שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo204.gif שרשור חיובי! ../images/Emo204.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע חביב ושקט לכולם, לירון
.

המממ מייי שבוע../images/Emo13.gif

ראשון - צבא. אולי נוסעת לבסיס בירושלים:S שני - צבא, פורטוגזית, מכבי (יאלללה איזה יום עמוסססס) שלישי - צבא רביעי - צבא חמישי - צבא, אולי נעשה צפיה במשחק של מכבי אצל אחד החברים שישבת - לנוח

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אין לי מושג... חוץ מזה שביום ראשון אני עובד בבוקר ויותר מאוחר עובד בערב
שבוע טוב

eladi88

New member
טוב אני יודע../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שני - מתפנן בבית קצת...בנק...עבודה בערב שלישי - סידורים...עבודה בערב רביעי - עבודה בבוקר...להתספר בצהריים (?) בערב אין לי מושג חמישי - עבודה בבוקר...בערב אין לי מושג שישי - עבודה בבוקר....בערב דודים שלי מאמריקה חזרו...אז יהיה סבבה שבת - לישון... שבוע טוב

Lee Roni

New member
יאאאאאללה גמני :)

ראשון: בצפר, מבחן במת', אימון בערב, חזרות :). שני: בצפר... הכנסות לפולין :p, חזרות אחרונות, בע"ה אינשאאללללה בערב הופעה!
. שלישי: בצפר..מסיימת מוקדם, בערב חתונה של בנדוד! :)). רביעי: בצפר, אימון, לומדת להיסטוריה. חמישי: בצפר, אולי אשקלון, הנכות וקניות לטיול שנתי, לומדת להיסטוריה. שישי: נקיונות, לומדת להיסטוריה. שבת: לומדת להיסטוריה. יאללה.. שיהיה שבוע טוב ושקט אינשאאללה...

Purple Mushroom

New member
שרשור חיובי . ../images/Emo39.gif

ראשון - פגישות , לא הספיקותי הכל . שני - לבנק . + הספק ברכה ליומולדת ויראטואלית שלישי - היתי צריך לקבל משכורת כבר קיבלתי אותה שבוע שעבר אאל"ט . רביעי - ריק (צריך אולי ללכת למועדון , ולהמשיך עם הטלפונים של מעבר דירה . חמישי - פגישה אישית , ועוד יומודלת כאן בתפוז וירטואלי ברכה . שישי - תיכנון , הופעה חינם ללהקת שייגעצ בטאוור בתל אביב רקורקס במגדל האופרה ( 13:30 כולם מוזמנים כמובן , אם אני אבוא , תזהו אותי לפי החיוך
) ואחורי זה פגישה עם מכר ותיק ביפו (צייר) |מכחול| . שבת פתוח .

RonliG

New member
אני אני...

יום ראשון- שביזות יום א' עברההה... שבוע מתחיל להתקדם! יום שני- קב"ן ואז סתם להתחבשן.. יום שלישי- מתחבשנת כרגיל.. יום רביעי- עדיין מתחבשנת יום חמישי- סופ"ש!!!
בערב יוצאת יום שישי- מטיילת בבוקר ובערב יוצאת.. יום שבת- מנוחה..
השבוע נראה כאן כ"כ קצררר...

eladi88

New member
היי.....היה לך יומולדת אתמול....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

eden456

New member
ממזזלל טוטובבבבב!!!!!../images/Emo65.gif

ממזזללללל טטוווווווווווווווווווווובבב !!!!!
עד 678542786876689821932889477464582819087

למעלה