שאלון לסופ"ש

• פותח הנושא benLN
  • פורסם בתאריך

benLN

New member
../images/Emo204.gif שאלון לסופ"ש../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלך: שיר השבוע שהנרי הפיק: אלבום השבוע: איך עבר עליך השבוע? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? ציפיות לשבוע הבא: המלצות: ספרים/אלבומים/טלוויזיה/קולנוע שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע עם המון אנרגיות טובות ואור בעיניים

תשובון:

שיר השבוע שלי: "יותר טוב לסלוח" שירי מיימון. שיר השבוע שהנרי הפיק: "בגידה". אלבום השבוע: "Spice Girls- The Greatest Hits" איך עבר עלי השבוע
לא משהו באופן כללי. התחיל בטוב ונגמר ברע. מה עשה לך את השבוע
אני מחכה ליום שבת בערב (מוצ"ש) כי אני נפגשת עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן. מה הרס לך את השבוע
יום רביעי בבוקר... ציפיות לשבוע הבא: שיהיה יותר טוב מהשבוע הזה... המלצות: ספרים/אלבומים/טלוויזיה/קולנוע: התוכנית של "מה קשור" נחמדה לאללה. אני מודה שבהתחלה לא הכי אהבתי את הבדיחות, אבל הם מצחיקים והראיונות שהם עושים קלילים.

benLN

New member
../images/Emo204.gif עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלך: piece of me- britney spears שיר השבוע שהנרי הפיק: על המסך של י אלבום השבוע: BRITNEY SPEARS- BLACKOUT איך עבר עליך השבוע? מצויין! חוץ מזה שלא ישנתי כ"כ... מה עשה לך את השבוע? המפקד והמפקדות שלי :] מה הרס לך את השבוע? חוסר שעות שינה והקור ציפיות לשבוע הבא: לישוןןןןן!!! ושימשיך להיות ככה כיף (= בלי עין הרע 5 5 5 המלצות: ספרים/אלבומים/טלוויזיה/קולנוע שכחתי איך קוראים לסרט הזה עם איזה ילדה עשירה שמתחלפת בגוף עם איזה עבריין גנב חחח סרט הורססס חחחח P= שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע עם המון אנרגיות טובות ואור בעיניים

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifשבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך: וואלה אין שיר השבוע שהנרי הפיק: Shiney and new אלבום השבוע: דיווה האוסף - דנה אינטר' איך עבר עליך השבוע? לא משהו, למען האמת מה עשה לך את השבוע? ימים קצרים בבית ספר... מה הרס לך את השבוע? חח אני לא אפרט
ציפיות לשבוע הבא: שום כלום. המלצות: ספרים/אלבומים/טלוויזיה/קולנוע החברים של אלוהים, של ליעד שוהם אני חושב.

EMANUELA XD

New member
עכשיו אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך: שיר השבוע שהנרי הפיק: אלבום השבוע:----אני יותר שומעת את עופרה חזה חידושים ורמיקסים לאלבום חדש שעומד לצאת
איך עבר עליך השבוע?---ברגיל
מה עשה לך את השבוע?----מחר יום חמישי יום האהבה--אהבה עם הבן זוג שלי שאני מטורפת עליו...
מה הרס לך את השבוע?-----שילמתי שכירות--"כאב לב,"הייתי מעדיפה לעשות קניות ופינוקים
ציפיות לשבוע הבא:---עדיין אין
המלצות: ספרים/אלבומים/טלוויזיה/קולנוע---סרט "בופור"

EMANUELA XD

New member
המשך

שיר השבוע שלך:---עופרה חזה ורק עופרה חזה שיר השבוע שהנרי הפיק:---shiney and naw

למעלה