שאלון חביב

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif שאלון חביב ../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif ../images/Emo205.gif

השאלון כתוב בלשון זכר אך מיועד לשני המינים
מה השעה עכשיו? שם: גיל: מה הספקת לעשות היום? מאכל אהוב: עונה אהובה: חיה אהובה: משקה אהוב: תחביבים: מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה שונא בעצמך? מוזיקה אהובה: חייזר, יש חיה כזו? לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? חתול או כלב? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? יותר חשוב-יופי או אופי? לישון או לקום? מקצוע אהוב: איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? מי המחנכת בכיתה א'? ב'? ג'? ד'? ה'? ו'? ז'? פרי אהוב: ירק אהוב: חטיף אהוב: ממתק אהוב:

ראשונה ../images/Emo9.gif

מה השעה עכשיו? 19:17 שם:כריסטינה גיל:18 מה הספקת לעשות היום? אחחחח ניצלתי את היום להשלים שעות שינה
מאכל אהוב:ציפ'ס עונה אהובה:קיץץץץץץץץץץץץץ, שמשששששששש אחחח ים
חיה אהובה:כלב (אך על פי שאין לי
אמא לא מרשה בעע) משקה אהוב:אממ קולה תחביבים:חח תנו לי כל היום להיות בטיולים ולראות אנשים לא צריכה יותר מזה
מה אתה אוהב בעצמך?אממ עיניים ,משדרות המון. מה אתה שונא בעצמך?פייי יש המון. מוזיקה אהובה:הכל מהכל חייזר, יש חיה כזו?ברור! לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו?איזה שאלה! חתול או כלב?כלב יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?כן
מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך?ואללה...
יותר חשוב-יופי או אופי?אממ תאכלס חצי חצי..
לישון או לקום?לישוןןןןןןן.... מקצוע אהוב:אין כזה דבר :S איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?חחח אני מיוחדת לא היתי בגן P: מי המחנכת בכיתה א'?אילנה משהו אם אני לא טועה ב'?גם אילנה לא בטוחה ג'?פנינה ד'?ירדנה ה'?ירדנה ו'?ירדנה ז'?ברוריה פרי אהוב:תפוח ירק אהוב:פלפל אדום חטיף אהוב:ציפ'ס ממתק אהוב:אגוזי תם ונשלם תוך 5 דק'

יאללה מעבירה את הזמן עד "המדרגות"

מה השעה עכשיו? 21:55 שם: גיל: מה הספקת לעשות היום? לעבוד להתאפר למצוא מישו שנראה לפנים ולאכול משו ממש חריף מאכל אהוב: פופקורן עונה אהובה:חורף חיה אהובה:חתול משקה אהוב:רד בול תחביבים:נו באמת מזה ג'ידייט? מה אתה אוהב בעצמך? הכל מה אתה שונא בעצמך? גם הכל מוזיקה אהובה: רוק פופ היפ הופ מזרחי מיוזיקל וקלאסי חייזר, יש חיה כזו? ברור לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? ברור חתול או כלב? חתול יש לך אהבה? עזבו מסובך אם לא, היית רוצה? מי לא? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? מרק מ"רנט" יותר חשוב-יופי או אופי? אופי לישון או לקום? לישון כל היום וכל הלילה מקצוע אהוב: גרפיקה איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? מי זוכר מי המחנכת בכיתה א'? אידה ב'?אידה ג'?ברכה ד'?ברכה ה'?תמי ו'?שרה ז'?עירית פרי אהוב:תות ירק אהוב:עגבניה חטיף אהוב:ציטוס שדונים ממתק אהוב: מקופלת

dk6

New member
וואו

גם מרק וגם יובל אהוב ליבי שווים בטירוף!!!! ליהי אני חשובתש אני מאוהבת! הוא נשוי או לא היובל הזה בכלל? אני צריכה להטריד אותו

