BMA - פרק שלישי

../images/Emo204.gifBMA - פרק שלישי

הומ. טוב. סליחה על האיחור - מסתבר שהמחשבים שלי במכללה החליטו לחסום את כל תפוז. טיפשים. >< אני לא יודעת מה יהיה לגבי פרק רביעי - אם אני לא אפרסם, אז ואנס תפרסם, אם היא מסכימה ברוב טובה.
בהתחשב בעובדה שהלכתי לישון בערך בחמש בלילה (עקב למידה חרשנית למדי למבחן), אני לא ממש עייפה, אבל היום גם היה לי מבחן וגם ביום ראשון, ושני, ושלישי (שניים)... אוף, קשים חייה של הסטודנטית הממוצעת... ;; אבל מספיק להתבכיין.
חוקים!~ שם: Buried Myself Alive שיפ: טום/ג'יואנה, הארי/אשלי, דאגי/אמילי, רייני. ג'ן: מוות. ז'אנר: אנגסט. דארקפיק . RPF. דירוג: NC-17, על שימוש בסמים. הצהרה: הבנים לא שלי, בלה-בלה-בלה. נמנמ. עדיף לקרוא בקובץ, כרגיל.
ההנו, ותגובות תתקבלנה בברכה, לא כולל איומים לרצח.

../images/Emo221.gif...

