שרשור חיובי
+

Lee Roni

New member
../images/Emo204.gif שרשור חיובי ../images/Emo204.gif + ../images/Emo207.gif

אהלן חבר'ה.. מה קורה איתכם? כמו ששמתם לב, חזרתי מהטיול השנתי ממש הערב, והיה ממש ממש כיייייייף! לא הייתי מתנגדת לעוד שבוע כזה.. :)) ועכשיו לפינה שלנו... כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע טוווווווווווב! אוהבת את כולכם והתגעגעתי מאוד.. לרובכם :) לירון.

אני../images/Emo13.gif

ראשון - צבא, מכבי שני - צבא, פורטוגזית שלישי - משו בגלילות רביעי - צבא חמישי - צבא וצפיה במשחק חוץ שישבת - אלוהים יודע שבוע טובבבבבב

eladi88

New member
ברוך שובך../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון- לישון שני- לסדר ת'מחשב שלישי- עבודה בבוקר בערב לחגוג רביעי- נוסע לירושלים חמישי- עבודה שישי- עבודה שבת- לישון

../images/Emo13.gif

ראשון:ליימוודים שני:מבחן שלישי: לימוודיים בערב בנוער העובד =) רביעי: לימודים חמיישי: כרגיייל שישי: כנננננננס ט'

Lee Roni

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- יום חופש של אחרי הטיול - לא לומדים, בערב או אימון או אשקלון. שני- בצפר, נראה כבר מה נעשה בערב... שלישי- כנ"ל רביעי- בצפר, בערב הופעה אבל לא אהיה בה :(, אימון. חמישי- בצפר - מתחילה מאוחר, אולי בערב אשקלון... שישי- ניקיונות וכאלה... שבת- שאלווווווווום! שבוע נהדר לכולם!!!

*שבועשנוא!@#*../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

יום ראשון- היה מבחן בערבית [הו. היה כל כך קל:)], היו בדיקות רפואיות [אני גאה להגיד שהגובה שלי הוא 162
, ואת המשקל- בחיים לא תדעו! אבל אני די גאה בעצמי
] היה אימון..וזה..
יום שני- ממ..היסטוריה, המון שיעורים, אימון..
יום שלישי- המון שיעורים, היסטוריהה!! אולי אימון וינגייט..
יום רביעי- מבחן באנגלית..היסטוריה..שיעורים וכאלה..בערב וינגייט
יום חמישי- היסט[ו]ריה!@#! גרררררר....אולי אימון..שוקלת אם ללכת..
יום שישי- מבחן בהיסטוריה
שנאת חיי לנצח נצחים!@$#@#@$^$&$%@^^)*&$^&#^Y& ו..למרות שזה סופשבוע, מתחילה ללמוד לסוציולוגיה..בעעע...בערב יוצאת עם חברים, צריך טיפה לנקות ת'ראשש...
יום שבת- סוציולוגיהה!!! אולי הולכת לאולם לעזור להרכיב את המשטח החדש והאיכותי
אוככ..שייגמר השבוע הזה..ימח שמו..

למעלה