שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

«Jimmy Page»

New member
ממ~

שיר השבוע של אליס- Again למען האמת שיר השבוע לא של אליס- כל כך הרבה. Jimi Hendrix- Angel, The Wind Cries Mary, Bold as Love Bob Dylan- Lay Lady Lay Mudhoney- Empty Shells Screaming Trees- Sworn and Broken Porcupine Tree- Trains, The Sound of Muzak Kyuss- Space Cadet אני חושב שזהו. :ם אלבום השבוע- בהחלט Porcupine Tree- In Absentia ציטוט השבוע- אין ציטוט, אבל הייתה שיחה משעשעת על תינוקות ממשלתיים שיודעים לתפעל נשק אוטומטי. משהו מעצבן שקרה השבוע- אין :} משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי עם תנ"ך. כלומר, יש עוד את הבגרות, אבל המגן עבר בהצלחה, וזה מה שחשוב. הכנות לל"ג בעומר, לילות לבנים מלאי וויסקי והרבה הרבה חופש. להקת/אמן השבוע- ואני אלך דווקא עם פינק פלויד. ליוו אותי בכמה שעות של היי לא נורמלי, בצורה הכי טובה שיש. תמונת השבוע- שוב עצלן.
http://img263.imageshack.us/img263/2568/emptyshellsas4.jpg חפרתי.

בלובנד

שיר השבוע- למיה יש אקדח\ היינו עושים אהבה\ איתך אל הים\ תנו לי לשתות\ לקטוף את הירח\ האביב הנצחי\ השיר מהגן- כנסיית השכל (גרסאות חדשיות) אלבום השבוע- אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל ציטוט השבוע- " יא דפוק! אכלת גדי באמא'שלו!" משהו מעצבן שקרה השבוע- נתקעתי קצת בבגרות בגמרא משהו טוב שקרה השבוע- הסרט 300 להקת השבוע- כנסיית השכל תמונת השבוע- ואם ביום שישי לא בא לי?

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- נו אקסקיוזס שיר השבוע לא של אליס- ווארלוק- אול ווי אר אלבום השבוע- טמפל אוף דה דוג ציטוט השבוע-לוזוכרת אף פעם!! משהו מעצבן שקרה השבוע- יום רביעי תקעו לנו מלא תיגבורים משהו טוב שקרה השבוע- מסיבת יומולדת לאחותי, הופעה של סינרגיה להקת/אמן השבוע- טמפל אוף דה דוג תמונת השבוע- X

s t a

New member
יעיעמכעורלחך'קאוןעלךנ

שיר השבוע של אליס- I Stay Away שיר השבוע לא של אליס- Mad Season - Long Gone Day, River of Deceit Joni Mitchell - Big Yellow Taxi, California, Help Me, River Jeff Buckley - Opened Once, Everybody Here Wants You James Taylor & Joni Mitchell - You Can Close Your Eyes, he played real good for free אלבום השבוע- Above של מד סיזן משהו טוב שקרה השבוע-התקבלתי למגמת תיאטרון!:] להקת/אמן השבוע- ג'ף באקלי, מד סיזן וג'וני מיטשל

everynormal

New member
מזל טוב!!

גם אני מגבירה תיאטרון ופשוט אין מקצוע יותר כיף מזה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifבווו

שיר השבוע של אליס- Dirt שיר השבוע לא של אליס- Ten Years After - I'd love to change the world אלבום השבוע-above ציטוט השבוע- "תפסיקו לבכות!", "אנחנו לא יכולים, נהרסו לנו החיים!", "אז תחשבו על דובי פנדה" משהו מעצבן שקרה השבוע- לא משנה משהו טוב שקרה השבוע- לא היה מיצ"בD: להקת/אמן השבוע- מד סיזן תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
אני

שיר השבוע של אליס- לאב הייט לאב.. שיר השבוע לא של אליס- דימון אוף דה פול=אופת'. אלבום השבוע- אין. ציטוט השבוע- יש כ"כ הרבה
משהו מעצבן שקרה השבוע- מבחנים. משהו טוב שקרה השבוע- בצפר.באמאשלי. להקת/אמן השבוע- אופת'..כבר חודש. תמונת השבוע- >

mary06

New member
עונה

שיר השבוע של אליס-ממ ג'אנקהד. שיר השבוע לא של אליס-כל מיני של נייטוויש, וחרשתי על השיר של פינלנד לאירוויזיון (שיר יפה, ופינים שולטים) אלבום השבוע-ווישמאסטר של נייטוויש. ציטוט השבוע-לא זוכרת /: משהו מעצבן שקרה השבוע-עוד תיקונים לספר פרוייקט..נשבר לי ממנו כבר..רוצה לחנוק את המנחה..וחגגנו לאחותי ובעלה יומולדת השבוע 3 פעמים כי כל פעם אורחים אחרים הגיעו..זה היה כמו לופ תקוע, נשבר לנקות כלים /: משהו טוב שקרה השבוע-ממ שום דבר..אבל עכשיו למשל אני צופה בקליפים של אליס (מכינה את עצמי לפינה השבועית חח) במקום ללמוד למתמטיקה..:) להקת/אמן השבוע-אליס ונייט. לג בעומר שמח, ותחשבו על הסביבה דאמט ..

למעלה