EagleGirl

New member
יההה כמה זמן לא עשיתי שאלון

מה השעה עכשיו? שם: טורקיה גיל: 17 וחצי ביום שני הבא מה הספקת לעשות היום? לעבוד, לראות את בן דוד שלי, להיות בבית קצת ולנוח, ללכת לדודה אחרת לראות הקלטה של אמא'לה מאכל אהוב: סושי עונה אהובה: אביב חיה אהובה: חתול משקה אהוב: קולה ואייסקפה של שלמה תחביבים: סטנד אפ מוזיקה ולדבר בטלפון מה אתה אוהב בעצמך? ספונטנית מה אתה שונא בעצמך? עסוקה כל הזמן מוזיקה אהובה: היפ הופ, פופ טורקי חייזר, יש חיה כזו? כן לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? כן חתול או כלב?חתול יש לך אהבה? כרגע לא..... אם לא, היית רוצה? יש מישהו מהעבר מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מורכב מאוד.... גבר החלומתו שלי הוא טורקי עשיר שיודע להכין סושי יותר חשוב-יופי או אופי? אופי לישון או לקום? לישון מקצוע אהוב: לשון איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? טרום טרום חובה אצל תמי ראה לי - שם הכי נהנתי - זה היה בקרית אונו. בגן טרום חובה אניל א זוכרת איך קראו לגננת אבל לא אהבתי להיות שם זה היה בגני תקווה.... בגן חובה אצל פנינה בפ"ת... טיפה הילטרית אבל בסדר. מי המחנכת בכיתה א'? רחל ב'? שכחתי ג'? חסיה ד'? עירית ה'?עירית ו'?ורדה המלכה ז'? חניתה שתמות פרי אהוב: מלון ירק אהוב: אבוקדו חטיף אהוב: רפאלס ודורטוס גריל ממתק אהוב: טוויסט

Oren G

New member
../images/Emo178.gif לקח לי שעות

מה השעה עכשיו? 05:15 שם: אורן גיל: 23 מה הספקת לעשות היום? לעבוד, לישון ולישון מאכל אהוב: קובנה (רק התימנים יבינו מה זה
) עונה אהובה: העונה הראשונה של שמש חיה אהובה: רקון משקה אהוב: בננה מלון של ספרינג (הפסיקו לייצר
) תחביבים: בעיקר לצחוק כל השאר לא יותר חשוב מוזיקה אהובה: אי אפשר לענות על רגל אחת.. חייזר, יש חיה כזו? לא לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? כן חתול או כלב? לא היה לי את שניהם.. שניהם סבבה יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? יש מישהו שלא רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? צנועה, הכי חשוב יותר חשוב-יופי או אופי? בלי אופי שום יופי לא שווה . מנסיון. לישון או לקום? לקום אחרי 15 שעות עם כאבי גב זה באסה מקצוע אהוב: אה??? איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן פו הדוב הגננת שלי היתה חיה, ובגן חובה היתה לי גננת אחת שקראו לה אינס והשנייה רבקה. מי המחנכת בכיתה א'? יפה שמש (התחתנה והפכה ל'לביא') יש לי זכרון מטורף לפעמים ב'? עדיין יפה ג'? המורה הזאת שכחתי את שמה אבל אני זוכר שהיא היתה צעירה ואיך היא נראתה (אמא של אחת התלמידות דפקה לה כאפה פעם באמצע שיעור). ד'? עדנה שר שלום ה'? הילה פרידמן ו'? הילה פרידמן ז'? דניאלה יקירה פרי אהוב: מנגו ירק אהוב: שום דבר מיוחד חטיף אהוב: צ'יטוס המקורי ממתק אהוב: סניקרס

