שרשור חיובי :)

Lee Roni

New member
../images/Emo204.gif שרשור חיובי :) ../images/Emo204.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע נהדר לכולם! שלכם, לירון

Lee Roni

New member
../images/Emo9.gif

ראשון: מבחן בהיסטוריה, נוסעת לאשקלון, מארגנת דברים אחרונים לטיול ואורזת, אולי אימון, לישון, בלילה נוסעים לצפון - טיול שנתי! שני: טיול שנתי!! שלישי: טיול שנתי!!! רביעי: טיול נתי!!!! חמישי: טיול שנתי!!!!! שישי: טיול שנתי!!!!!! שבת: טיול שנתי!!!!!!! וחוזרים במוצ"ש...
אוכככ.. כמה חיכיתי לשבוע הזה...:]

ronnin

New member
לירונוש..

תגידי מסתובבת אצלכם חיילת אחת בשם צליל..?? בחורה חמודה כזאת עם ראסטות..??

מההההה?!@#../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

כמה זמן טיול שנתי?! זה לא הוגןן..תגידו, רק לביצפר שלנו אין כסף? ;[ אנחנו בקושי נצא להצגה נראה לי..=(

האההא../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

שלא תחשבו שאני גרה בשכונת עוני או משהו חח זה תל מונד, זה ההפך משכונת עוני..פשוט הביצפר הזה מטומטם אוף. ;[

שלי :) ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

ראשון- עובדת מ-12 בבוקר עד 12 בלילה שני- כנ"ל שלישי- כנראה ת"א, עדיין לא סגור.. אולי בבוקר אני אלך להסתפר.. רביעי- עבודה כמו ראשון ושני.. אני מקווה לסיים יותר מוקדם הפעם.. חמישי- אילת\באר שבע (עוד לא החלטתי אם לנסוע חמישי שישי שבת עם ההורים או שישי שבת עם ההורים ולהישאר בראשון אצל חברים) שישי- אילת שבת - אילת :) שבוע מצוין לכם :)

eladi88

New member
ממממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - ההורים טסים לכמה ימים....מסיע אותם לשדה....סידורים...חופש....בערב נראה מה יהיה שני - ישן....כנראה עובד בערב שלישי - כנ"ל רביעי - כנ"ל חמישי - ההורים חוזרים ואני מביא אותם מהשדה? שישי - כנראה עובד שבת - עד שבת אלוהים גדול שבוע מצוין

המממ

יום ראשון - צבא יום שני - צבא, כנס, פורטוגזית, מכבי
שלישי - צבא רביעי - צבא, פורטוגזית חמישי - צבא, מכבי
שישבת - לא ידוע עדיין שבוע טוב!

אייי אייי אייי...../images/Emo105.gif

גם אני חזרתי שבוע שעבר מהטיול הזה.. קוראים לזה "מסע בראשית" נכון?

Lee Roni

New member
נכון...

ובאמת שמעתי שאשקלון גם יצאו...וגם רעננה... והיה להם טיול מדהים!איך היה לכם?ואיפה הייתם?

היה פשוט...../images/Emo105.gif

סוףףףף הדרך!!! נהנתי מכל שנייה!!! אם את רוצה טיפים אז...לא לקחת הרבה בגדים כי זה מיותר וסתם לסחוב. לקחת הרבה מנות חמות ומרקים,לא הרבה ממתקים כי זה סתם תופס מקום. הרבה בגדים חמים. אבל הכל תלוי באיזה מקום את נמצאת בקיצור דברי איתי במסנג'ר.

albeldas

New member
בעע מבחנים מבחנים ותאוריה בעע

יום שלישי אני ניגש לתאוריה אחד הדברים המלחצים , אבל חוץ מיזה שעתיים אח"כ יש לי מבחן באזרחות אבל בקטנה כיתה יא' חרא כיתהה בשלב כלשהו פשוט בא לי לקחת 100 שקל ולטוס מפה..

nickless m

New member
נתחיל מהיום

א-עבודה, בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) ב-עבודה, בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) ג-עבודה, בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) ד-עבודה, בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) ה-עבודה, בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) ו-נסיעה לערד לצורך עניינשן ש-בית (גיטרה), מכון כושר, בית (שינה) בין לבין אני אוכל שותה מנקה רואה טלוויזיה והכי חשוב כותב מכל הלב לפורום בית הבובות. איזה חיים מרתקים אהה..?

yara derei

New member
יאיי אני חולה על השירשורים האלו..P=

ראשון- הלכתי לבת דודה שלי..היה משעשע..:p שני- מסיימת שעה שמינית[לא שזה טוב אבל בסדר חח]פגישת מש"צים של המקיף ב4+ לקנות נעליים שלישי- בר מצווה לבן דוד שלי..:) רביעי- מבחן בהיסטוריה + תרגיל הכנה רעידת אדמה משהו כזה..ז"א שמפספסים שעתיים חח חמישי- הופעה של שורטי ודני דין במקיףף אחח איזה כייףף:):) שישי+שבת - לא יודעת נראה כבר מה יהיה נקווה לטוב..

yara derei

New member
אויי שכחתי

יום רביעי פעולה של הנוע"לל פיי כמה זמן לא הייתי בפעולות..:p

למעלה