BMA - פרקים 8-9

../images/Emo204.gifBMA - פרקים 8-9

מממ. סליחה על האיחור ביום, אין לי אינטרנט עכשיו, וזה די מעצבן אותי. >< בכל מקרה, שני פרקים, כרגיל. בתיאבון, ותיהנו.
חוקים!~ שם: Buried Myself Alive שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק . RPF. דירוג: לפרק הזה, PG-13. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה
מאירועי הפרקים הקודמים: בסדר. אמ, זה הלך ככה... דאגי בא לדבר עם דני, הארי מספר לבנים מה קרה ומסרב לתת לדני לדבר עם רייצ'ל... זהו, בעצם. Oם ~ "טוב, אז תמסור לו ש—" צליל ניתוק הייתה התגובה היחידה. נאנחתי שוב והתכרבלתי בכורסא, מחבק את עצמי. למרות שציפיתי לזה מתחילת השיחה, כאב לי לשמוע אותו מנתק לי בפרצוף. נרדמתי כשהטלוויזיה דלוקה והאורות שלה מרצדים על עפעפיי, כשהמחשבה על המיטה הריקה בחדר השינה למעלה מרחפת בתת-הכרתי כל אותו הזמן.

../images/Emo221.gifפרק שמיני - חלק I

פרק שמיני למחרת בבוקר קמתי עם תוכנית פעולה מגובשת במוחי, כאילו עבדתי עליה כל הלילה. התפעלתי ממנה בשקט בזמן שהתלבשתי. אפילו התגלחתי והתקלחתי לאחר יומיים של הזנחה. התוכנית הייתה פשוטה, כמו כל התוכניות הטובות: ללכת למשרד של רייצ'ל ולהכריח אותה לדבר איתי. תיארתי לעצמי שהארי לא יגיד לה שהתקשרתי ואפילו, גנחתי כשחתכתי את עצמי בגילוח, ואפילו ימחק את ההודעה ששלחתי לה. פנים אל מול פנים תמיד הייתה האסטרטגיה הטובה ביותר, הזכרתי לעצמי בזמן ששתיתי קפה חם וכרסמתי פריכיית אורז – של רייצ'ל כמובן, מי אוכל דברים כאלו? – בחוסר תיאבון מובהק. כשיצאתי מהבית העפתי בעצמי מבט בראי. בקושי זיהיתי את עצמי – עיניי שקעו מעט בחוריהן ופניי קיבלו צורה מחודדת מעט. נאנחתי ויצאתי החוצה, נועל אחריי את הדלת לפני שנכנסתי למכונית שלי. הנסיעה הקצרה עברה עליי במחשבות: מה אני אגיד לה, איך היא תגיב, מה אני אגיד לתגובה שלה... בניתי דיאלוגים שלמים בראש שלי וסתרתי אותם מיד. לבסוף החלטתי לומר את מה שתכנתי לומר מלכתחילה, משפט הפתיחה שלי, ולחכות ולראות איך זה יתגלגל. החניתי את הרכב בחניון – השומר זיהה אותי ונתן לי להיכנס – ויצאתי החוצה. נשענתי לרגע על דלת המכונית ונשמתי עמוק. אחר פניתי לכיוון המעליות. הרגשתי איך אני מתחיל לרעוד עם כל צעד שפסעתי. תירגע, ציוויתי על הגוף שלי. להפתעתי, הוא ציית לי. פסעתי בצעד בוטח, הרבה יותר בוטח ממה שחשתי, ונכנסתי למעלית הקרובה. כשהצצתי בהשתקפותי בראי ראיתי עד כמה חיוור נהייתי. נשמתי עמוק שוב, מנסה להחזיר לעצמי את הצבע, ולחצתי על כפתור הקומה השישית. המעלית נורתה כלפי מעלה ועצרה כעבור פעימת לב בקומה של רייצ'ל. הלכתי באיטיות על השטיח שנפרש על הרצפה, מושך את הזמן, מנסה להאט אותו ככל האפשר. ציפיתי לפגישה הזו ויראתי ממנה בו זמנית. הלב שלי הלם כמו תוף טם-טם, הדם געש באוזניי והנשימה שלי הייתה מהירה. "היי." נעמדתי מול המזכירה שדיברה בטלפון. מהסיפורים של רייצ'ל ידעתי ששמה קלייר. אוזנייה אלחוטית הייתה מורכבת על אוזנה, והיא לעסה מסטיק ודיברה ביובש, במשפטים קצרים ותמציתיים. כשהצל שלי נפל עליה היא הרימה את ראשה ושום ניצוץ הכרות לא עבר בעיניה. היא סימנה לי לחכות עד שתסיים לדבר. "כן?" היא פנתה אליי כעבור רגע, מפוצצת בלון קטן בין שפתיה. "אני מחפש את רייצ'ל איי-ג'ונס?" אמרתי. "היא נמצאת בישיבה עכשיו," קלייר אמרה באדישות. "אם תוכל להמתין—" אבל זה הספיק לי כדי להניד בראשי לאות תודה ולפסוע לכיוון המשרד שלה. "אדוני!" היא קראה אחריי, המומה. "אתה לא יכול להיכנס! זו פגישה מאד חשובה!" היא התרוממה מכיסאה והניחה ידיה על הדלפק. "חוץ מזה, יש לך פגישה איתה בכלל? איך קוראים לך?" הרמתי לעברה אצבע משולשת. בלי להעליב, כמובן; טבעת הנישואין שלי הייתה עליה. מיהרתי לכיוון המשרד שלה וקפאתי לפני חדר