פרק שלישי כשפקחתי את העיניים הכול היה מעורפל. קול חריקה קלה נשמע ואני הרמתי את הראש, מנסה למקד את המבט. דמות קטנה מולי התמקדה והיטשטשה חליפות, כמו מצלמה שמנסה להיכנס לפוקוס. כיווצתי את עיניי וניסיתי לזהות את הדמות מולי כשההכרה הכתה בי וסחטה ממני את הנשימה. "Daddy?" הקול הילדותי של אדם צלצל ברחבי החדר. הרגשתי כאילו מישהו עוקר מתוכי את הלב שלי ומוחץ אותו באכזריות וללא רחמים. הבן שלי, הילד שלי, האדם שאני הכי אוהב בעולם, עמד מולי, תולה בי את העיניים הכחולות שלו שכל-כך דמו לשלי, והתמימות שבו התנפצה באותו הרגע. אולי הוא לא ידע מה הוא רואה, אבל אני ידעתי מה הוא ראה – אותי עם מישהי אחרת. הרגשתי בשבילו את אובדן התמימות. "אבא?" הקול של אדם היה מלא פליאה. "אבא, מי זאתי?" הלב שלי נקרע לגזרים, מתרסק על הרצפה, כשניפצתי את האושר שלי במו ידיי. הוא עדיין הביט בי, בסבלנות, מחכה לתשובה שלא תגיע. הילד שלי, שתמיד קיבל תשובות לכל השאלות ששאל, שעודדתי אותו לשאול שאלות, נתקל בשתיקה סמיכה. הוא הביט בי בסקרנות, בתמימות ובציפייה, ופתח את פיו כדי לשאול עוד משהו כשרייצ'ל נכנסה לחדר. "דני?" הייתה עליזות בקולה, שמחה מיוגעת של אם כשנכנסה פנימה. "אתה מרגיש טוב? שמתי לב ל---" האגרוף נהדף לבטני, מרסק את שאריות ליבי השסוע כשזיהתה את דמותה של נטלי. עיניה התרחבו בתדהמה, זעזוע והלם. היא נשכה את שפתה התחתונה בכאב ונפנתה לאדם, אומרת לו בקול שקט ומעט רועד, "אדם, לך לחדר שלך." אדם עדיין תלה בי את עיניו, מצפה לתשובה. משזו בוששה לבוא, הוא העביר את עיניו לאימו, מחכה שתענה לו. רייצ'ל רק נגעה בכתפו בעדינות והדפה אותו לכיוון הדלת, חיוך עצוב נוגע בזוויות פיה. "לחדר, אדם. אני כבר באה." אדם יצא החוצה, לא לפני שהעיף בי מבט אחרון. נגסתי בשפתי התחתונה בייאוש והתרוממתי מהמיטה, מתכסה בשמיכה הדקה שהייתה פרושה עליה. "רייצ', אני---" בהחלט לא הייתי מוכן לידהּ שהושטה קדימה בשלווה לא טבעית והונחתה על לחיי בחוזקה. נטלי התכווצה למשמע הצליל המהדהד. "רייצ'—" ניסיתי שוב, בייאוש. היא רק חשקה את שיניה וסטרה לי בשנית. נסוגותי לאחור, ידי מונחת על לחיי ההולמת, הדם גועש באוזניי. "בן זונה," היא לחשה בּרכּוּת. כאב חד השתקף מעיניה הכהות והיא נשמה עמוק. "אני לא מעוניינת לשמוע את ההסברים שלך." היא נפנתה ללכת ואני הושטתי את ידי, מנסה לגעת בה כדי למנוע ממנה ללכת; רוצה להסביר – למרות שלא ידעתי איך; רוצה לבקש ממנה שתסלח לי, להתחנן על חיי השבורים; כשהיא ניערה ממני את ידי ואמרה בקור, "אל תיגע בי." נרתעתי לאחור, מרגיש כיצד נשימתי נעתקת מחזי. מזווית העין יכולתי לראות את נטלי מתחילה לאסוף את בגדיה ולהתלבש, אבל זה לא שינה לי כהוא זה. זרקתי על עצמי את הבוקסר ומיהרתי אל מחוץ לחדר השינה בתקווה למצוא את רייצ'ל ואדם ולהסביר להם מה קרה. פסעתי בחיפזון במורד המסדרון לכיוון חדר השינה של אדם. הלב שלי פעם במהירות והרגשתי איך כל פעימה מהדהדת בתוכי. תחושת הריקנות הרגישה אמיתית, כאילו אני ציפוי, קליפה, כאילו בתוכי לא נותר דבר. נעצרתי בפתח החדר, מהוסס; פחדתי להיכנס פנימה. הדלת הייתה פתוחה מעט וכשנגעתי בה היא זעה חרישית; יכולתי לראות את דמותה הדקה של רייצ'ל כורעת לצד אדם, עוזרת לו לארוז. "אני מכניס גם את זה, טוב, אימא?" אדם אמר לה, מנופף בתיק האוכל של ה-Ghost Bustards שטום קנה לו ליום הולדתו האחרון. הוא לא נפרד מהתיק הזה יום ולילה, והלב שלי נחמץ כשחשבתי שלא אראה אותו יותר מסתובב בגאווה עם התיק והכובע התואם ברחבי הבית. "כן. אתה יכול, ילד." רייצ'ל העבירה את ידה על ראשו המתולתל והבליעה יפחה. צפיתי בהם, לא מסוגל לזוז, כמו ממוסמר לרצפה, כאילו אני צופה בסרט סוריאליסטי כלשהו, רק שהסרט הזה היה הפעם החיים שלי, ואני לא יכולתי להגיב. שום קול לא יצא מפי; לא הצלחתי לומר מילה. "אימא?" אדם אמר בהיסוס. רייצ'ל הביטה בו בשאלה כשסגרה את רוכסן התיק שלו. "אימא, אני יכול לשאול שאלה?" "כן." רייצ'ל הרימה אותו בזרועותיה והושיבה אותו על השידה, מביטה בעיניו ברצינות. "אימא, אבא לא אוהב אותנו יותר?" כל מילה נחתה עליי כמו אבן. הרגשתי כאילו מישהו הנחית עלי אגרוף שגרם לי ליפול, להיחבט ברצפה, ואחר-כך המשיך לבעוט בי בצלעות, חזק, בהנאה סדיסטית. נשימתי נעתקה ונסוגותי אחור מספר צעדים, מזועזע, מחמיץ את תשובתה הכאובה של רייצ'ל.
היא שתקה.
אוה. אז מחמיץ את שתיקתה המיוסרת של רייצ'ל. פסעתי עוד אחורנית ונשענתי על קיר המסדרון, המום ומיוסר. רייצ'ל יצאה מחדרו של אדם כשהיא נושאת אותו בזרועותיה והתיק שלו על גבה. היא נעצרה לרגע כשראתה אותי, ועיניה התקשחו, ואני ראיתי שהיא מחזיקה את עצמה שלא לבכות. היא ניתקה ממני את עיניה וירדה במדרגות. עקבתי אחריהם בעיניי עד שראשה נעלם מטווח ראייתי ומיהרתי אחריהם. לא יכולתי לתת להם ללכת בלי לנסות למנוע את זה. "רייצ'!" קראתי ממעלה המדרגות. היא קפאה לרגע ואני ראיתי בזה סימן טוב – אולי היא מחכה לשמוע הסבר. "רייצ'!" מיהרתי לרדת, כמעט מועד ומאבד את האחיזה לפני שהצלחתי לייצב את עצמי. הכול עדיין היה מטושטש ומסוחרר סביבי. רייצ'ל המשיכה ללכת ואדם עקב אחריי במבטו, עיניו הכחולות רציניות. היא הגיעה לדלת ופתחה אותה לרווחה כשהשגתי אותם והושטתי יד לעברה, מתנשם מעט. "רייצ', תני לי להסביר---" "תתרחק מאיתנו." הקול שלה היה עצור וידעתי שהיא מתאמצת לא לבכות בנוכחותו של אדם, לא להישבר לנגד עיניו. שמטתי את ידי וצפיתי בה יוצאת החוצה לכיוון הרכב. היא הושיבה את אדם בכיסא שלו, קשרה אותו ונכנסה למושב הנהג. בלי להעיף מבט לאחור היא נסעה משם, אבל כתפיה רעדו. רגעים ספורים לאחר מכן נטלי חמקה על פניי, יוצאת מחוץ לבית. היא הבזיקה לעברי חיוך רחב וממזרי ונופפה לשלום לפני שתפסה מונית והתרחקה משם. אילו היה לי אגרטל ביד, או כל דבר כבד שהוא, הייתי זורק אותו עליה באותו הרגע, ובלבד שהייתי מוחה את החיוך מפניה. נכנסתי פנימה וסגרתי אחריי את הדלת, מחליק לאורך הקיר עד שהתיישבתי על הרצפה ובהיתי נכחי. הבית היה ריק. אבל זו לא הייתה ריקנות של מקום משפחתי וחם שנעזב לשם טיול, הדממה הייתה מעיקה וקודרת מדי. זו הייתה ריקנות של מקום נטוש. הרגשתי כמו בתוך קבר עצום. קברתי את ראשי בין ברכיי ובכיתי.