latex freak

New member
נמנמ

מה השעה עכשיו? 16:10 שם: קרן גיל: 15 וחצי מה הספקת לעשות היום? ללכת לבי"ס,לריב עם השומר כרגיל,להבריז משיעור ספורט,לעוף מ-2 שיעורים ולקבל הרשמה על זה שקראתי ספר במקום להקשיב למורה (כל זה ב-5 שעות). מאכל אהוב: עלי גפן ממולאים עונה אהובה:אביב חיה אהובה: איגואנה משקה אהוב: קולה תחביבים: בעיקר לקרוא מה אתה אוהב בעצמך? את העיניים שלי
מה אתה שונא בעצמך? את זה שאני מעצבנת מוזיקה אהובה: קלאסית ואופרה חייזר,יש חיה כזו? לא לדעתך אתה בן אדם שכיף לדבר איתו? כשאני במצב רוח טוב חתול או כלב? חתול! יש לך אהבה? נופ אם לא,היית רוצה? מין הסתם... מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? לא משנה,העיקר שיהיו לו עיניים יפות. יותר חשוב-יופי או אופי? אופי לישון או לקום? לישון מקצוע אהוב: לשון איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן חורש ולגננת קראו אסתי (אני לא מאמינה שאני זוכרת את זה) מי המחנכת בכיתה א'? אורלי ב'? אורלי ג'? טובה ד'? טובה ה'? אפרת מאיר ו'? אפרת מאיר ז'? ליאת קוליק פרי אהוב: עגבניה ירק אהוב: בצל חטיף אהוב: דובונים ואפרופו ממתק אהוב: סוכריות על מקל (כמה שיותר) ומסטיקים. :)

בכיף:

מה השעה עכשיו? 09.32 שם: מור! גיל: 14 מה הספקת לעשות היום? לקבל חתימה מהאיש שמדובב את סימבה במלך האריות 1(אל תשאלו...) ולקנות לאמא שלי מתנה ליומולדת (מכירים את זה שההורים מרגישים כאילו אתם שוכחים אותם אז אתם חייבים לעשות משהו שיוכיח שאתם לא?! אז זהו. שזה המצב.) מאכל אהוב: סחוג. עונה אהובה: בחורף קיץ ובקיץ חורף. חיה אהובה: ארמדיל. משקה אהוב: סודה ענבים. תחביבים: לישון, לצחוק, מחשב, טלויזיה, קולנוע, כתיבה, ציור, מוזיקה. מה אתה אוהב בעצמך? את החוש ההומור שלי כמובן. מה אתה שונא בעצמך? את הסקרנות ואת זה שאני מתעצבנת מהר. מוזיקה אהובה: סימפל פלאן כמובן. חייזר, יש חיה כזו? ברור. אח שלי. לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? הכי כיף שבעולם. חתול או כלב? חתול חיה סנובית. בטח שכלב. יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? מי לא? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? שיהיה לו הרבה חוש הומור, שיתמוך בדעות שלו, שיידע להעריך אנשים אחרים,שיהיה רציני שצריך, ושיהיה מצליח. יותר חשוב-יופי או אופי? בטח שאופי. לישון או לקום? לישון וכמה שיותר! מקצוע אהוב: יש כזה דבר?! איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן תאנה (indeed. ילדות עשוקה.) מי המחנכת בכיתה א'? אורנה? ב'? אורנה? ג'? מיכל? ד'? דפנה? ה'? ציפי? ו'?ברוריה. ז'?טובי. פרי אהוב: תפוז! ירק אהוב: מלפפון! חטיף אהוב: צ'יטוס! ממתק אהוב: טעמי.