הישיבות, שחלונות הזכוכית שלו שיקפו כעשרה אנשים ואת רייצ'ל, מדברת ומתווכחת בתקיפות. אלמלא הכרתי אותה טוב כל-כך הייתי חושב שהיא בסדר, אבל יכולתי לראות ווריד פועם ברקתה, וידה השמאלית נקשה מדי פעם בעצבנות על השולחן, כמנסה לרמוז לעצמה שהיא בסדר. ניסיתי להבחין אם היא השאירה את טבעת הנישואין על אצבעה, אבל הייתי רחוק מדי, וידיה התנועעו כשדיברה. הבטתי בה, בעורכת-הדין הנמרצת שהפכה להיות אשתי, בשיער הכהה שנאסף על עורפה בפקעת – זכרתי את המרקם שלו; בידיים העדינות – יכולתי לחוש במגען בקצות אצבעותיי; בגוף שאהבתי כל-כך; בנמרצות, בשקדנות, בתכונות האופי שהפכו אותה למי שהיא. שהפכו אותה לרייצ'ל שלי. אומרים שאם מישהו מסתכל עליך הרבה זמן, בסופו של דבר מבחינים בזה. התחושה היא כמו מקדח שקודח באדם, בלי להרפות. בהתחלה מתעלמים ואז מישירים מבט. רייצ'ל לא הייתה יוצאת מן הכלל. אחרי חמש דקות של בהייה אינטנסיבית היא הרימה את מבטה וקפאה כשזיהתה אותי. עיניה החליפו רגשות במהירות כזאת שבקושי זיהיתי אותם. לבסוף הן נאטמו והיא חזרה לדבר עם שאר האנשים שבמשרד. המשכתי להסתכל עליה, לא מוריד ממנה את העיניים. אחרי מספר דקות היא התחילה לנוע באי-נוחות. היא ביקשה את סליחת האנשים ויצאה אליי החוצה. נשמתי עמוק כשהיא התקרבה אליי, אבל לפני שהספקתי להוציא מילה מהפה היא ירתה, "מה אתה רוצה?" האוויר יצא לי מהמפרשים. "אני רוצה לדבר איתך." הושטתי בהיסוס את ידי כדי לגעת בה, לחוש אותה שוב, להיזכר בה, כשהיא נשמטה מתחת ידי. עיניה היו נוקשות כשאמרה, "אני לא." נרתעתי. "בבקשה," התחננתי. "אני באמת צריך לדבר איתך." "אני בישיבה עכשיו," היא אמרה בעייפות. "אני עסוקה." "אני לא אלך מפה עד שלא תדברי איתי," איימתי. הנחישות נשמעה בבירור בקולי. הבטתי בה בקדרות וברצינות. "בבקשה?" "טוב, בסדר," היא נכנעה. היא שפשפה את עורפה ונשמה עמוק. היא ידעה שאני מסוגל לממש את האיום שלי. "חכה לי בחוץ." ובצעד מהיר היא חזרה לחדר הישיבות. ברגע שהיא נכנסה פנימה נתתי לכתפיי להישמט. גררתי את רגליי – שהרגישו עשויות מעופרת – לכיוון המסדרון והתיישבתי על הספה. עציץ עם צמח ירוק כלשהו עמד ליד הספה ואני מיקדתי בו את מבטי. אני לא יודע כמה זמן חיכיתי שם, ובינינו, זה לא ממש הפריע לי. הדבר הכי חשוב לי באותו הרגע היה שרייצ'ל נמצאת קרוב אליי, ושעוד מעט אני אוכל לדבר איתה, וללבן עניינים. התקווה הזו בלבד חיממה את ליבי. העברתי בראש שלי את הדיאלוג כפי שהתנהל עד כה וניסיתי למצוא בו רמזים לעתיד. הוקל שלי שהיא הסכימה לשמוע לי ולשוחח איתי, אבל קצת צרם לי שהיא אמרה לי להמתין בחוץ. ניסיתי לחשוב מה יהיה המשכו של הדיאלוג בינינו. ניסיתי לחשוב בראש שלה – הרי הכרתי אותה לפני ולפנים! – אבל ללא הצלחה. הראש שלי היה יבש, כמו לימון שסחטו אותו עד תום. נאנחתי ופשוט חיכיתי. לבסוף קול צעדים הסב את תשומת ליבי. הרמתי את ראשי באחת ושם היא הייתה. היא הביטה בי, לרגע לא מעכלת את עצם הווייתי. ראיתי שהיא עמדה לשאול למה אני שם, ומה, לעזאזל, אני חושב שאני עושה, כשהזיכרון הכה בה והיא נשכה את שפתיה, בולעת את מילותיה. קמתי מהספה במהירות והבטתי בה. היא ידעה תמיד איך להסתיר את רגשותיה, וגם הפעם, אם לא הייתי מכיר אותה טוב כל-כך לא הייתי מצליח לקרוא רמזים משפת הגוף שלה ששידרו אחרת מהשלווה שפניה הקרינו. כתפיה היו מכונסות וזה תמיד היה סימן למתח. נשמתי עמוק. "התגעגעתי אל—" "אל." הקול שלה היה שטוח. הבטתי בה בשתיקה. היא לקחה נשימה ארוכה לפני שהטיחה: "שכבת איתה." "רייצ', אני—" היא הרימה את ידה, לאות שלא סיימה. "במיטה שלנו." השתתקתי. לא ידעתי מה לומר. "לפני הבן שלך?!" עיניה הבריקו מדמעות שלא זלגו. לרגע רק רציתי לקחת אותה בזרועותיי ולנחם אותה עד שתירגע, אבל עצרתי בעצמי. ידעתי שהמחווה הזו לא תתקבל לטובה.

