסדס בנד. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "צועק לך ברוטשילד,איפה את?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הופעה מעולה של מרסדס בנד באלפנט עם ליל. - מאכל השבוע: מה שאכלתי אתמול בסימן שאלה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: לא הרס אבל ביאס שלא נסעתי אתמול להופעה של היהודים בחמדיה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול יצאנו וזה,היום לא יודע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: akdov. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה: אללה תורן
[צילום-אני.]

ססילייה

New member
תגידי לי אאאאאאאת....עעעעעעעעעעד מתיייייייי!!

היה הכי כיף בעולם כולו!! למרות שכמעט ונטשתי! אבל בסוף גם ראיתי את טל !
היה כיף חביבי תוה תודה!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאיייף.

-שיר השבוע (של שייגעצ): "את יפה"ן
- שיר השבוע (כללי): The Cardigans - For what its worth MGMT - Kids Toto - Africa אביתר בנאי - תיאטרון רוסי תומר יוסף - עברתי רק כדי לראות
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ...רועי?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): All i think about is you
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את לא היית ובחיים לא תהיי, אני אוהב אותך. וזה מעליב שאת בכלל חושבת ככה." למרות שזו הייתה השיחה הכי מסריחה בחיי.
- דבר שהשגתם השבוע: עבודה? מעפנה אבל עבודה.
- מאכל השבוע: טוסטים
- משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת של רועי?
- משהו שהרס את השבוע: חפירותחפירותחפירות. ושישי בבית!!
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בחמישי הייתי אצל חבר שלי, הייתה לו יומולדת, שישי בצהריים חזרתי הביתה, בערב לא עשיתי פאקינג כלום והיומ גמלא.. [לומדת].
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא טוב להיות תלותיים! ו"הדגש" אני חייייייייייבבבבבבבתתתתתתתתת רישיוןןןןןןןןןןןןןןןן
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות אחרי הבגרות ולהתחיל ללמוד לתיאוריה ויומולדת למורי בסיטיהול בע"ה!!!@#@!#
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאעבור ת'בגרות הזאת!! ואז תהייה לי תעודת בגרות!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועי? ומורי..ואפי..
סתם:
- תמונה:

B a m b o o k

New member
יום מתחיל יום נגמר

-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה - שיר השבוע (כללי): אין רוקנ'רול בעברית-חמי רודנר ושליחי הבלוז - אלבום השבוע:רג'ינה ספקטור-בגיין טו הופ - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה קצת נשאר מקום בקצה ההר לפני תהום" (נעם רותם-לפני תהום) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כמה זמן לא שאפתי אבק מהרשת"
- דבר שהשגתם השבוע: עברו עוד כמה בגרויות
- מאכל השבוע: קוסקוס של סבתא - משהו שעשה לכם את השבוע: שעברו בגרויות... - משהו שהרס את השבוע: שיעמוםםםםםם!!! אין לי לאן לצאת
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? היינו בפארק בה' וכאבו לי העיניים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני תכף בכיתה י"ב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת
יש בית ריק וזהD::: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנלמד טוב להיסטוריה, ושאני אסע לדסי ולא אבאס אותה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דסי
סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
האלו../images/Emo112.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): ששת הימים - שיר השבוע (כללי): אני צריך אותך-אלג'יר - אלבום השבוע: אפרייזינג בוב מארלי - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ גלעד, מאיה ומיכלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צ'ק אאוט דה ריל סיטואיישן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ערבים זה כמו מרוקאים רק יותר גרוע" - דבר שהשגתם השבוע: חברת בנות אהובה - מאכל השבוע: אממ וואו... קורנפלקס? - משהו שעשה לכם את השבוע: הדייט עם מאיה :) - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי מחשבות -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי עם אנשים טובים וחשבתי הרבה. ואכלתי פיצה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: do what feels good השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות בהסטוריה גררר... חחח יומולדת לקורי בים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אוכל להכין לטל עוגת סודוקו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ קורי! ואני משתוקקת גם לראות את גלעד וג'ני ונטע אבל אני חושבת שזה יקרה בשבוע הבא. סתם: סתאאם - תמונה:

Xdaniel10

New member
"עבר לך עוד שבוע..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר. - שיר השבוע (כללי): הפוך, בואי הביתה, בעל זבוב, רחוק ממך - ברי סחרוף, מקום אחר ואיימינלאב - היהודים. - אלבום השבוע: האחר/ברי סחרוף, כשהגיטרה מנסרת את הלילה/פורטיסחרוף, פחד מוות. - האדם שעשה לכם את השבוע: אחי הגדול. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You've got to BE FREE. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את תחזרי חייה כי אני צריכה אותך איתי.."
- דבר שהשגתם השבוע: 82 במתכונת שלא למדתי אליה בכלל, כרטיס מוזל לבארבי. - מאכל השבוע: אבטיח זה חשמל - משהו שעשה לכם את השבוע: כרטיס פורום מוזל לבארבי. - משהו שהרס את השבוע: נשברה לי המצלמה.
והוא לא הרס אותו, אבל הפלייליסט של היהודים בחמדיה היה חלום עם יכולהיות ומקום אחר.. ולפעמים. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שתינו יותר מדי ורקדנו בכיכר. בית ריק, נו מה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: וודקה אפרסק עם אשכוליות זה הערבוב הכי טוב שיצא לי לפגוש
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ברי בבארבי ביום שלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שברי יעשה את רדיו רמאללה ואת עד כלות, שהבגרות תעבור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ברי. כתמיד.
. סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
ללהלהלהלהליייייזזז...

שיר השבוע (של שייגעצ):משקאות - שיר השבוע (כללי): וואלה, לא סגורה על זה
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:נדב!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עד מתי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"וואלה וואלה דוב קואלה" - דבר שהשגתם השבוע:כיף - מאכל השבוע:פתיתים XD - משהו שעשה לכם את השבוע:נדבי :] - משהו שהרס את השבוע: נשרפתי בגב
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?סגרתי שבת עם הנסיכות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חחחחחחח אנשים היו ונשארו וונאהביז
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול פלגה לטבריהיהיהיה D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה את נדב לקצת קצת!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נדב
תמונה: איזה כיף בצבאאאאא~!!!!!!!!111111111

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifסופ"ש.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה