שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

s t a

New member
גגכגמעכחעיוכעיךלףהמגךל

שיר השבוע של אליס-I Stay Away שיר השבוע לא של אליס- So Real+ Last Goodbye+Lilac Wine+Corpus Christi Carol- Jeff Buckley Dire Straits - Eric Clapton & Mark Knopfler - Layla אביתר בנאי - תתחנני אלי+אבות ובנים להקת/אמן השבוע-אביתר בנאי וג'ף באקלי

nothingman1

New member
I know the pieces fit

שיר השבוע של אליס- junkhead שיר השבוע לא של אליס- Pearl jam- spin the black circle אלבום השבוע- Chris cornell- Euphoria morning ציטוט השבוע- ילד א': "אנחנו נמצאים בבי"ס רוב החיים שלנו" ילד ב': "אפילו יותר מרוב החיים שלנו!" משהו מעצבן שקרה השבוע- הייתי בהופעה של מוניקה סקס והם היו גרועים משהו טוב שקרה השבוע- אין ממש להקת/אמן השבוע- כריס קורנל

Girl In The Box

New member
.....

שיר השבוע של אליס- Godsmack,sludge factory,heaven beside you שיר השבוע לא של אליס- Doors-hello i love you Dream Theater-Strange Deja Vu Garbage-the world is not enough אלבום השבוע-alice in chains אחותי קנתה לי אותו
ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע-ללמוד למגן ביהדות
,תיגבורים והתחרפנות שלי משהו טוב שקרה השבוע-הדיסק של אליס להקת/אמן השבוע-הדורס ואליס תמונת השבוע-

everynormal

New member
תתחדשי!!

וואי אליס אין צ'יינס זה אלבום כל כך טוב, הארדקור אליס

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- סיקמן שיר השבוע לא של אליס- בלק וולווט של איזה זמרת אחת בשם הלנה משהו שכחתי את שמה אלבום השבוע- דירט ציטוט השבוע-"מה ההסתברות שיהיו שתי שאלות בהסתברות השנה בבגרות?" משהו מעצבן שקרה השבוע- יש מיני מתכונת במתמטיקה ביום שלישי וכולם בלחץ משהו טוב שקרה השבוע- יום עצמאות להקת/אמן השבוע-אליס תמונת השבוע-אין

mary06

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- junkhead, down in a hole שיר השבוע לא של אליס- primal fear- demons and angels raphsody-emerald sword משהו מעצבן שקרה השבוע-צריכה להוסיף חלקים לספר פרוייקט..כבר חשבתי שסיימתי איתו. משהו טוב שקרה השבוע-פיקניק עם חברים ביום עצמאות..ראיתי סרטים שמזמן רציתי לראות (סיפורי נרניה, לדפוק חתונה) להקת/אמן השבוע-פריימל פיר

Aline In Chains

New member
אני..

לא נעלמתי
היו לי בעיות באינטרנט, ולא הצלחתי להגיב.. - שיר השבוע של אליס- לאב הייט לאב. שיר השבוע לא של אליס- אופת'. אלבום השבוע- אין. ציטוט השבוע- אין. משהו מעצבן שקרה השבוע- אינטרנט! משהו טוב שקרה השבוע- גור
להקת/אמן השבוע- אופת'. תמונת השבוע- > אני שנה שעברהXD

מ א י י ק

New member
../images/Emo99.gif|ילד||תינוק|../images/Emo19.gif

ותיזהרו להתחיל עם התגובות שלכם,זה יסתיים רע

-(|:->

שיר השבוע- פרפר-מוניקה סקס אלבום השבוע- פצעים ונשיקות (איפה יוסל'ה?
) ציטוט השבוע- קרני גנב לי אז ממ.. "אם המח שלך היה שוקולד הוא בקושי היה ממלא עדש!" משהו מעצבן שקרה השבוע- 60 במתכונת בגמרא
משהו טוב שקרה השבוע- יום העצמאות, נהנתי בהופעות, ישנתי אצל קרני ועשיתי מנגל ויצא טעים D: להקת\אמן השבוע- דן תורן תמונת השבוע- מל"ג בעומר שעבר

nothingman1

New member
שיר השבוע של מוניקה? אני הייתי עושה עליהם חרם

שמח שנהנית אצלי

חח אתה מגזים

כל פעם שדיברנו על מה לעשות ביום העצמאות אני הזהרתי שמוניקה נשמעים גרוע ככה למה ציפית בדיוק? אם היית חושב על זה קודם היית צריך לדעת שזה מה שהולך להיות שם אבל סך הכל האווירה היתה נחמדת אולי היית נהנה יותר אם לא היית מפספס את ההופעות שלפני אני גם שמיח
ומחר יש תנ"ך מ-3 עד שמסיימים את ספר עמוס

nothingman1

New member
חח נחמד שאתה מודיע לי את מה שאני הודעתי לך

ואני לא עושה תנ"ך השנה יודע למה? כי אני משוגע

למעלה