../images/Emo221.gifפרק שמיני - חלק II

כל מילה שהיא אמרה לי הכאיבה לי. למרות שהארי אמר לי בדיוק אותן מילים, מה שרייצ'ל הטיחה בי כעת פגע בי יותר. הכעס שהיה בי על הארי הצטבר עכשיו, נבנה עם כל מילה שאמרה. ניסיתי להירגע, אך לא יכולתי. ומה שיותר הכעיס אותי הייתה הידיעה שהיא צודקת, שבאמת לא הייתי בסדר. הזעם בעבע בי כמו לבה רותחת, מתחת לפני השטח, עד שלבסוף לא יכולתי לשלוט בעצמי יותר והתפרצתי, "אני יודע מה עשיתי! אני אוכל את עצמי כל שעה, כל דקה, כל רגע בגלל זה, בגלל ה- התוצאות וההשלכות של מה שעשיתי! אין לך מושג כמה-" המילה נתקעה בגרוני, ובקושי משכתי אותה החוצה. נשמתי. "-כמה זה כואב. ביקשתי סליחה, מה עוד את רוצה?" רייצ'ל עמדה שם, מולי, ראשה מורכן. לשמע המשפט האחרון היא הרימה את ראשה בחדות. עיניה ירו זיקים. "סליחה זה לא מספיק," היא אמרה בחריפות. אישה גבוהה עם שיער אדמוני עברה על פנינו. רייצ'ל החליקה את הבעתה וחייכה אליה נבובות, מנידה בראשה לשלום. הג'ינג'ית הבינה שנקלעה לריב משפחתי – ומי לא היה מבין? האוויר סביבו התיז ניצוצות – והתרחקה במהירות, מבזיקה חיוך מהיר ומבין אל רייצ'ל. תשומת ליבה חזר אליי. "אתה בגדת בי," היא אמרה בשקט, קולה רועד. "אתה בגדת בנו." "אז מה, את הולכת להרחיק אותו ממני עכשיו?" תבעתי. היא רק הביטה בי במבט קפוא שהחריד אותי. "זו לא סיבה להרחיק אותו ממני," התעקשתי. השיחה הזו החלה להתגלגל לכיוונים לא צפויים שלא מצאו חן בעיניי והחרידו אותי. "את לא יכולה להרחיק אותו ממני. הוא גם הבן שלי." "הוא היה הבן שלך." הקול שלה היה חרישי. "עכשיו הוא הבן שלי." השתררה שתיקה מעיקה. מילותיה ריחפו בחלל האוויר כמו רעל, חודרות לתוך מחזור הדם שלי וזורמות לאורך כל גופי, מחלישות אותו. "פשוט—" היא השתתקה לרגע, ואז חשקה שיניה לפני שצבטה את גשר אפה בין אצבע לאגודל. "פשוט תתרחק מאיתנו." "את לא—" "אל תגרום לי להוציא צו הרחקה," היא הזהירה. הקול שלה התחיל להיסדק בקצוות. "כי אני אעשה את זה." המילים שלה נשברו לבסוף והיא הפנתה אליי את גבה, מקמצת ופותחת את אגרופיה. הבטתי בה, באישה שאהבתי כל-כך, הדם מתנקז מפניי במהירות. הסתובבתי ויצאתי בכבדות מהמשרד, מותיר אותה שם, כתפיה שחוחות ורוטטות. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה בוכה ולא הלכתי לנחם אותה.
זה היה לה מאד קשה, אתה יודע.
אני יודע.
תמשיך.
השעה הייתה כבר שעת צהריים מוקדמת כשיצאתי מהמשרד שלה. האוויר התאבך סביבי בגלים; הרגשתי כאילו אני פוסע בתוך דבש, הצעדים שלי היו כבדים כל-כך. כשנכנסתי לרכב התמונה של אדם הייתה הדבר הראשון עליו נפל מבטי. נזכרתי שהדרך הביתה מהמשרד של רייצ'ל עוברת דרך הגן של אדם. תשוקה בלתי מוסברת לראות אותו עברה בי, משתלטת על תנועותיי. התעלמתי מהאזהרה של רייצ'ל שעדיין הדהדה באוזניי וקרעה את ליבי, ונסעתי לכיוון הגן. מעולם לא שמתי לב עד כמה הדרך מהמשרדים לגן קצרה כל-כך. הנסיעה עברה עליי כהרף עין, ולא הייתי מתפלא אם הייתי מביט בשעון ורואה שחלף שבריר שנייה. הופתעתי כשראיתי שעברו קרוב לשבע דקות. ישבתי ברכב, הידיים שלי מהודקות סביב ההגה בחוזקה ונשמתי עמוק. ניסיתי לאסוף מספיק אומץ. אחרי שחשתי שאגרתי מספיק ממנו יצאתי מהרכב, טורק אחריי את הדלת. לא טרחתי לנעול אותו; הוא היה במרחק ראייה, ואם מישהו היה מנסה לקחת אותו – ובכן, שינסה. התקנתי בו תוכנת מעקב חודשיים קודם לכן. אדם, אתם מבינים. התקדמתי לכיוון הגן, מנסה להרגיע את עצמי. לא רציתי לעמוד ליד השער ולבקש אותו; רציתי רק להביט בו, בפנים הקטנות והתמימות, בעיניים שהיו העתק מדויק של עיניי, בשיער הכהה שהזכיר לי את השיער של רייצ'ל. רציתי לראות את הילד שיצרתי יחד איתה, לפחות עוד פעם אחת. נעמדתי ליד הסורגים וחיפשתי אחריו במבטי. מצאתי אותו כמעט מיד, העיניים שלי נמשכות אליו כמו אל מגנט. ליטפתי אותו בעיניי, משתוקק להחזיק אותו בזרועותיי ולחבק אותו חזק-חזק. לא הייתי מוכן כשהוא הסתובב ונעץ בי את מבטו. העיניים שלו התמקדו בעיניי ונשימתי נעתקה כשראיתי את המבע הבוגר והמאשים שנח בהן. זה היה כאילו הוא התבגר בכמה שנים טובות ביומיים שלא ראיתי אותו. שפתיי רעדו. אחזתי בחוזקה בסורגים, אצבעותיי מלבינות מהלחץ ושלחתי אליו חיוך קלוש, מהוסס. כשהוא הסתובב ונפנה ממני, זו הייתה התחושה הצורבת ביותר בעולם.
תנשום עמוק. הזיכרון לא יכול לפגוע בך עכשיו.
זה עדיין כואב, אתה יודע? כל פעם מחדש. לזכור את זה, זה... מייסר. הלוואי והייתי שוכח.
לא. עדיף לזכור. תמיד עדיף לזכור.
אבל אני לא רציתי לזכור שום דבר.

