שירשור פרק: אנשים יפים

always be me mc

New member
../images/Emo204.gifשירשור פרק: אנשים יפים../images/Emo204.gif

קצת חבל לי שבשבועיים האחרונים אין ממש שירשורים ל"אנשים יפים" ודווקא הפרקים יפים אז אם אין מתנגדים אני אקח את זה על עצמי(גם ככה לא נשארו עוד הרבה פרקים אז אפשר להשקיע
)
שם הפרק: יהלומים שחורים, שקרים לבנים(ובאנגלית אותו הדבר.)
מס' הפרק: 13
תקציר הפרק(קרדיט למדריך הוט): מטי מודיעה ללין שמצאה משקיע לעסק שלהן; סופי יוצאת לטיול סקי עם חבריה לכיתה, במהלכו מתהדקים קשריה עם כריס פריצ'ט; הבנות רושמות את לין לאתר היכרויות למרות מחאותיה.
זמן שידור הפרק: 21:17
ש.ח לפרק: שישי 20:22

adi love noa

New member
בדיוק עכשיו חשבתי לפתוח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

נשמע פרק נחמד... והתמונה של סופי ששמת ממש חמודה

adi love noa

New member
../images/Emo6.gifזה היה פרק מצחיק

קודם כל אני רוצה לומר שכריס הוא המתוק החדש שלי
אני אוהבת את היחסים בין קארן לצלם(שאני צריכה להתחיל לזכור את השם שלו כי הוא חמוד) קארן צריכה להתחיל להקשיב לאנשים,למרות שבהחלט אפשר להבין את העמדה שלה לין היא אמא מאוד לחוצה(לניילן את מספרי החירום?מי עושה דבר כזה?)והיא בסך הכל רוצה להרגיש ילדה גדולה. אני מקווה שאנאבל תמצא מישהו בקרוב,זה יכול להיות נחמד. ובבקשה שמישהו יגיד לגדעון שנער שעשוע זה לא בדיוק משהו שצריכים להתגאות בו
אני שמחה לומר שמשפחת פיסק לא כ"כ חסרה לי. אחת הסיטואציות שהכי קרעו אותי היה שסופי הפתיעה את צ'לסי(או כמו שאנאבל אמרה זה לא שם של בחורה זה שם של רחוב)וגדעון:Sophie: Nice pillow...
וכל הסצנה של קארן ולין במסעדה היתה מצחיקה גם במיוחד הקטע שלין סגרה את הכפתור חחחח פרק מצחיק נחמד וקליל חבל שזה עומד להיגמר

always be me mc

New member
כריס הוא גם המתוק החדש שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ותגובה נחמדה. אסיים בכך שאומר הו! סופסוף אנחנו מסכימות על משהו!(יש לציין שמלבד כריס אני מוצאת את עצמי דיי מסכימה עם התגובה שלך
)

adi love noa

New member
אבל משעמם לי עכשיו../images/Emo122.gif

חברה שלי צריכה להתקשר והבטחתי לה שאני לא ארדם(מה שבטוח הולך לקרות)

always be me mc

New member
תגובה על הפרק(לפני שאשכח)

