פרויקט הפרפר - דוגמאות

chayahd99

New member
../images/Emo204.gif פרויקט הפרפר - דוגמאות

לפני קצת יותר משבוע אהובה פירסמה פה בפורום את פרויקט הפרפר. להזכירכן, זהו פרויקט של מוזיאון השואה ביוסטון לזכר מיליון וחצי ילדים שנרצחו בשואה. במקרה שאתם מעוניינים לקחת חלק ועדיין אין לכם רעיון, מצאתי את האתר הזה המכיל דוגמאות למבחר בלוקים של פרפרים. יש לשלוח את הפרפרים עד ה - 30.06.2008 כמובן, נשמח לראות תמונות של הפרפרים שלכם אז אל תשכחו לצלם לפני שאתם שולחים

chayahd99

New member
איפה קראת את זה../images/Emo35.gif

באתר של המוזיאון לא מצאתי שום דבר בנידון. אשמח אם תוכלי להעלות קישור לידיעה.

חרוזית1

New member
האמת שאני לא יודעת להעלות קישורים אבל זה

היה בפורום WENT אמנות שימושית ועד כמה שאני זוכרת מישהי אמרה שדחו את סוף הפרוייקט עד 2010 . אני אשתדל לחפש את הדף הזה ואגיד לך.

chayahd99

New member
אשמח אם תמצאי את זה

לגבי הוספת קישורים: קודם כל את יכולה פשוט להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בגוף ההודעה. גם אם היא לא תופיע כקישור, אפשר להעתיק אותה לחלון חדש בדפדפן ולהגיע לאתר. עם זאת, הדרך הנכונה יותר, כדי שהקישור יופיע כקישור, היא להכנס ל-"הוסף תגובה" ולא "הוסף תגובה מהירה". במסך "הוסף תגובה" כתוב מתחת להודעה "קישורים בתוכן ההודעה". יש ללחוץ על זה ולהוסיף את הקישור עם טקסט מתוך ההודעה, או לחילופין להשתמש באופציית "כתובות אינטרנט נלוות". בנוסף, בדף הקישורים --> קטגוריה כללית, מופיעית מספר מאמרים המסבירים כיצד להשתמש באופציות השונות של מערכת הפורומים. שווה לעבור על המאמרים.

חרוזית1

New member
ראיתי הודעה של עדי לי מפורום הסריגה על דחית

פרוייקט הפרפר We had hoped to reach 1.5 million butterflies this year, but were not able to do this. We estimate that we are one-third of the way to reaching our goal. Therefore we have decided to extend the project to 2011 for exhibition in 2012. We will be updating our website soon with this information. בקיצר יש עוד הרבה זמן למי שטרם הספיקה. התערוכה עצמה תתקיים ב2012. העדכון כפי שרשמה יועלה לאתר שלהם בקרוב

chayahd99

New member
תודה על העדכון

בתקווה שבעוד כמה ימים הם אכן יעדכנו באתר את התאריכים המדוייקים.

למעלה