../images/Emo221.gifפרק תשיעי - חלק I

פרק תשיעי הדבר היחיד שעבר במחשבתי היה שאם המבט העגום והמאשים שאדם שלח בי יחלוף עוד פעם אחת מול עיניי, אני אסע לצוק המתאבדים בדובר, ואשליך את עצמי ואת המכונית לתוך האוקיאנוס. מזג האוויר התחיל להתקדר במקביל למצב הרוח שלי. חניתי בחריקה מול הבית וטרקתי את דלת המכונית בחוזקה, חושק את שפתיי בזעם עיוור. כעסתי על אדם, כעסתי על רייצ'ל, כעסתי על דאגי והארי, זעמתי על נטלי, ובעיקר רתחתי על עצמי. מיהרתי במעלה המדרגות לכיוון חדר האמבטיה, שם פתחתי את ארון התרופות, מסיט בקבוקים לצדדים עד שלבסוף מצאתי את כדורי השינה עמוק בפנים. איש מאיתנו לא הצטרך להם עד כה, אבל רייצ'ל תמיד אהבה להיות מוכנה. אצבעותיי התהדקו סביב הקופסה לפני שנשמתי עמוק, מנסה להרגיע את עצמי. פתחתי את המכסה והטלתי לתוך כף ידי שני כדורים חלקים. הנחתי את הקופסה על הכיור וחזרתי לחדר השינה, לא שם לב שהמכסה היה עדיין פתוח ושהקופסה צנחה לכיור, תכולתה מתפזרת לכל עבר. הקפצתי את שני הכדורים לתוך פי בלי לטרוח לבלוע מים לאחר-מכן, וצנחתי למיטה, עוצם את עיניי ברעד. כשפקחתי את עיניי נרתעתי לאחור בחלחלה. רייצ'ל עמדה מעליי, עיניה מלאות כאב וכעס ו- נרתעתי אפילו יותר, מתחפר לתוך הכרית – שנאה קשה. היא לא אמרה מילה, רק עמדה מעליי ושתקה. לא הצלחתי להוציא הגה מפי, הייתי המום כל-כך. לבסוף הסטתי את מבטי מפניה, הייאוש קודח בי במלוא עוצמתו, ועיניי נתקלו באדם שעמד לידה, ידיו הקטנות מחזיקות בשולי חולצתה. הוא לא הביט בי, אלא נשא עיניו אל אימו, מבטו מלא שאלות בלתי פתורות. "רייצ'-" ניסיתי לומר, אבל גיליתי שקולי נאלם. ניסיתי להרים את ידי ולגעת בהם, אך לא הצלחתי לזוז. הפחד שטף דרכי בגלים גבוהים, מאיים להטביע הכול. "איך יכולת?" רייצ'ל אמרה לבסוף. קולה נצבע בכל הרגשות שבעולם, החל בכעס וכלה במעין השלמה פשוטה ומיואשת. "איך עשית לי את זה? לנו?" היא הידקה את אחיזתה בידו של אדם ונסוגה לאחור, מתרחקת ממני. "לא! אל תלכי!" ניסיתי לצעוק, "אני רוצה להסביר!" ידעתי שמשהו לא היה כשורה; משהו שגוי ריחף באוויר, מותיר טעם מר בפי. "רייצ'ל--!" הבזק כסוף ריחף באוויר לפני שחשתי כאב חד בחזי. עיניה של רייצ'ל היו אטומות; היא הפנתה את אדם הרחק ממני, מאחורי גבה הזקוף, והידקה את שפתיה לקו דק. השפלתי מבטי ולא הופתעתי לגלות סכין קבורה עמוק בחזי החשוף, עד הניצב. "למה?" ניסיתי לומר. אבל רייצ'ל כבר הפנתה את גבה והתרחקה, דמותה מטשטשת. עצמתי עיניי בכאב, וכשפקחתי אותן ראשה הזהוב של נטלי ריחף מעליי, מגחך באכזריות. פלטתי צעקה והתעוררתי בזינוק ובנשימה חדה, מתנשם בבהלה, זיעה קרה מכסה אותי. "זה רק חלום," ניסיתי להרגיע את עצמי בנשימות מהודקות. הבטתי בחזי בחשש, ירא לגלות ניצב – הוא עדיין כאב, ובקושי הצלחתי לנשום – ורווח לי כשגיליתי שאני בסדר. "זה רק חלום, זה היה רק חלום.." חזרתי ומלמלתי לעצמי. צנחתי שוב למיטה, והפעם שקעתי בשינה אפלה וארוכה חסרת חלומות. ... "דני?" קול מעליי גרם לי לפקוח עיניים בטשטוש. "מממ...?" לא רציתי לקום. רציתי להמשיך לישון, ואם אפשר, אז לנצח. ידעתי שהעולם עכשיו הוא מקום ריק, קודר, קר ואכזר, ללא רייצ'ל ואדם שיהיו בו כדי להאיר את היום שלי. "תעזבו אותי, אני רוצה לישון!" האצבעות המעוקלות של חוסר ההכרה המתינו בסבלנות כדי לאסוף אותי שוב אליהם, אבל הקול המשיך לנדנד בעקשנות. "דני. דני, קום." "מה?" הצלפתי לבסוף, כשאני מתרומם על מרפק אחד ומכסה על עיניי ביד השנייה. "מי זה בכלל? ואיך נכנסת?" "זה אני, טום." השיער הבהיר שלו הבליח