פרק נחמד.. קצת מתקתק מדי(במיוחד בקטע עם השכיבה על השלג מתחת לכוכבים או ואטאבר), כך שמזל שהייתה המריבה בין קארן ללין אחרת הפרק היה מתקתק לגמרי
כריס חתיך
(מי זה ניקולס? תזכירו לי חח ), והוא וסופי ממש חמודים ביחד כך שאני מצפה לראות מה ילך ביניהם בפרקים הבאים
(למרות שיש לי הרגשה מוזרה שזה לא יסתדר ביניהם בסוף כי בדרך כלל קשרים שמתחילים כשאחד מבני הזוג בחובות גם לא מצליחים לשמור על הקשר אבל אקווה שזה לא יהיה גורלם) תגידו רק לי יש את ההרגשה המוזרה הזו שאולי הבוס של קארן מחבב את קארן או יתאהב בקארן מתי שהוא? כי מוזר לי שהוא עוד לא מפטר אותה עם כל האיחורים האלה חח(אני הייתי מפטרת ממזמן
), ושאכפת לו ממנה
ולין באמת שתלטנית.. אין מצב שהיא תשתנה כי זה האופי שלה אבל אם היא תוכל למתן את זה אז זה יהיה נחמד. והחבר של קארן->גם אותו מצאתי מקסים אבל יש לי הרגשה חזקה שהוא יבגוד בה... זה פשוט שקשה לי להאמין שהוא יוכל לשנות את דרכיו אבל גם פה אני מקווה שאני טועה. כרית נחמדה
ומעניין איך אנאבל הייתה מגיבה אם היא הייתה רואה את זה
הקטע במסעדה עם המפגש של בנות קר היה משעשע וכך גם מתי שלין אמרה שהוא לא מקבל מהמחשוף חחח מי ידע שכריס רומנטיקן? נחמד
(כן עזבו אותי מגדעון.. קח אותי כריס!! חח ), וחסר לו שהוא לא יתנהג לסופי כראוי! עד שחזרתי לחבב אותה. עד שהיא חזרה להיות סופי המוכרת והאהובה אוקי אז זה צעד אחד אחורה וזה טיפה מאכזב כי היא התחילה לגדל אופי משלה אבל בסדר.. שבנות קר יהיו מאוחדות בינתיים. והתמונה באמת לא הייתה משהו חחח אבל זה היה מאוד מעליב התגובה של לין לתמונה, זו סכה"כ תמונה.. זה בן אדם... קצת כבוד טוב נו מה אני מצפה מתוכנית של אנשים יפים ולא אנשים גדולים(למרות שזה לא חייב להיות סותר כי קווין לטיפה יפה!) בכל מקרה פרק יפה קצת מתקתק מדי, פחות מדי דרמה אבל היה מצחיק לפחות

snier1991

New member
לסבית

רק לי נראה שאנאבל הולכת לצאת מהארון(דבר מטומטם לחלוטין בהתחשב בכל האהבות שהיו לה העונה הדרמות) אבל היו פשוט 700 רמזים שהיא רוצה לצאת מהארון! בכל מקרה הסדרה משתפרת אבל מאבדת את הפוטנציאל היא העלימה דמויות עם הרבה יכולת כמו ג'וליאן ההומו פייזלי אבל היא הופכת לדרמה קיטשית עשויה היטב כרגע קארן משיגה את רוב העניין אני מקווה שבשני פרקים הקרובים היא תתחיל לצאת כבר עם הצלם גדעון מעצבן אותי החדש מאד נחמד ושיפור גדול מניקי אבל נראה לי שהיוצרים ידעו שהרייטינג נמוך אז הם פשוט יורים לכל הכיוונים מעיפים דמויות(התחיל מפייזלי החבר של לין והברמן שנעלמו במפתיע אחר כך ההומו אחר כך ניקי וג'וליאן) ומוסיפים חדשות כדי למצוא מי יעניין את הקהל ויוסיף רייטינג וזה קצת מפגר שכל הזמן מחליפים ואין התפתחות אמיתית אלא רדיפה אחרי רייטינג שבכוח מנסים לשפר אותו

adi love noa

New member
../images/Emo2.gifזה בדיוק מה שחשבתי לגבי אנאבל

כבר בקטע שגדעון אמר משהו על המורה הלסבית והיא עשתה מין פרצוף וסידרה את עצמה... ונראה שגם זה לא הצליח לעלות להם את הרייטינג

always be me mc

New member
אולי אנאבל ופייזלי ביחד היו מצליחות../images/Emo25.gif

או אנאבל וקארן
או אפילו אנאבל וסופי אבל זה קצת הזוי מדי חח וממש לא שמתי לב שאנאבל סידרה את עצמה חח אולי היא באמת לסבית

snier1991

New member
היה לה גם איזה קטע שהיא אומר

הבגדים השיער אבל שום דבר לא באמת השתנה אני אותה אחת לא הצלחתי להשתנות כאילו היא מנסה בכוח להגיד שהיא לסבית אבל שוב זה לא כל כך הגיוני שהיא תהיה לסבית אחרי סצינות כמו החולצה שהיא קנתה וכל הדרמות שהיו סביב גדעון

adi love noa

New member
אולי זה עוד ניסיון להציל את הסדרה

לשנות אותה לחלוטין. הם העיפו כ"כ הרבה דמוייות והלכו לכיוון עלילה שונה אוליזה תם ניסיון כושל לנסות למשוך צופים

למעלה