שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifשרשור עצבים

נההה שבוע שעבר חנהי פתחה במקומי ואתמול לא הספקתי אז היום אני פותחת
שרשרו לכאן את העצבים שלכם, המשך שבוע נעים

fat lip

New member
.

אנשים זה דבר מהזה מיותר. הייתי מסתדרת יותר טוב לבד. היום למשל. קמתי בבוקר והיה לי מה זה מצב רוח. הגעתי לבית ספר ועד השעה השניה הוא כבר נהרס. תודה יא בני זונות. ואמא שלי החופרת הזאת. והפורים המזדיין הזה. מה זה לא במקום. והאנשים הסתומים שיש לי ברשימה במסנג'ר. כאילו מה מה. יש לי תרשימה הכי מזעזעת ביקום. אני שונאת אותם. כל פעם שאני מתחברת אני חושבת על להתנתק. בא לי לקלל באנגלית. אתמול ראיתי הירידה הגדולה על פלייבור פלייב וזה עשה לי חשק. והייתי כל כך עייפה שלא היה לי כוח לצחוק. אבל נו. זה פלייבור פלייב. כולנו נהפוך לזונות שלו במוקדם או במאוחר. יהיה לי זמן לרדת עליו אחר כך. אני שונאת את ערוץ E. אני שונאת את יס. אני לא אוהבת את העובדה שנגמר נמלטים. ואני שונאת הרבה דברים והרבה אנשים. אבל נו, העיקר שאת עצמי אני אוהבת. [והמי רוצה להיות מליונר הזה...אני בחיים לא יגיע למיליון הא?!?!??!?!...]

fat lip

New member
אוקיי אוקיי

בטלו את הסעיף האחרון ניצחתי במי רוצה להיות מיליונר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111. ואני חשבתי, יירדו לי שטרות מהתקרה ויהיה מסיבה ובמבות ופיסטוקים. איזה במבה ואיזה נעליים. כולה כתב לי "שיר כל הכבוד זכית ב1,000,000$." כמו הרגיל, רק שהוסיף לי "כל הכבוד"!!! דרך אגב עשיתי שהניק שלי יהיה "שיר! אט דה דיסקו", ועכשיו זה מראה שכתוב ששיר אט דה דיסקו הגיעה למיליון, ומי שיראה את זה בטח ישאל אותי מה עבר לי בשכל שכתבתי את זה. לא באמתתתתתתת התכוונתי לנצח עם הניק הזה! חהחהח. אבל זה בסדר. אתם יכולים להעמיד פנים כאילו אני לא כאן. i got totally used to it!

panci thet i

New member
אעעעעעעע אני עצבנית!!! >O

XDDDDDDDDDDDDDDD סתםםם :S איזה מפגרת חברה שלי יא! מכל דבר קטן היא פאקינג נעלבת!!!!#!@# סתומה@!\

3has3

New member
../images/Emo112.gif ערסים.

ולא יותר מזה. כל היום הם חופרים
אבל אביב חזרה D: אז למי אכפת?
אבל עדיין, ס'חופרים! ישבתי עם חברה שעתיים בחוץ בשיעור אומנות וציירנו משהו לפורים וכל שניה באים כמה להציק
וילד מהכיתה שלנו רצה לעשות איתנו ובואו נגיד שהוא מופרע XD ואז הוא התחיל להציק לנו וכל שניה להגיד לי ולחברה שלי ולעוד אחד שבא לעזור לנו שאנחנו גזענים ואנחנו צובעים בשחור רק בגללו [מקווה שהבנתם
] והוא כל כך מעצבן! איזה כאב ראש
ו... וכל שניה באו כמה ערסים מט'... כל פעם מישהו אחר
והם כאלה מעצבניםםםם. הוא חושב שהם שמים עליו אז הוא עושה איתם פוגו. ורק הוא עושה... אף אחד לא שם עליו XD טוב, לא משנה
זאת הייתה פריקה טובה

3has3

New member
../images/Emo112.gif והערסים האלו החליטו גם לדבר איתנו XD

ולנסות להצחיק... ומזה לא הלך להם
ו... זה או שהם גמדים בגובה 155 או שהם 170!!!
טוב. נמאס לי מהם.

3has3

New member
../images/Emo112.gif גם אני אותך!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

בדיוק כמו שחנה אמרה: ערסים. ../images/Emo101.gif

היום עשינו חזרות לקנדה והמורה שלי לריקוד נתנה לנו לעשות חזרות לבד והשארנו את הדלת של הסטודיו פתוחה. פתאום באמצע הריקוד אני קולטת משהו כמו 4 ערסים נכנסים לתוך הסטודיו, מתיישבים ומסתכלים עלינו רוקדים. המשכנו לרקוד כרגיל ולא התייחסנו אליהם. אחרי 5 דקות החלטנו על הפסקה, אז אני וחברה שלי נשכבנו על הכסאות וכל אחת תפסה לה איזה 3 כסאות
אני עצמתי לי את העיניים בכיף ואיך שאני פותחת אותן אני קולטת ערס מול הפרצוף שלי O_ם כמובן שצרחת "אמאלה @#^&" קטנה נשמעה באוויר D: ואז הערס החליט לדבר איתי. הוא חירפן אותי! הערס: "אז מה? את רוקדת?" אני: "אני?! לא. מה פתאום! אני במקרה נמצאת בסטודיו לריקוד ואני סתם מזיזה את הידיים והרגליים שלי לפי הקצב." הערס: "יש לך חוש הומור. אני אוהב את זה." אני: "תודה[?] אם אכפת לך לזוז לי מהדרך כי אני צריכה להמשיך להזיז את הידיים והרגליים שלי. תודה." ואז העפנו אותם מהסטודיו D: אני. שונאת. ערסים.

3has3

New member
../images/Emo112.gif גם אני ../images/Emo11.gif

אבל למזלי, הייתה את המורה המפחידה של אחותי לערבית [כמעט כתבתי לערסית XDDDDD] שתמיד מעיפה ילדים לכיתות והיא העיפה אותם. היא:"מה אתם עושים פה? זאת שכבת ח', לא ט'!" [בכל מקרה אין שכבה לט' XDDDD הם מפוזרים בכל בית ספר
] הם:"המורה העיף אותנו ואמר לנו לא לחזור" היא:"מי זה המורה הזה?" הם:"חיים" היא:"טוב, בואו, אני החזרתי אליו כבר ילדים." הם:"הוא אמר לנו להתרענן... אז נשב פה עוד כמה דקות ונתרענן" אבל היא העיפה אותם! תודה לאל. ואם אלו קרציות אני לא רוצה לדעת מה עם השאר XD כי אלה בקושי ערסים. הם פשוט נמצאים בכיתת ה-ערסים

למעלה