וריצד לרגע מול עיניי, הכואבות בלאו הכי. גנחתי. "להזכירך, הבאת לי מפתח שנה שעברה, כשטסתם לברבדוס וכשהיו לכם עציצים. הייתי צריך להשקות אותם, אז- - אני מבין שהם נרצחו באכזריות. את מי להאשים?" הקול שלו נשמע מעט משועשע. הצצתי בו בחשדנות מבעד לאצבעותיי. "אדם. רייצ'ל לימדה אותו לאכול חסה, אז הוא חשב שהעלים של העציץ זה אותו דבר. בכלל, מה אתה עושה פה?" הוספתי בכעס. "גם אתה החלטת שהגיע הזמן לצעוק עליי?" "לא," השיב טום בפשטות, מותיר אותי המום לרגע. "אה. אז למה באת?" שאלתי, הטון שלי מעט מרוכך, משהתעשתִּי. "לדבר," טום אמר. "אפשר?" והוא התיישב על המיטה. "ראיתי את כדורי השינה בתוך הכיור באמבטיה," הוא אמר ברצינות. "פחדתי שניסית להרוג את עצמך. נבהלתי כשלא התעוררת בהתחלה," הוא התוודה. חייכתי קלושות. "לקחתי שני כדורים ב—מתי זה היה?" שפשפתי את עורפי בבלבול, מביט בחלון ומופתע לגלות שמש צהריים בוהקת. "מה התאריך היום בכלל? ומה השעה?" "יום רביעי, השישי בנובמבר," טום אמר בדאגה, בוחן את פניי, "עכשיו שתיים בצהריים. כשלא ענית לטלפון החלטתי לבוא אליך בעצמי. מתי לקחת את הכדורים האלו?" "אתמול," אמרתי, המום. "בארבע, בערך. וואו..." ניסיתי להתמתח בזהירות. הגב שלי השמיע קולות פקיקה והיה נוקשה משינה ארוכה וחסרת תזוזה. "לעזאזל, אני כולי תפוס," מלמלתי. "דני, תעשה לי טובה, תיזהר," טום ביקש. "כאילו שלמישהו יהיה אכפת אם יקרה לי משהו," אמרתי במרירות. "הארי מתעב אותי, דאגי מאוכזב ממני (ובינינו, אני לא יודע מה יותר גרוע), רייצ'ל שונאת אותי, והבן שלי לא מוכן אפילו להסתכל עליי." כיסיתי את הראש עם השמיכה, מיואש. "לא נכון," טום אמר, בעדינות אך בתקיפות, והסיר מעליי את השמיכה. "הם פשוט כולם כועסים ומאד מאוכזבים. אף אחד לא שונא אותך, דני," הבטיח. "פשוט..." הוא נעצר לרגע, מהרהר, מחפש אחרי המילים הנכונות, "איך עשית את זה?" הוא שאל לבסוף, בתסכול. "אתה יודע מה רייצ'ל אמרה לי אתמול? היא שאלה אותי, 'מה אם זו לא הפעם הראשונה?' – " הוא הרים את ידו, משתיק אותי. סגרתי את פי במחאה. "- 'אולי זה על בסיס חודשי וקבוע, והוא לא אוהב אותנו? אולי- ' ואז היא התחילה לבכות." "אוה, רייצ'..." נאנקתי בכאב ועצמתי עיניים. "טום, תאמין לי," סיננתי מבעד לשיניים חשוקות, "זו מעידה ראשונה-" הדגשתי את המילה 'מעידה' ופקחתי עיניים מיוסרות, מביט בו, "ואני לא יודע איך זה קרה! רגע אחד הייתי בפאב, ואחרי שנייה ראיתי את אדם מולי. אני זוכר רק קטעים מעורפלים ממש שקרה באמצע, כאילו מישהו מחק לי את הזיכרון הזה במחק, בצורה לא טובה. של השעה וה.. ה.. הבגידה." קברתי את ראשי בין ידיי. "אני אסון מהלך, נכון?" שאלתי בייאוש. "לא," טום דיבר בתקיפות, אבל יכולתי לשמוע את הפאניקה מחלחלת לקולו. יכולתי להבין אותו – מעולם לא הייתי כזאת רכיכה מייבבת. שנאתי את זה. הזדקפתי ונעצתי בו מבט רושף, שמהר מאד הפך מתחנן. "אבל אתה מאמין לי, נכון?" תפסתי בידו בחוזקה, מייחל לאמונה שתבזיק בעיניו. "אתה מאמין לי כשאני אומר שזה לא היה בכוונה – כי כשאני פוגע ברייצ' אני בעצם פוגע בעצמי! בחיים לא הייתי עושה לה משהו שיפגע בה! ואתה יודע שנטלי ואני זה היסטוריה עתיקה, וששנים לא היינו בקשר..." הקול שלי התפוגג. הרפיתי במבוכה מידו של טום. "אלוהים, אני מגוחך." "לא, אתה פשוט ממזר אומלל עם לב שבור," ניחם אותי טום, חיוך משועשע מוחבא היטב מאחורי הגומה שלו. "בוא נשחזר את יום רביעי האחרון, טוב? נראה מה בדיוק קרה." "בסדר," הסכמתי, והתחלתי לגולל בפניו את כל האירועים שהובילו עד למצבי השפל הנוכחי.

