../images/Emo15.gifלההההההלהלה
שיר השבוע של אליס- קווין אוף דה רודאו שיר השבוע לא של אליס- Wonderful Tonight - Eric Clapton אלבום השבוע- ציטוט השבוע-
-gal- אומר/ת: תודו שזה מפחיד! היום הגעתי לבצפר כמו בכול יום... הבצפר היה ריק, שומם, בלי אף אחד, אפילו השרת עוד לא הגיע. המשכתי ללכת בדרך לכיתה שלי, עברת ליד חדר המורים, אף אחד לא היה שם, רק החלון נשמע עם הרוח. המשכתי לזוז בבצפר רק שהוא לא ממש כבר היה נראה כמו בצפר כי כולו היה ריק, היה אפשר לשמוע רק את הרוח או את הברזיה מקררת את המים. הלכתי בכול בצפר כשהוא ריק וחשוך, עד שהגעתי לכיתה שלי שנמצאת בקצה בצפר -gal- אומר/ת: זה פוסט ראשון Zohar
אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -gal- אומר/ת: ולזין שלי אין שם -gal- אומר/ת: כן כבוד! Zohar
אומר/ת: יש לך זין? -gal- אומר/ת: זוהר ש...1 -gal- אומר/ת: את יודעת מה כן -gal- אומר/ת: נראה לי שכן -gal- אומר/ת: או שאני די בטוח שכן! Zohar
אומר/ת: שמע.. הרגליים שלי רועדות.. אני גם לא מצליחה לכתוב מרוב רעידות.. הפחדת אותי למוות בסיפור שלך, וואי כל הכבוד.. סופר דגווול -gal- אומר/ת: תודה תודה! -gal- אומר/ת: יש המשך Zohar
אומר/ת: לא באמת -gal- אומר/ת: אני יודע -gal- אומר/ת: גם אין המשך Zohar
אומר/ת: אההה Zohar
אומר/ת: אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -gal- אומר/ת: רגע אז איך זה יפה או לא? Zohar
אומר/ת: לא..
משהו טוב שקרה השבוע- אמממממ הפסדתי מבחן[?] משהו לא טוב שקרה השבוע- אני חולה
להקת/אמן השבוע- כל מיני תמונת השבוע->