שרשור פרק 142- הבן חלק א'

../images/Emo204.gifשרשור פרק 142- הבן חלק א'../images/Emo204.gif

יאללה פרק לפני אחרון! שתהיה לכולם צפייה מהנה!

רוני הדר מעולה!

והופעת אורח פצפונת של אביגייל! למרות שהייתי מעדיף פרק סוגר עלילות שמותח מאוד, כדי שהפרק האחרון יוקדש כולו לגיבוש.אבל מה לעשות.בעונה הזו לא היו פרקי גיבוש משותפים(בגלל שלכל אחד עלילה משלו).

פרק פשוט מעולה!

ככה צריך להיראות פרק לפני אחרון. וכל כך התגעגעתי לפרקים במרינה... סוף סוף החזירו אותה...

ny22

New member
מנהל
לגבי המרינה...

כנ"ל לגבי. גם אני חשבתי על העונה הראשונה כשהראו את צ'יף הולך בה...

ny22

New member
מנהל
פרק מדהים!!!!!

הוא טס במהירות, כל רגע חשבתי מה יהיה הדבר הבא שיקרה... רוני הדר פשוט מהממת
היכולת שלה לשנות את אופי הדמות (מבחינת המשחק) היא פשוט מדהימה. גם מאוד אהבתי את דילן הפרק הזה. פרק מוץח בהחלט, מעניין מה יקרה בפרק הבא... חבל לי רק שהדמות של רומי נהייתה כ"כ רעה פתאום... אבל סה"כ - מאוד אבהתי את הפרק...

liron sa

New member
פרק חזק!

עכשיו כשדילן טיימר -למה הוא או אחד מהחבורה לא יכולים לחזור בזמן ופשוט להרוג את רומי במקום סופי, להציל את ליבי וכו..? עוד משהו, לדעתי מה שיקרה בסוף הוא שכמובן אי אפשר לעשות את מה שאמרתי קודם, ויצטרכו להרוג את דילן כדי שהבן לא יוולד. עכשיו צ'יף לא סתם הגיע ל9.9 -הוא לדעתי יצטרך להרוג את ג'יני או את עצמו ואז דילן לא יוולד ומי שתגיד לו את זה זו האישה הזו(הלנה?).

מישהו 2

New member
פרק טוב

לשם שינוי, מייקי השתנה לדעתי לטובה והתחיל להיות הרבה יותר כיף לראות אותו בפרקים האחרונים, כשסוף סוף הדמות שלו מקבלת תפקיד משמעותי יותר, הוא החכם החבורה שמצליח להגיע לתובנות, זה הוסיף לדמות שלו מאוד, למרות שהוא היה סוג של כלי עזר כדי לגרום לשאר החבורה גם לתהות בעיניין רומי.

פשוט מדהים שמי שעלה על הנחש הוא..

מייקי. ועוד יותר מדהים שליבי הצליחה ומתה לבסוף,
אוחח ומה קורה עם סול, אפילו הדמות של ליבי הופיעי ותר מסול ועוז זהבי מופיע בשחקנים הראשיים! ומעניין אותי מה יקרה מחר. אגב איזה הזוי זה שההוא עם הברדס הבן שלהם כביכול נכנס ודילן שואל מי זה ומזה ולוקח לו זמן להבין עד שרומי מסבירה לו פרט ופרט, פשוט הזוי...

2אופציות לסיום...

1. ג'יני פשוט נישארה בתוך המבוך ותחרב... ואז דילן לא יוולד... 2. שלא סתם הראו את השרשרת. למה ליבי החזיקה אותה ביד ולא ענתדה אותה? ייתכן שהאסטרואיד כלוא בתוכה...

Superboi

New member
דילן כבר נולד, ב-06.06.10

להרוג את אחד ההורים שלו לא יעזור.

למעלה