פאנפיק

Rowdy Girl

New member
../images/Emo204.gifפאנפיק../images/Emo204.gif

טוב, הפעם אני לא אפרסם את הפרקים האחרונים [סליחה מראש] כי תפוז עובד לי כמו נעל ולקח לו עכשיו 40 דקות לפתוח לי תפורום! אז ממש אינלי עצבים לחכות עוד כדי שייפתח תפורום שוב ואני אעתיק לינקים... אזזזז... הפרק החמישי עדיין בעמוד הזה אז תחפשו... סורי
ובקשר לפאנפיק בבאסטד... לפאנפיק הנוכחי חסרים 9 פרקים [משמע 4 שבועות וחצי...] כשאני אגמור עם הפאנפיק הזה ואתחיל כאן חדש [הפעם שקשור במקפליי
] אני אתחיל גם בבאסטד... קאפיש?
ועכשיו לפאנפיק........ סקייטר בוי פרק 6 ארג!! למה מאט חייב להרוס הכל? למה הוא לא יכול לקבל אותי כמו שאני, ולא כמו אחת מהם? הוא לא יכול לראות שאני לא כזאת? הייתי בחדר שלי מאוד כועסת, והאזנתי גרין דיי כששמעתי משהו פוגע בחלון שלי. ניסיתי להתעלם, אבל נהייתי סקרנית כשזה לא הפסיק, אז ירדתי מהמיטה והלכתי לחלון, הסתכלתי החוצה וראיתי את מאט בתוך העץ שלי נוקש על החלון עם מקל. פתחתי את החלון וצחקתי עליו. "מה אתה עושה?" צחקתי "באתי להתנצל. אני ממש מצטער על מה שאמרתי. אני יודע שאת לא כל הדברים האלה. אני רק לא יכלתי לראות אותך כמשהו אחר חוץ ממעודדת. אבל אני אשמח לבלות איתך ולהכיר אותך באמת אם תתני לי." הוא אמר "תעלה מהחלון לפני שתפגע בעצמך." זזתי מהדרך וחיכיתי שייכנס לחדר שלי. צחקתי כשהוא נפל על הריצפה. הלכתי ועזרתי לו לקום. ישבתי על המיטה בזמן שהוא מסתובב מסתכל על הדברים שלי. "לא ידעתי שאת אוהבת את גרין דיי ובלינק 182. לא ידעתי שאת תאהבי את סוג הדברים האלה בהתחשב בדברים שאת רוקדת בהם במשחקים." "אני אוהבת אותם. אבל אני שומעת הכל בעצם." "מגניב." הוא אמר מסתכל עלי במבט מוזר "רוצה לראות סרט?" "ברור." "טוב... אתה יכול לבחור." אמרתי מצביעה על אוסף הDVD שלי "אז...את אוהבת סרטים?" "כן, אני אוהבת אותם." הוא שם סרט ועבר לשבת לידי על המיטה. הוא ישב לידי וצפינו בסרט. פתאום הרגשתי אי נוחות מלהיות באותה תנוחה הרבה זמן אז התחלתי לזוז. "את בסדר?" הוא שאל "רק מנסה שיהיה לי נוח." "בואי לכאן." ישבתי ממש קרוב אליו והוא שם את היד מסביב למותניים שלי. זה היה נהדר! לא רציתי לזוז מהמצב הזה. יכלתי להרגיש את היד שלו משחקת עם החולצה שלי ושהוא צפה בי "מאט." "מוטב שאני אלך. אני רק באתי להתנצל. את סולחת לי?" הוא שאל קם מהמיטה "כן." "מצויין אז... אני מנחש שאני אראה אותך בסביבה." הוא אמר יוצא החוצה מהחלון. יום אחד הוא ייצטרך ללמוד להשתמש בדלת. אני יודעת שזה קצר הפעם
תגיבו!!!!

Mai 17

New member
אהבתיייייי

אולי היה קצר אבל העניינים הולכים ומתחממים! חיחייח
זה רק משתפרררר ממש אהבתי..!

Mai 17

New member
אהבתיייייי

אולי היה קצר אבל העניינים הולכים ומתחממים! חיחייח
זה רק משתפרררר ממש אהבתי..!

bar jones

New member
מהמם..אבל אבל.. למה קצר?!

ומקפלייי... אני אוכל לבחור את השמות?! פליייזזזזזז

Rowdy Girl

New member
אמממ אוקיי../images/Emo9.gif

תשדכי לכל מקפלייר חברה חחחח ותתני לי תשמות
[עדיף במסר]

sap sapir

New member
מדהיםםםםםםם

כל כך יפהההה ומדהים ומהמם ופצצה ופשוט אהההההה חחחחח התלהבתי

McflyRule

New member
../images/Emo192.gifאוףף למה כל כך קצר? אבל מדהי

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

וואוו!! את כל כך מוכשרת...

רק עכשיו קראתי את כל הפרקים... ואני חייבת להגיד שזה ממש יפה!!!

למעלה