../images/Emo221.gifפרק תשיעי - חלק II

כמו שסיפרת לי, או שהשמטת פרטים מסוימים?
אל תנסה להיות משעשע. כמובן שהשמטתי פרטים. אבל אתה, מצד שני, יכול לקרוא את המחשבות שלי, אז אין טעם להסתיר ממך דברים.
לא בדיוק.
אבל אתה מלאך!
אז?
ארג! עזוב, לא משנה. הפנים של טום התקדרו יותר ויותר ככל שהתקדמתי בסיפור. מדי פעם הוא עצר אותי, מברר פרט שלא נראה לו ברור מספיק. זה שעשע אותי, הדימוי של הפנים הקודרות שלו; חשבתי עליו מתחיל להוריד גשם, והחנקתי בעבוע צחוק היסטרי. המצב שלי בהחלט לא התאים לצחוק. טום נאנח כשסיימתי לספר לו על התגובה של אדם, וצבט את גשר אפו בעייפות. "הילד הזה," הוא מלמל לעצמו, ואני חייכתי קלושות כשקלטתי את החיבה בקולו. לא הייתה אפשרות שלא לאהוב את אדם; עם החיוך המתוק, הגומות העמוקות והעיניים שתמיד זורחות בהבעה קונדסית. עצמתי עיניי בכאב וכשפקחתי אותן נתקלתי במבטו הרציני של טום. "תראה," הוא אמר בשקט, "בחיים לא נתקלתי בנקרה מוזר יותר ממש שקרה לך. אני מתכוון, מצד אחד אתה טוען לחוסר זיכרון – " הוא הביט בי בחיוך חיוור כשהנהנתי בראשי נמרצות לאות חיוב – "ומצד שני... רגע אחד," הוא אמר לפתע. "הכוס קפה ההיא, שנטלי הכינה לך. מה אמרת שהיא שמה בפנים?" "קינמון, או זנגוויל, אנ'לא זוכר. למה?" שאלתי, מבולבל. "ושטפת אותה מאז?" טום המשיך ושאל בדחיפות. "לא זוכר," אמרתי שוב. "למה?" טום קם ממקומו במהירות ונכנס למטבח. "זו הייתה כוס גבוהה בצבע קרם עם שפה סדוקה?" הוא קרא אחרי רגע. משכתי בכתפיי, לרגע לא מבין על מה הוא מדבר, עד שנזכרתי בסדק ההוא; באותו הלילה הוא התרחב לנגד עיניי, הופך לחיוך מגחך ומרושע שגרם לי להצטמרר. נרעדתי כשנזכרתי בחוסר רצון בהזיות שהיו לי באותו הערב. הן, לעומת כל שאר הלילה, נראו כמשומרות היטב בזיכרוני. "כן," אמרתי לבסוף. טום חזר בחזרה, נושא בין אצבע לאגודל את הכוס. "אלוהים, דני, בדרך-כלל הייתי צועק עליך שאתה מזניח את עצמך ולמה לא לקחת עוזרת, אבל עכשיו אני חייב לומר שמזל שכך." הוא עיווה את אפו בגועל. "אתה בטוח שזה היה קפה? זה נראה—נראה---" הוא התלעלע לרגע, מנסה למצוא את המילים. "זוועה," אמרתי ביובש. "יותר גרוע מזה," הוא פלט. "בכל מקרה, אני לוקח את זה איתי." "למה?" הייתי אפילו יותר מבולבל ממקודם. "אל תדאג לזה," טום התחמק. הוא