פרק 86 יצא D:

../images/Emo204.gifועכשיו לתגובת ה../images/Emo58.gif

היה פרק ממש טוב! אני נהנתי בצורה מפתיעה O: אולי בגלל שאיצ'יגו הופיע רק בפלאשבק קצרצר ולא עיוותו לו את הדמות הפרק הזה P: בכל מקרה, אין ספק שזה שילוב הדמויות הכי הזוי מכל מה שהיה עד עכשיו XD שלושת השתקנים- אורורו, צ'אדו ונובה, ואיתם הפטפטנית הראשית, מטסומאטו XDDD הממ. ראיתי משהו שלקוח מהמנגה, אבל זה לא היה נורא שהם השתמשו ברעיון וזה לא יפריע להמשך, אז נסלח להם... בעיקרון היה פרק ממש חמוד. היו כמה קטעים שקצת התפתלתי בגלל הציורים, אבל חוץ מזה היה ממש נחמד, וממש היתה לי הרגשה של "בליץ'" לאורך כל הפרק D: הם כתבו שהפרק הבא בעוד שבועיים ;-;

לבנדר א

New member
אה.. אוקי. 0.0;

ראנגיקו, סאדו, אורורו [ככה כותבים את זה?] ואיךשלאקוראיםלו נלחמים במאובן של טונה. WTF?! מה גם, שלא הבנתי מה בדיוק הפלשבק של כ הקרבות של איצ'יגו נתקעו שם באמצע המהומה. 0.0; אבל ראנגיקו חמודה בהחלט. XD היו כמה קטעים שהאנימציה הייתה בסדר. וכשאיךשלאקוראיםלו השתנק אחרי שהטונה המאובנת נעלמה ממש חשבתי שהוא הולך להקיא את אורורו. XD היו כמה קטעים שהזקן הזה היה מצויר ממש מפחיד. <____<;; והקטע עם הזה מהמנגה היה כ"כ לא נחוץ. 0.0; נו, תשימו את הטונה על המנגל ולכו הביתה לכל הרוחות, נמאס. >_< אבל ס"הכ, די בסדר בשביל פילרים.

marinaaa

New member
D=../images/Emo110.gif

הופה הופה צ'אד בוא בוא תעשה לי סיבובXD הקטע עם איצ'יגו היה מזה לא קשור. ><נובה כזה חמוד הוא הסמיק>< למה ציירו תזקן הזה כל כך מפחיד בכמה קטעים? זאת רק אני או שנובה ששכב על רנגיקו היה בלי חולצה?=O

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ^_________^

אנימציה חביבה ^^ נראה לי הם שינו את המדובב של צ'אד '-' או שזה רק אני ? קרבות חביבים ^_^ אין לי עוד מה לומר 3:

למעלה