שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

nothingman1

New member
../images/Emo166.gif

שיר השבוע של אליס- מלכת הרודיאו שיר השבוע לא של אליס- פריימוס- יותר מדי גורים אלבום השבוע- זעם נגד המכונה- זעם נגד המכונה ציטוט השבוע- קללה נגד מכשפות: "צואה חמה בסלים קרועים ונקובין לפניכן, נשים כשפניות! יהי רצון שימרטו שיערות ראשיכן שבהן אתן עושות כשפים, ותתגלה קרחתיכן. יהיה רצון שהרוח ישא את אותם פרורי לחם שאתן מכשפות בהם. יהיה רצון שיפתזרו התבלינים שלכן, וישא הרוח אותו כורכום חדש שאתן אוחזות בידיכן לחשף בו, נשים כשפניות!" משהו מעצבן שקרה השבוע- שאני לא מצליח ללמוד משהו טוב שקרה השבוע- שיר בס מועיל להקת/אמן השבוע- המורה שלי לבס תמונת השבוע-

everynormal

New member
אני

שיר השבוע של אליס- קווין אוף דה רודיאו שיר השבוע לא של אליס- אוונסנס- סוויט סקריפייס אלבום השבוע- אין ציטוט השבוע- לא זוכרת.... משהו מעצבן שקרה השבוע- שהלחץ לקראת הבגרויות הראשונות לאט לאט מתחיל להיות מורגש יותר משהו טוב שקרה השבוע- יש לי נעליים חדשות להקת/אמן השבוע- אליס תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
אניי:]

שיר השבוע של אליס- ווד, אחריי הרבה זמן =) . שיר השבוע לא של אליס- אופת' בעיקר. |מכורה|. , וידיים למעלה של כנסיית השכל. אלבום השבוע- שמעתי את בליץ' כמה פעמים..של נירוונה. ציטוט השבוע-" בגד ימים" משהו מעצבן שקרה השבוע-מרפי כוסאמא שלו. משהו טוב שקרה השבוע- המ, היום קוקי
להקת/אמן השבוע- אופת'.. תמונת השבוע- אני..

יוסף השד

שיר השבוע- תתחיל מאפס-ירמי קפלן אלבום השבוע- בכיף-אינפקציה ציטוט השבוע- 1. (אבא של חבר שלי, שהוא צפר במקצועו, נכנס לחדר באמצע סעודה משפחתית וצועק) :"ואוו ראיתי בין העצים וצילמתי אותו!! הוא היה בולבול כזההההה גדול!" 2. אני: "למה קוראים למזכירות ככה? הן בכלל לא מזכירות!" חבר: "דווקא אני מסתכל על רוזיטה (המזכירה שלנו) והיא מזכירה לי זונה! משהו מעצבן שקרה השבוע: לא זכור לי משהו טוב שקרה השבוע: פרופיל 45
להקת השבוע-אינפקציה תמונות השבוע-

Big bear

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס- Don't Follow שיר השבוע לא של אליס- Tool - Eulogy אלבום השבוע- ציטוט השבוע- "שביתות זה נעים בתחתונים" משהו מעצבן שקרה השבוע- הפלאפון נשכח. משהו טוב שקרה השבוע- שביתות? להקת/אמן השבוע- Tool תמונת השבוע- חע D:

tbents

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של אליס- Down in a hole... שיר השבוע לא של אליס- וואי, זה קשה...יש כל כך הרבה השבוע! אלבום השבוע- Century child-Niughtwish ציטוט השבוע- "תגידי, אני דפוקה?!" "לא, את סתם פריקית"
משהו מעצבן שקרה השבוע- מבחן במת'... משהו טוב שקרה השבוע- 4 אלבומים של נייטוויש ואחד של סונטה, זה נחשב לדבר טוב?
להקת/אמן השבוע-נייטוויש, ללא ספק. תמונת השבוע- אמן וזה יהיה הקעקוע שלי...

maog

New member
../images/Emo195.gif

שיר השבוע של אליס- Sickman שיר השבוע לא של אליס- Opeth - The Moor אלבום השבוע- Opeth - Still Life ציטוט השבוע- אין. משהו מעצבן שקרה השבוע-
אלכוהול זה רע משהו טוב שקרה השבוע- השביתות שהיו!
להקת/אמן השבוע- Opeth
תמונת השבוע- חהחה, אני הולכת להדפיס את זה על חולצה.

MiMiMor

New member
והו. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס- Frogs. שיר השבוע לא של אליס- Stinkfist של TOOL. אלבום השבוע- AENIMA של TOOL. ציטוט השבוע- =\ משהו מעצבן שקרה השבוע- בוטלה המתכונת והכל נדחה |: משהו טוב שקרה השבוע- שבת..
להקת/אמן השבוע- Tool. תמונת השבוע- אמממ עזריאלי

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo170.gifחעחע

שיר השבוע של אליס- Them Bones שיר השבוע לא של אליס- Radiohead - Inside my head אלבום השבוע-Money For Nothing ציטוט השבוע- נמנמ .. @_@ אני ריקה! משהו מעצבן שקרה השבוע- שומדברD: השבוע היה אחלה באחלה ! משהו טוב שקרה השבוע- יום עצמאות! :) להקת/אמן השבוע- בהחלט רדיוהד :) תמונת השבוע- פאי תותים שאפיתי! הוא כ"כ שולעט!

למעלה