שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו לא טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

mary06

New member
עוד אחד נגמר..

שיר השבוע של אליס-סיקמן! ואני בד"כ לא מקשיבה לו כי הוא מציק..ונו אקסיוסס נתקע לי בראש..וג'אנקהד מהבוקר.. שיר השבוע לא של אליס-אדגאיי SACRIFICE SKID ROW-IN A DARKENED ROOM (מעבר לזה שזה הצלצול של הפלאפון..) אלבום השבוע-אין משהו מיוחד ציטוט השבוע-לא זוכרת.. משהו טוב שקרה השבוע-סיימתי עם אזרחות
נעליים חדשות (הגיע הזמן אחרי שהסוליה לגמרי התפרקה מהקודמות..אבל קקשה לי להתנתק מהן
) ממ לא בטוחה מה עוד.. משהו לא טוב שקרה השבוע-אין משהו מיוחד..אולי אובר חרישה לאזרחות וספרות
להקת/אמן השבוע-אדגאיי תמונת השבוע-אין.. מחר 18
שבוע טוב ובהצלחה בהיסטורי ב' וכל השאר

nothingman1

New member
../images/Emo128.gif

שיר השבוע של אליס- god AM שיר השבוע לא של אליס- slipknot- duality אלבום השבוע- slipknot- the subliminal verses ציטוט השבוע- וקסלר בן זונה משהו טוב שקרה השבוע- שיעור בס אחרי בצורת של חודש וחצי, חזרה אחרי בצורת של חודשיים משהו לא טוב שקרה השבוע- 51 במתכונת בהיסטוריה, 73 מגן בהיסטוריה, אין הופעה בבארבי, הסתפרתי, היום הכי גרוע בחיים שלי להקת/אמן השבוע- porcupine tree/ slipknot תמונת השבוע-

everynormal

New member
יאללה עונה

שיר השבוע של אליס- סלודג' פקטורי שיר השבוע לא של אליס- דיס לאב- פנתרה וויסקי אין דה ג'אר- מטאליקה איים ברוקן- פנתרה אבריבאדי'ז פול- אוונסנס מאנקי ביזנס- סקיד רואו ועוד שאני לא זוכרת אלבום השבוע- אין ציטוט השבוע- "- אמא שלי התחתנה בגיל 17." -"חחחחחח עלק התחתנה, בטח בטח....." -"שתקי, את ההורים שלך בכלל התחתנו אחרי שאמא שלך הייתה בהריון של אחותך" -"מה את רומזת שאחותי היא ילדת אופס?! אמא שלי לא הייתה שרמוטה כמוני!!" -"בטח, בטח וכשהיא הייתה בהריון ממך היא בטח החליקה במדרגות ואמרה אופס איי דיד איט אגיין..." XD משהו טוב שקרה השבוע- 95 במתכונת בהסטוריה, מגן 100 בהיסטוריה (הייתי בהלם!), עברה הבגרות בהסטוריה, וקבעו לי תור להוריד את הגשר משהו לא טוב שקרה השבוע- שיש בקושי זמן להתכונן ללשון להקת/אמן השבוע- אין אחד ספציפי תמונת השבוע-אין

Aline In Chains

New member
Bleak.

שיר השבוע של אליס- רוטן אפל. שיר השבוע לא של אליס- bleak-opeth. אלבום השבוע- אין. ציטוט השבוע- עזבו. משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי עם היסטוריה.. משהו לא טוב שקרה השבוע- עזבו. להקת/אמן השבוע- קווין,ולד זפלין. תמונת השבוע- > סתם יצא מגניב

Glycerine Flesh

New member
D:

שיר השבוע של אליס- דאון אין א הול, כמו תמיד P: שיר השבוע לא של אליס- Trivium - Entrance of the conflagration אלבום השבוע- Radiohead - The Bends ציטוט השבוע- אין P: משהו טוב שקרה השבוע- אמ..האמת שאין ממש.. משהו לא טוב שקרה השבוע- טאריוש חולה להקת/אמן השבוע- הפפרז תמונת השבוע- אין

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלההההההלהלה

שיר השבוע של אליס- קווין אוף דה רודאו שיר השבוע לא של אליס- Wonderful Tonight - Eric Clapton אלבום השבוע- ציטוט השבוע-
-gal- אומר/ת: תודו שזה מפחיד! היום הגעתי לבצפר כמו בכול יום... הבצפר היה ריק, שומם, בלי אף אחד, אפילו השרת עוד לא הגיע. המשכתי ללכת בדרך לכיתה שלי, עברת ליד חדר המורים, אף אחד לא היה שם, רק החלון נשמע עם הרוח. המשכתי לזוז בבצפר רק שהוא לא ממש כבר היה נראה כמו בצפר כי כולו היה ריק, היה אפשר לשמוע רק את הרוח או את הברזיה מקררת את המים. הלכתי בכול בצפר כשהוא ריק וחשוך, עד שהגעתי לכיתה שלי שנמצאת בקצה בצפר -gal- אומר/ת: זה פוסט ראשון Zohar :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -gal- אומר/ת: ולזין שלי אין שם -gal- אומר/ת: כן כבוד! Zohar :) אומר/ת: יש לך זין? -gal- אומר/ת: זוהר ש...1 -gal- אומר/ת: את יודעת מה כן -gal- אומר/ת: נראה לי שכן -gal- אומר/ת: או שאני די בטוח שכן! Zohar :) אומר/ת: שמע.. הרגליים שלי רועדות.. אני גם לא מצליחה לכתוב מרוב רעידות.. הפחדת אותי למוות בסיפור שלך, וואי כל הכבוד.. סופר דגווול -gal- אומר/ת: תודה תודה! -gal- אומר/ת: יש המשך Zohar :) אומר/ת: לא באמת -gal- אומר/ת: אני יודע -gal- אומר/ת: גם אין המשך Zohar :) אומר/ת: אההה Zohar :) אומר/ת: אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -gal- אומר/ת: רגע אז איך זה יפה או לא? Zohar :) אומר/ת: לא..
משהו טוב שקרה השבוע- אמממממ הפסדתי מבחן[?] משהו לא טוב שקרה השבוע- אני חולה
להקת/אמן השבוע- כל מיני תמונת השבוע->

Girl In The Box

New member
...

שיר השבוע של אליס-ג'אנקהד שיר השבוע לא של אליס-כל מיני של מטאליקה,נייטוייש והדורס אלבום השבוע-אין משהו מסוים ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע-לא זוכרת משהו לא טוב שקרה השבוע-סתם שבוע נאחס להקת/אמן השבוע-מטאליקה תמונת השבוע-

למעלה