שאלון להחייאת הפורום

roin10

New member
../images/Emo204.gifשאלון להחייאת הפורום../images/Emo204.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"?

roin10

New member
עונה ראשון...

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר?האוס
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס?הכי מתאים לו האוס
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית?ברור,יש עוד הרבה נושאים
נכון שהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו?זה לא היה מוזר,זה היה מצחיק
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"?
,כמו הפרק של אתמול
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה?מאוד,במיוחד עכשיו

../images/Emo161.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס, אלא מי
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? אני אפילו לא מצליחה לדמיין אותו בתור מישהו אחר. התפקיד של האוס פשוט תפור עליו, נכתב בשבילו.
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא משהו שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? תלוי באיזו צורה של נחמדות. אבל כן, אפשר לומר שזה יהיה קצת לא קשור ולא 'האוסי'
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"- בטח
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? מאד!
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני לא מגדירה את עצמי כמבוגרת, אז אני אתחמק מהשאלה

עונהההה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר
האוס
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס
צ'ייס
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית לא יודעת אני לא יודעת כלום בנושאי רפואה וכאלה
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו כמובן
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"כן..
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחהמאוד ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? עשיתי כבר את השאלון הזה פעם...לא חשוב חיחי

danielle23

New member
אני..

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר: האוס וווילסון איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? אממ.. וואי קשה לי לדמיין אותו בתור דמות אחרת.. אין לי מושג האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? מבחינת רפואה או היחסים בין הרופאים? כי אם רפואה אני לא ממש מבינה בתחום אבל בשניהם כמובן שיש נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? האמת שמאוד! ואפילו קצת נחמד.. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" כן!! כל הסדרה הזאת גאונית.. וכל התחכומים שלהם! האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? דיי ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? לא מבוגרת..

נופ18

New member
נצל"שון קטנטן.....

למישהו יש תמנגינת פתיח של העונה הראשונה והוא\היא יכול\ה לשלוח לי?

Limy

New member
עונה :)

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס ווילסון. איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? קשה לחשוב על זה. הוא מתאים בצורה מושלמת לתפקיד של האוס. האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? אהמ. אפלפסיה? או שזה היה, אני לא בטוחה. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? זה יהרוס. הציניות והחוסר נחמדות שלו עושה את כל הסדרה :) גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" כן. האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? אני לא מתלוננת. ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני קטינה.

Hieros Gamos

New member
*משלימה פערים*

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? אי אפשר לתת לו דמות אחרת כי אז האוס לא היה האוס... האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? מה דעתכם על...לוידעת אני רוצה יותר על העבר של האוס למרות שמגלים לנו קצת בכל פרק. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לא. תלוי. אבל לא כל כך מוזר... גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"? כן. למרות ש...נו כן. בעיקר המשפטים של האוס. כי הם באמת גאונייים האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? לוידעת לא אכפת לי. מתי זה משודר אגב? (מלבד כל יום שלישי בשעה 9 (EST) בערוץ FOX בארה"ב?) ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני לא מבוגרת! ומסתבר שאני גם לא גבוהה...פאק, כל האירופאים האלה...

amit641

New member
התשובות לשאלון

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוסס איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? צ'ייס האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? הרבה דברים... נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לא... הוא כזה חמוד!!! גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" כה... בדרך כלל... האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? ממ...לא ממש שאלון נחמד

fire storm

New member
אמממ...

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? אהוס, בגלל העקוצנות שלו.
איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? יו לאורי הוא האוס. זהו. יש סיבה שהוא נבחן דוקא לתפקיד של האוס.
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? הייתי שמח לראות פרק של מין פלאשבק שרואים את האוס צעיר ב7 שנים יחד עם סטייסי, ואיך שהוא עובד בבית החולים מגולח, בלי מקל ועם חליפה כמו שצריך.
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? האוס הוא נחמד. בדרך המוזרה שלו.
גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"? זאת לא השאלה המתאימה, השאלה המתאימה היא: קרה לכם שלא אמרתם בסוף פרק כלשהו: "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!"?.
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? לא ידעתי שיש שידור חוזר =|

Tal2012

New member
../images/Emo12.gif לא עניתי על זה פעם ?

מן הסתם התשובות עכשיו יהיו שונות נראלי
איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס ווילסון איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? היה מצחיק לראות אותו בתור קדי
האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא יודעת.. הם הגאונים, לא אני
נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? לסטייסי מידי פעם. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" אמממ לפעמים
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? YES. דרך מעולה לסיים את סוף השבוע , עם איזה פרק עסיסי של האוס
ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני קטינה
( 16 וחצי )

Tal2012

New member
הם נראלי הכי דומים

קשה לי לדמיין את האוס בתור קמרון ( עם קול של בת זה יכול להיות מבדר. תנסו לדמיין לרגע את האוס בתור ה " ילדה הטובה שבחבורה " ... הממ.. יהיה תמים מידי, לא טוב ! ) האוס בתור צ'ייס ( השיער יכול להתאים לו
) אבל האוס בתור קדי... זה כבר משהו מיוחד

עונה ^^ ../images/Emo29.gif

איזה דמות היא האהובה עלייך ביותר? האוס (כמובן) & ווילסון (אני אעשה כל דבר כדי לא לכתוב שלושה ו' :X) איזה דמות הייתם נותנים ליו לורי להיות, אם לא היה האוס? יו כה מוכשר שהוא היה מסוגל לעשות כל תפקיד ^^. אבל אין מישהו שיוכל להיות האוס טוב כמוהו :X האם לדעתכם יש איזשהו נושא מעניין שעוד לא נגעו בו בתוכנית? לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו. נכון שיהיה ממש מוזר לראות את האוס מדבר בנחמדות למישהו? אני בוחרת לא להגיב לזה כרגע. גם לכם קורה לפעמים שאתם אומרים "WTF?! איך הם הצליחו לחשוב על זה?! זה גאוני!" המ, כל דבר בתוכנית גאוני
האם לדעתכם שעת השידור של האוס נוחה? יאפ. ומה שטוב זה שיש שידורים חוזרים בניגוד לעונה הראשונה... ערוץ 3 לא עושים עבודה טובה עם הסדרה הזאת... ולמבוגרים שבינינו קורה לפעמים שאתם חושבים לעצמכם " 45 דק' של סדרה ואני מבין את מה שניסו להסביר לי כל השנים"? אני לא ממש מבוגרת, ואנ יגם לא מבינה את השאלה

למעלה