עונה ../images/Emo99.gif

מה השעה עכשיו? אממ עוד מעט 2 שם: עידןןןן גיל: קטין מה הספקת לעשות היום? ביצפר ושאר הירקות.. מאכל אהוב: סיני
עונה אהובה: של איזה סדרה? חיה אהובה: אחח אמא
משקה אהוב: קולה תחביבים: כל היום אני בעבודה =\ מה אתה אוהב בעצמך? כמעט הכל מה אתה שונא בעצמך?רגליים בעע מוזיקה אהובה: כל מה שבא ליד חייזר, יש חיה כזו? ברור מה אין להם רגשות?
לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? בא-רור זה כאילו פאקצה שיו אני מהמהמת!!11789089 חתול או כלב? תנשמת לאפנים יש לך אהבה? והיא תתעורר ותגדל..
אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? לא יודע באמת שלא יותר חשוב-יופי או אופי? יופי בתאכלס לישון או לקום? לישון מקצוע אהוב:
איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן שולה הנה הטראומות באות מי המחנכת בכיתה א'? אני לא זוכר מה אכלתי אתמול בערב את רוצה שאני יגיד לךך מי הזונה שבגללה אני מה שאני היום?!?!? ב'? ג'<? ד'? ה'? ו'? ז'? פרי אהוב: איכס אפרסמון ירק אהוב: איכס מנדרינת פירות יער מעורבב עם חיטה מלאה ושערות כבש חטיף אהוב:לא יודע במבה וחומוס שולט באבא שלי ממתק אהוב: ss מה נגמר?? אוף

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo218.gif אני עכשיו ../images/Emo9.gif

מה השעה עכשיו? 21:06 שם: טל נמש הורוביץ גיל: 19 מה הספקת לעשות היום? צבא, טיולים עם סיון בעיר, טלפון מחו"ל, לרצות לישון.
מאכל אהוב: סלט, ספגטי עונה אהובה: סתיו חיה אהובה: כלב משקה אהוב: בירה, מים. תחביבים: ציור, מופעי סטאנד-אפ כמובן, כתיבה, מוזיקה ועוד כמה..
מה אתה אוהב בעצמך? רגישות מה אתה שונא בעצמך? רגישות מוזיקה אהובה: רוק חייזר, יש חיה כזו? נראה לי
לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? אני מקווה מאוד. חתול או כלב? כלב. יש לך אהבה?
חד צדדית נחשב?
אם לא, היית רוצה? כן. מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? מסובך מידי. יותר חשוב-יופי או אופי? גם וגם. לישון או לקום?
לישון. מקצוע אהוב: צילום וציור. איזה גן היית ומי היו הגננות שלך?
מי המחנכת בכיתה א'? מרים
ב'? כנ"ל. ג'? טוב דיי מיצינו לא? ד'? דיי כבר
ה'? נוווו... ו'? מי זוכר את זה? ז'? למה שאזכור את זה? פרי אהוב: תפוז.
ירק אהוב: מלפפון. חטיף אהוב: מממ..
ממתק אהוב:

Big Joni1

New member
אני../images/Emo3.gif

מה השעה עכשיו? 5:14 שם: ג'וני גיל: 13 מה הספקת לעשות היום? מלא דברים, צריך ללכת לבצפר עוד מעט. מאכל אהוב: ספגטי עונה אהובה: קיץ חיה אהובה: כלב משקה אהוב: פאנטה תחביבים: מחשב, טלוויזיה, חברים, כדורגל. מה אתה אוהב בעצמך? לא יודע. מה אתה שונא בעצמך? יותר מדי. מוזיקה אהובה: הכל בערך. חייזר, יש חיה כזו? יש. לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? נראה לי שכן
חתול או כלב? כלב יש לך אהבה? יש. אם לא, היית רוצה? אמרתי שיש! מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? מבחינה חיצונית או פנימית? יותר חשוב-יופי או אופי? אופי. לישון או לקום? להיות ער. מקצוע אהוב: ספורט?
איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן בת שבע ולגננת קראו... בת שבע
והייתה גם את אסתר העוזרת-גננת (למה אני זוכר את זה?!) מי המחנכת בכיתה א'? ליאת כהן. ב'? אותה ליאת. ג'? לאה אורשר (אשתו של גידי, מבקר הסרטים!!) ד'? שוב לאה. ה'? אורית פינזל
ו'? אורית גפן פינזל (התחתנה) ז'? אורית הזאת פרי אהוב: תפוז ירק אהוב: מלפפון חטיף אהוב: צ'יטוס ממתק אהוב: שוקולד לבן נמ