הכניס את הכוס בזהירות לתוך שקית וואקום שמצא על השולחן במטבח – העדפתי לא לומר לו שאדם שיחק איתה ועשה בה חור קטן – והניח אותה בתוך התיק שלו. "ובינתיים," הוא הוסיף, "אתה תשמור על עצמך. אף אחד לא שונא אותך, אז אל תהיה כזה grumpy, אוקי?" הוא טפח על כתפי בחיבה והתרומם על רגליו. "ותתקלח!" הוא הוסיף באזהרה משועשעת. "ואל תשכב במיטה כל הזמן. אני חושב שאני אקח את שאר הכדורים האלו איתי..." הוא מלמל לעצמו. כשיצא מחדר האמבטיה הכדורים היו קפוצים בכף ידו. "אני כבר אדבר איתך," הוא הבטיח לפני שנעלם אל מחוץ לדלת. הבטתי אחריו בהפתעה והבטן שלי צנחה. לא רציתי שהוא ילך. רציתי שהוא יישאר שם, האדם היחיד שיכול היה לעודד אותי, שהתייחס אליי בלי משוא פנים, שכעס על הטעויות שלי אבל גם הבין אותי בתור בן-אדם שמועד מדי פעם. וגם אם הטעות הזו הייתה ממש איומה, הוא יכול היה להבין ולקבל, אם לא לסלוח. הוא היה האדם היחיד שדיבר איתי בלי לנטור לי טינה על מה שעשיתי לרייצ'ל, והערכתי אותו על כך. הוא היווה מעין דמות סמכותית בשבילי באותם רגעים קשים. אחרי שהוא הלך הרגשתי... מיואש. הביקור שלו הביא לי זיק שלי תקווה, וכשהוא הלך הוא לקח את התקווה הזו ממני, גם אם לא התכוון לכך. הוא הרי לא ידע מה הביקור שלו היה בשבילי – קרן אור בחושך שאפף אותי, שהטביע אותי במוצקות שלו. זה לא שהתכוונתי לטבוע – זה פשוט היה כל-כך הרבה יותר קל מלנסות לצוף. צנחתי בחזרה למיטה ובהיתי בתקרה. פחדתי להירדם. פחדתי להישאר ער. בשני המקרים הדמות של רייצ'ל הייתה מרחפת מול עיניי, מוטבעת על עפעפיי, ואני הייתי נרעד. הלכתי בצעדים כבדים לחדר האמבטיה וחיפשתי אחר כדורי השינה, שוכח לרגע שטום לקח אותם. כשנזכרתי, צנחתי על הרצפה בתסכול וחבטתי בידי על הרצפה. כדור חלק התגלגל לידי. הבטתי בו בחשדנות, בוחן אותו מכל הכיוונים: זה היה כדור שינה. הבטתי מיד לכל כיוון בציפייה שאולי טום לא שם לב לכדורים שנפלו על הרצפה. לא ממש קיוויתי, אבל כשראיתי עוד כדור אחד חלק ועגול לא יכולתי שלא לשמוח על מזלי הטוב. תפסתי אותם בשתי ידיי, כאילו אני מחזיק אוצר, ומיהרתי לבלוע אותם. אפילו לא הספקתי להגיע לחדר; צנחתי על רצפת חדר האמבטיה ושקעתי בשינה חסרת חלומות שנמשכה נצח. ~ פיו, סופסוף.
טוב, תגובות יתקבלו בברכה, כמובן. מממ. אנג'וי.

