שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו לא טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע- סופ"ש טוב שיהיה:]

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- נאטשל שיר השבוע לא של אליס- וויב גודביי- כריס קורנל איי ריממבר יו- סקיד רואו פרל ג'אם- סטייט אוף לאב אנד טראסט, נות'ינגמן, אימורטליטי והיו עוד מלא אבל שכחתי אלבום השבוע- לא זכור לי שהיה ציטוט השבוע- היה איזה אחד! ושכחתי אותו..... משהו טוב שקרה השבוע- יום ראשון כשגיליתי שקיבלתי 100 במתכונת במתמטיקה, וציון מגן 95 משהו לא טוב שקרה השבוע- יש הרבה, כמו למשל בגרות במתמטיקה....(הציוני מגן והמתכונות אשכרה לא אומרים כלום) להקת/אמן השבוע-פרל ג'אם תמונת השבוע------> סופ"ש טוב שיהיה:] גם לך =]

mary06

New member
סקיד ../images/Emo99.gif

ואת מתכוונת לגרסה הישנה עם סבסטיאן או העיוות עם הניו גאי?

everynormal

New member
לגרסה הישנה כמובן

את הגרסה החדשה לא שמעתי,אפילו לא ידעתי שיש, אבל לפי הרושם שקיבלתי ממך אני מבינה שהיא לא משהו...

mary06

New member
חחחח

דמייני את איי ריממבר יו בגירסת רוק מהירה עם סולן פשוט יחסית..בעצם..אל :) סבסטיאן
את יודעת שהוא היה אורח בכמה עונות של בנות גילמור בתור רוקיסט מזדקן? עדיין יש לו שיער ארוך והוא לא נראה כל כך שונה..מתבגר יפה..

everynormal

New member
כן הוא באמת נראה כמו פעם, לא השתנה

וואלה הופיע בבנות גילמור? חחחחחח דווקא הרבה רוקרים התארחו בכל מיני סדרות, גם בון ג'ובי התארח פעם באיזו סדרה ששכחתי את שמה

s t a

New member
נחלךכהעמלךףדכךףדל

שיר השבוע של אליס- לא היה שיר השבוע לא של אליס- Chris Cornell - Can't Change Me,You Know My Name, Wave Goodbye Jeff Buckley - Witches' Rave, Song to No One אלבום השבוע-Jeff Buckley - Sketches for My Sweetheart The Drunk להקת/אמן השבוע- ג'ף באקלי וכריס קורנל תמונת השבוע-

Girl In The Box

New member
....

שיר השבוע של אליס-would שיר השבוע לא של אליס-כל מיני של ג'ף באקלי,נייטוויש ואפיקה אלבום השבוע-grace-jeff buckley משהו טוב שקרה השבוע-אני אחרי הבגרות במתמטיקה משהו לא טוב שקרה השבוע-ולפני המגן בלשון :( להקת/אמן השבוע-ג'ף באקלי
תמונת השבוע-

mary06

New member
ממ

שיר השבוע של אליס-סאנשיין נתקע לי בראש, וולד, סלודג' מעולם לא יצא מהראש
שיר השבוע לא של אליס-אדגאיי-סופרהירוס (הוא גרוע אבל קליט בטירוף) ואסיילום, קרימסון ריידר של מאסטרפלאן.. אלבום השבוע-רוקט רייד של אדגאיי (למרות שהוא לא כזה טוב.לעומת הקודמים) וכמה של נייטוויש, אוה ואליס אנפלאגד הדיוידי שעושה לי צמרמורות כל פעם מחדש.. משהו טוב שקרה השבוע-מפגש פורום נייטוויש, מגן 90 בתנך, ממ אני בקושי זוכרת מה היה בתחילת השבוע /: אה נייטוויש הוסיפו את ישראל למסע ההופעות!!! שזה מדהים!! לא יודעת מה איתכם, אבל אני יודעת איפה אהיה ב6 לאוקטובר :) משהו לא טוב שקרה השבוע-ביטלו מסיבת סיום כי יש לנו בהמות בשכבה שהחריבו את הבצפר במה שהיה אמור להיות תעלול פשוט עם מלא אלכוהול ומוזיקה עד שעות הבוקר בבצפר..הם פשוט הוסיפו להרוס את הקירות ולשרוף כמה דברים../: אוה ובגרות קקי במתמטיקה.. להקת/אמן השבוע-נייטוויש/אליס/אדגאיי/מאסטרפלאן שבוע טוב :)

mary06

New member
עכשיו את יודעת :)

מה זה פורסם בוואינט, מטאליסט ובעמוד של הפורומים של תפוז תקעו את פורום נייטוויש וכתבו שהם מגיעים :)

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס- ווד שיר השבוע לא של אליס- Valentine Lost אלבום השבוע- כל מיני ציטוט השבוע- "איכס זמר אני לא מדבר איתך יותר!", "למה?", "אה לא אני כן מדבר איתך"

לחיות זה לא הכל בחיים

שיר השבוע- פאק דה סיסטם-סיסטם אוף אה דאוון אלבום השבוע- שכחתי מה שמו >< האלבום של דפנה והעוגיות ציטוט השבוע- 4 יציאות של אבא שלי: 1. "היה לך פעם קקי 40 סנטימטר?" 2. "לא אכפת להם מהפריפרייה, אבל ברגע שיפול טיל בשנקין, אז הממשל יפסיק להיות קוקסינל" 3. "אם היונה הומו, אז מה בעלה?... הומו!!" 4. "במציאות, שלא כמו בווקר, שוטר שלא בתפקיד שלו, אתה יכול לרצוח לידו, וזה יעניין לו את הבולבול" משהו טוב שקרה השבוע- מגן 86 בתנ"ך משהו רע שקרה השבוע- מתכונת לא משהו בלשון להקת השבוע- דפנה והעוגיות

Shemesh161

New member
352412

שיר השבוע של אליס- לא שמעתי אליס השבוע. שיר השבוע לא של אליס- jeff buckley - grace jeff buckley - forget her jeff buckley - lover,you shouldve come over. אלבום השבוע- jeff buckley - grace ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- נוטינג. משהו לא טוב שקרה השבוע- כל השבוע הזה היה גרוע. להקת/אמן השבוע- JEFF BUCKLEY, ללא ספק. תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
אני

שיר השבוע של אליס- אגיין. שיר השבוע לא של אליס- לד זפלין. אלבום השבוע- אירלי דאייס-לד זפלין. ציטוט השבוע- יותר מידי. משהו טוב שקרה השבוע- גור:] משהו לא טוב שקרה השבוע- סתם:] להקת/אמן השבוע- לד זפלין. תמונת השבוע- > סופ"ש טוב שיהיה:]

nothingman1

New member
../images/Emo6.gif

אם מסתכלים על זה מהתמונה שבפינה השמאלית למעלה וממשיכים בכיוון השעון זה נראה ככה: 1-ממ... מה אני אעשה עכשיו? 2-אני הולכת לדקור לעצמי את הפנים עם קקטוס! 3-אההה... סתם עבדתי עליכם!
4-איזה כיף לעבוד על אנשים

למעלה