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif מסכןן דניי ../images/Emo201.gif

שרמוטה נטלי , שתמות
ממש אהבתייי , זה עצוב ברמות
את כותבת ממש יפה
מחכה להמשךךך D=

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הוא לא מסכן,הוא שכב עם נטלי ../images/Emo69.gif

אם כבר מסכנה רייצ'ל

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאבל רייצ'ל עכשיו שונאת אותו ../images/Emo69.gif

והוא לא רצה לשכב עם נטלי , היא אנסה אותו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אבל זה רק בגלל שהוא שותה הרבה ../images/Emo69.gif

אם הוא לא היה הולך לשתות היא לא הייתה שמה לו משהו במשקה ואז היא לא הייתה אונסת אותו. אבל בתכלס הכול בגלל אדם.

../images/Emo204.gifאדם לא אשם. ../images/Emo11.gif

אדם הוא בסך-הכול ילד קטן וחמוד בן ארבע וקצת, שנהיה אומלל בן רגע. אדם המסכן.
אבל תכל'ס, את צודקת.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifדנניי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף מסכן
הרגשתי מההתחלה שהנטלי הזאת כלבה
ורייצ'ל .. ואדם ..
את כותבת מדהים וכל מילה שכתבת אני מדמיינת וזה נראה ממש יפה ! אני כ"כ מחכה לפרקים הבאים ^_^

McLife135

New member
../images/Emo94.gif איזה מהמם זה!!!

ואוי זה ממש יפה..נראלי אני רואה התמכרות באופק
מחכה כבר לפרק הבא :)

m o r 1 0 2

New member
אוח,זה כזה עצוב.../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

טוב,תכלס דני אשם ומה לעשות הוא חייב לחיות עםזה. על טעויות משלמים, מחיר כבד. הכתיבה כל-כך מדהימה,התיאורים כ"כ מעולים... באמת אין לי מילים.
אדם כ"כ חמוד
אני מדמיינת את הקטע בינו לבין רייצ'...כמה קשה יכול להיות לה... אבל השאלה היא באמת מי סובל יותר? הוא אוהיא
חשבתי עלזה,קשה למצוא תשובה...

../images/Emo221.gifמארועי הפרקים הקודמים:

אז אחרי שדני דיבר בטלפון עם אדם (החמוד! ^^), הוא חזר לפאב ושתה עוד קצת, ואז הרגיש זוועה. נטלי, חברה נאמנה, שיודעת ש"אם שותים - לא נוהגים, בשביל זה יש חברים!" כמו שהפרסומת אומרת, מחליטה לעשות לו טובה (האמנם?
) ולהסיע אותו הבייתה. ~ כשנכנסנו הביתה היא הובילה אותי לספה וניגשה בצעד בטוח למטבח. אמרתי לה היכן כל דבר נמצא, ואחרי עשר דקות בערך – המים היו צריכים להתחמם – היא חזרה אליי עם כוס קפה מהביל. "הוספתי טיפה קינמון," היא הסבירה את הבועות והנקודות הקטנות שצפו במשקה החם. הודיתי לה בניד ראש ולקחתי לגימה ארוכה. עיניה עקבו אחרי תנועותיי בדריכות. כשסיימתי בערך חצי מהמשקה הכהה הנחתי את הכוס על השולחן והשענתי את הראש על הספה. נטלי העבירה יד מלטפת על זרועי, ואני עצמתי את עיניי ושקעתי פנימה, נותן לחמימות של הקפה לאפוף אותי. וממה שקרה לאחר-מכן, אני לא זוכר דבר.

../images/Emo39.gif יואוו זה כזה עצוב .

את כותבת כ"כ טוב . כאילו את ממש ממש ממש ממש מוכשרת . ואני לא מגזימה !! ואיי אני כ"כ מחכה להמשך .. מסכן דני
ררררררר שנטלי תמות

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הו.

אני שונאת אנשים ששותים הרבה >_< מטומטם אחד
אדם נשמע ממש חמוד [:

../images/Emo204.gifהווו, אדם... ^^ ../images/Emo23.gif

כן, אחת ההמצאות היותר גאוניות של סיונ. אני חייבת לתת לה את כל הקרדיט. ^^ אבל אני כותבת אותו. XD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאני לא המצאתי ../images/Emo6.gif רייני 'המציאו' XD

אני רק נתתי לו את זהותו
פפפפפ
אל תתלהבי.

../images/Emo204.gifXDDDD

מצחיקה. ואני יכולה להתלהב! הוא יצא חמוד ואוהבים אותו, אז אני שמחה שכתבתי אותו כמו שצריך.

למעלה