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאו מיי גאדד זה מדההיםםם !!

את כותבת ממש ממש ממש טוב..זה ממש נראה אמיתי כשאני קוראת את זה..וזה כזה יפהה! ואוי איזה חמוודד טומושש הוא היחיד שבאמת עזר לדני ולא צעק עליו (( כמו הארי >< )) ואוי אני כבר מתה לקרוא את ההמשך :)

mcfly6

New member
וואו!../images/Emo99.gif

מדהים!!!!! איזה סיפור מהמם!!!!!את כותבת ממש טוב....! מסכן דניייי]= איזה חמוד טום חולה עליו[= מחכה לפרק הבא:)

../images/Emo39.gifתפווווווווז../images/Emo46.gif , לא סיימתיD:

אז רציתי להגיד : את אחת הטובוווווות ! את צריכה לכתוב ספר או משהו . את כותבת מדהים, ואת נורא מרגשת שתדעי :) מחכה להמשך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו גאד רציני שזה מדהים../images/Emo99.gif

לא הגבתי ל-2 פרקים הקודמים שפרסמת אז הנה אני רק כדי שתדעי שאני עדיין קוראת ועוקבתDD: ממש אהבתי.
הכתיבה שלך מעולה ומרגשת, את יודעת לפגוע במקומות הנכונים ולתת את ההרגשה האמיתית כאילו הדמויות מתארות את הכל בעצמן. ולמרות ש(לא רוצה להישמע קטנונית או להיתפס על קטנות) הסיפור לא הכי מקורי שיש, את מביאה משהו ממך שמשנה אותו וכמובן שבכתיבה הכל מועבר בצורה יותר אישית וטובה. אניווי, מדהים אז אולוויז. סופסוף הבנתי את עניין הדיאלוג בין הדמויות המספרות את הסיפור, אבל עדיין לא הבנתי את עניין הגולגולות. תמשיכי לפרסם 2 פרקים זה הרבה יותר כיפי:)

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

באמת חיפשתי את התגובה שלך בפרקים הקודמים והיה לי מוזר שלא מצאתי. XD אז תודה שאת מגיבה לפה.
אמ, כן, אני יודעת שזה לא הכי מקורי שיש, אבל מעולם לא התיימרתי להמציא משהו חדש. אני נהנית לרכוב על גל ההצלחה, ולעשות את זה כמו שצריך. :)))))) אמ, טוב שהבנת את עניין הדיאלוג - גם זה חשוב. הגולגולות זה כדי להראות לכם שמוות מדבר. :) אחרת איך הייתן יודעות מתי כל אחד אומר את החלק שלו? אה-הא. תודי שלא חשבת על זה.
ואני אפרסם שני פרקים. כל יום חמישי. ^^

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifטומי../images/Emo99.gif

ידעתי שהוא יהיה המבין היחידי, אהובי, ס'חמוד הואאאא
למרות שהתאכזבתי שדאגי לא היה כזה.. וגם הארי
אבל העיקר שסופסוף מישהו מבין את דני ולא תוקף אותו מבלי לשמוע את הצד שלו!! בכל זאת, הם חברים כ"כ הרבה שנים, מה הקטע?!!?!? אוקיי, אחרי שנרגעתי
אם אני זוכרת נכון אמרת שכתבת את זה גם באנגלית לא? Oם אז כשרייצ'ל אומרת לדני 'סליחה זה לא מספיק' או משהו כזה, ישר חשבתי על שבטח באנגלית זה Sorry's not good enough חחחחחחח או שזאת רק אני שוב?
כרגיל, הכתיבה שלך מושלמת. פשוט ככה. התיאורים כ"כ מוחשיים, ממש בא לי לבוא ולחבק את דני
סופסוף טום החכם הזה עלה על שנטלי שמה לדני משהו במשקה! חשבתי שהם כבר בחיים לא יגלו XDD תמשיכי ככה, ומסכימה עם לקס, תעלי שני פרקים כל פעם- הרבה יותר כיף

../images/Emo65.gifוואוו זה מ-ד-ה-י-ם!!! ../images/Emo99.gif

את כותבת פשוט מושלם!!.. וואי ממש ממש אהבתי את זה!! איזה חמוד טומוש!! כפרעליו
ומסכן דני..ורייצ'ל ואדם
XDD קיצר כולם..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif WOW *__*

איזה חמוד טומי
את כותבת מ-ד-ה-י-ם ! כמו סופרת אמיתית ! דני
כשהוא חיפש את כדורי השינה חשבתי שהוא הולך להתאבד
ממש נלחצתי ומיהרתי לקרוא מה יהיה D: אהבתי כמו תמיד

למעלה