שלום,

../images/Emo204.gif שלום,

יש לי עבודה רבה לעשות וככל הנראה כרגע, אתם המוצא היחידי שלי. אני בכיתה י', לומדת את כל תחומי האמנות ועליי להגיש ביום ג' כרזה בנושא המלחמה בסמים. כרזה זו וכמו כן, הכרזות של כל הכיתה יועברו לנציגים בכירים מתחום האמנות ומבין כל העבודות, הם יחליטו מה הכרזה הנראית להם הטובה ביותר, והיא תוצג בשלטי חוצות, 'פליירים' ועוד המון מקומות. ובכן, אנו יכולים להשתמש בכל חומר שנרצה, אבל אני בחרתי לעשות את הכרזה במחשב [אני לא יודעת להשתמש באקריליק או לצייר]. חשבתי על משהו כזה; באמצע הכרזה, ציור של כף יד [פתוחה] כאילו הונחה בפראיות ובין האצבעות ישנם רווחים. היד תהיי צבועה בצבעי שחור-אדום מטושטשים שכאלו [לא גושי/ריבועי/עיגולי צבע]. היד אמורה להעביר את המסר המרתיע, החזק, האומר "עצור!". מתחת ליד יהיה כתוב באדום מאד בוהק וברור "למה?" - מה שיגרום לאנשים לעצור רגע ולחשוב, למה הם בעצם עושים את זה? למה זה טוב? האם אין דרך אחרת? וכו'. הרקע כולו יהיה בצבעי צהוב או ירוק [חשבתי על צבעים ניגודיים, אני פשוט לא יודעת אם הם נחוצים כאן. המטרה של הכרזה היא להיות מאד ברורה ומושכת עין, נראה לי שאצליח להשיג זאת בעזרת צבעים ניגודיים, לא?], והמילה "סמים" תופיע המוני פעמים, בצבע שחור, באלכסון, כשהמילים מאד צפופות אחת מהשנייה. אני לא יודעת בדיוק אם אני מצליחה 'להעביר' את מה שאני חושבת עליו אז אני אנסה להיות ברורה יותר. יהיה כתוב 'סמים סמים סמים סמים סמים' מאד צפוף, כשהמילים הן באלכסון ומכסות בעצם את כל הדף. וזהו. זוהי כל הכרזה. עכשיו, לבעיותיי; א. אני לא מוצאת תמונה של כף יד כזו עוצמתית ובדיוק כמו שאני רוצה. ב. אני לא יודעת להשתמש בפוטושופ. ג. אולי בכלל עדיף לוותר על הרעיון הזה וללכת על משהו הרבה יותר פשוט וקליל, בלי הרבה מאמץ? אני מאד מאד מאד אשמח אם מישהו כאן יעזור לי, באמת. אם יש לכם תמונה של היד שאני מחפשת, אם תוכלו לעשות את ההדפס הצפוף של המילה 'סמים', אם יש לכם רעיון אחר- אני בהחלט אשמח לשמוע ופתוחה להצעות. הכל! המון תודה מראש ומצפה לתגובות, דנה.

jimibar

New member
נו באמת...

קודם כל תצלמי, דבר שני תלמדי פוטושופ-זה אמור להיות חלק מהלימודים. תחפשי פונטים ברשת ונראה לך שאני קראתי הכל-ארוך מידי !! ואם את לא רוצה אז אולי באמת כדאי לעשות משהוא יותר קליל...

למעלה