שבתשלום אנשים.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifשבתשלום אנשים.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה

ססילייה

New member
גליייי!איזה כיף היה לראות אותך ברכבת!!../images/Emo23.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):חמישה רבעים. - שיר השבוע (כללי): Coldplay- Fix You - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:אורטיייייייייי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "התגעגעתי אז באתי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: כיף לא נורמלי - מאכל השבוע: פרח. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שלישי בחולון, וטקס סיום חובלים ברביעי :) - משהו שהרס את השבוע:עייפות וחום!...
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? היום כלום, מחר בחולון, ראשון פרילנד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בלאאאאאאאטיקה יו אר דה וואן!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את עוז ואורטל וקארין וכולם!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה עם איימיר!

a d i 8

New member
זה לא הבחור שהיה איתנו ביום הסטודנט?...

זה שעבדת עליי שהוא הומו?...

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): פעם ביומיים.
- שיר השבוע (כללי): סיכת מצב רוח - זבל, קליגרו - הפה והטלפיים. [כל השירים באלבום. ] - אלבום השבוע: קליגרו - הפה והטלפיים. - האדם שעשה לכם את השבוע: מי שראיתי אתמול בהופעה, חח. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתם באמת לא רוצים לדעת. >< - דבר שהשגתם השבוע: קליגרו - הפה והטלפיים.
- מאכל השבוע: פיצה ופוטטו. - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש והופעה של זבל.
- משהו שהרס את השבוע: O: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? קורס מד''צים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מד''צים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: :) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :) סתם: - תמונה:

ברוך245

New member
חםםםםםםםם!@#$%^&**)()&^$#@

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: זילבר ומלצ' - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " in you'r face מאמיל'ה" - דבר שהשגתם השבוע: חולצה מגניבהההההההה - מאכל השבוע: גלידה פיצוץ =] - משהו שעשה לכם את השבוע: שני-המלחמת מים שלישי- "המסיבת פיג'מות" אצל שירה רביעי- ת"א עם כל התחתים ואתמול בגלל הספונטניות =] - משהו שהרס את השבוע: האידיוט שאחרי כל אתמול והכיפיות היה חייב להרוס
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יוצאים מסתובבים אנאערף? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בת"א מאוד אבל מאוד מאוד חם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של ידידים שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשרליצה תיחנק למוות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו ללא השרליצה... סתם: - תמונה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifכההה, כפרעלייך :)

-שיר השבוע (של שייגעצ): "דווקא כשרצית"
- שיר השבוע (כללי): אביב גפן - המלחמה הבאה אביב גפן - מגיע לך יותר Mika - Lollipop Chris Brown - With You
וואי אני יכולה לשמוע אותו יומ שלם רצוווווף.
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ..אפי ובאבי, בת"א, היה כזה מצחיקקקקק. וכל הנשמות מהכיתה שכלכך התגעגעתי אליהםםם.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא רציתי לעשות מזה עניין כי אחרי הכל אני ביישן כל כך רוצה לפתוח דף חדש אבל הגוף חזק והלב חלש.." פפפפףףףףף.. בנאדם מתוסבך אני.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אפי, באבי ואני הולכות בשנקין, עוברת אמא עם ילד קטן חמוד.. באבי: "יא קטןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!$" אפי ואני: "|על הרצפה|
- דבר שהשגתם השבוע: וואי.כלכך הרבה.קניתי כלכך הרבה דברים שאני צריכה, שמלה מהעין השלישית, ג'ינס קצר, תיק מהמם, צמידים ושטויות, נעלי אצבע משובצות, שרשרת מהממת,חגורת כוכבים הכי יפה בארץ ועוד..
- מאכל השבוע: סנדוויץ' חביתה של ארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א.פעמיים
- משהו שהרס את השבוע: כאבי בטן
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי אצל חברה והיומ אני יוצאת עם הבחור, לרגל החצי שנה שלנו :)
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ת"א+כסף זה טוב!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממממ..שיעורי נהיגה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאתקדם בנהיגה, שאמצע כבר פאקינג עבודה, שנזמין מקומות לאילת@
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בכור המורה נהיגה
סתם:
- תמונה

B a m b o o k

New member
שוקולד

-שיר השבוע (של שייגעצ):שגר פגר - שיר השבוע (כללי): החלונות הגבוהים-ילדה קטנה
התמכרתי לשיר הזה! - אלבום השבוע: דנה עדיני-Big Girls - האדם שעשה לכם את השבוע:כפיר וירין שנורא שיעשעו ביום שני כשהיה חרא מצברוח
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אז בואי כבר הביתה ילדה קטנה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אל תלקקי את הספה, את לא אוהבת טונה"
- דבר שהשגתם השבוע:שני קילו פחות
עבר עוד שבוע בקייטנה, הכרתי כמה אנשים חדשים. - מאכל השבוע: בורקס פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת הפתעה של ניר, התקווה 6 בערד - משהו שהרס את השבוע: נקרעה לי העדשה
חרא מצברוח בכמה ימים:\ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? פארק ה' עם חברים וישנתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נגמרת הקייטנההההההההה$#&)#^*()@^*^%**(_%)(&*#@ א-ו-ש-ר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיףכיףכיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה כבר... סתם: - תמונה

אלינה מ

New member
"אני הייתי מזמין אותה לשמוע תקליטים"../images/Emo98.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים, אינטרקום, אוי ואבוי
- שיר השבוע (כללי): rise against - ready to fall, Metallica - Master Of Puppets
- אלבום השבוע: משקאות חריפים- שייגעצ ושל מטאליקה (לייב)
- האדם שעשה לכם את השבוע: אבא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי.. מחר יהיה יותר טוב, בשבילי"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: דיסק של מטאליקה, גיטרה חדשה!
- מאכל השבוע: צ'יפס P:
- משהו שעשה לכם את השבוע: גיטרה חדשה, אצל הדודים, "50 דייטים ראשונים" (מומלץ!!)
- משהו שהרס את השבוע: העבודה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חזרתי לפני כמה זמן מדודים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו מכל רגע כי לא נשאר לנו עוד הרבה זמן.. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להרוויח עוד כסף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בכייף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בני דודים מחו"ל סתם: - תמונה סופשבוע רגוע לכולם!

מיכמיך3

New member
איזה חום... ../images/Emo122.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): עייפתי. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני כבר עייפתי, הכמעט עייפתי מאוד..." עייפתי - נורית גלרון. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ושבו בנים לגבולם...
- דבר שהשגתם השבוע: פחות - מאכל השבוע: פופקורן. - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: שהמנהל אמר לי שיש מצב הוא מפטר אותי מהעבודה. =\ -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא משהו מיוחד... הייתי אצל חברה, ראינו סרט. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נהרס לי החופש..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור השבוע הזה במהרה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ידיד שלא ראיתי מלא, מלא זמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל. סתם: - תמונה

למעלה