Twistttttt

New member
נדחפת ../images/Emo3.gif

מה השעה עכשיו? 16:09 שם: לי גיל: 17 מה הספקת לעשות היום? שיעור נהיגה, ביצפר, מבחן, לאכול וללמוד (קצת) לתנ"ך מאכל אהוב: כל מאכל של סבתא.. יש לי חשק עכשיו לארטישוק ממולא.. יאמי
(מחר!! מחר!!) עונה אהובה: אביב חיה אהובה: כלב משקה אהוב: מים תחביבים: מה אתה אוהב בעצמך? מבחינה חיצונית? העיניים, האף, החזה.. מה אתה שונא בעצמך? רגליים מוזיקה אהובה: הכל מהכל חייזר, יש חיה כזו? אולי, מי יודע? לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? יאפ חתול או כלב? כלב יש לך אהבה? יאם
אם לא, היית רוצה? מאוד.. אהבה זה כיף! מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? אושר.. יותר חשוב-יופי או אופי? שניהם יחד, אבל אופי.. לישון או לקום? לישון מקצוע אהוב: פסיכו' איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? גן פ"ג.. היו נטע, גאולה, ויולה.. מי המחנכת בכיתה א'? אושרה ב'?אושרה ג'? זיוה ד'? זיוה ה'?אורלי ו'?אורלי ז'? אביבית פרי אהוב: תפוח ירוק ירק אהוב: מלפלפון חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה/במבה ממתק אהוב: שוקולד

KaRiNuSh 20

New member
הכי לא קשורה בארץ ../images/Emo12.gif

אבל ראיתי שאלון, אז באתי.
מה השעה עכשיו? 19:14 שם: קרינה גיל: 21 מה הספקת לעשות היום? בינתיים כלום. תכף זזים לעשות כמה דברים. מאכל אהוב: תפוח אדמה. בכל צורה. בכל דרך.
עונה אהובה: חורף חיה אהובה: חתול משקה אהוב: מיץ אשכוליות אדומות תחביבים: מוזיקה, פסיכולוגיה, קשרים מסובכים, חברים, כתיבה, תרגום, סרטי אימה מה אתה אוהב בעצמך? את היכולת לתת ללא גבולות מה אתה שונא בעצמך? את המופנמות מוזיקה אהובה: בלדות רוק, ובלדות בכלל חייזר, יש חיה כזו? יותר מדי לדעתך אתה בן-אדם שכיף לדבר איתו? לפעמים חתול או כלב? חתול יש לך אהבה? יש לי המון אהבה כלפי אנשים אם לא, היית רוצה? מה היא אשת החלומות בשבילך/גבר החלומות בשבילך? פשוט כאלו שידעו לחבק, וידעו להקשיב, ולא יפחדו להפגין רגשות. יותר חשוב-יופי או אופי? היופי בא עם האופי לישון או לקום? לישון מקצוע אהוב: אנגלית איזה גן היית ומי היו הגננות שלך? וויזמיר. איזה גן רוסי מעפן. לא זוכרת איך קראו לגננות. מי המחנכת בכיתה א'? מירי משהו... ב'? רחל נדם ג'? אסיה מורגנשטיין ד'? רחל נדם ה'? שרה וויסבך ו'? שרה וויסבך ז'? סימה אופנהיים פרי אהוב: אשכולית אדומה ירק אהוב: פלפל ירוק חטיף אהוב: לא הכי אוהבת חטיפים...אם כבר צ'יפס טבעי או במבה ממתק אהוב: בראוניז

KaRiNuSh 20

New member
../images/Emo122.gif

ב"יופי בא עם האופי" לא התכוונתי שבן אדם טוב הוא בהכרח יפה או משהו כזה... התכוונתי שברגע שמתאהבים באישיות של בן אדם, וחושבים שהוא יפה מבפנים, הוא גם נראה לנו יפה מבחוץ.

למעלה